Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

9. mar 2006 9:16

Dobro jutro punce. Jaz o uspehih ali bolje rečeno neuspehih moje diete raje ne bi...kar nekaj ga sračkam, včeraj sem namesto zelenjavne pizze jedla kar normalno, potem sem se pa tolažila, da pač nisem pojedla sladice za večerjo, samo moja tehtnica pa s tem ni bila zadovoljna, saj je danes pokazala plus 1 kg. Rožica super stran, res si se potrudila za nas! Jaz se sicer na oblikovanje ne spoznam, vendar imam v službi fante, ki se s tem ukvarjajo, tako, da še kaj ne boš vedela lahko vprašaš, jaz bom pa potem njih prosila, da pomagajo. Ali mogoče katera ve kako je kaj naša Majdad? Tejcica a pride s teboj na srečanje? Kaj pa Marjanca in Helena? Gorenjke vas bi pa res lahko malo več prišlo na srečanje, da se spoznamo...iz Kranja si v Trzinu v 20 minutah. Vsem prijavljenim bom v beležko poslala tudi mojo telefonsko, da me lahko pokličete! claudia12

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

9. mar 2006 9:37

Claudia in Any, saj me je kar sram, da se nisem prijavila - čakam na zadnji trenutek in se zanašam na tisto prosto mesto tam zadaj, čisto zadaj... Res, brez heca, ne vem še, imam mamo v bolnici, pa mož ima neke obveznosti, če pa bom prišla, me bo spotoma pobrala Beba. Upam, da se vidimo. jankica

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

9. mar 2006 9:41

Kakšen pa je naslov te vaše spletne strani? Marjetica

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

9. mar 2006 11:03

Ojla vsem skupaj! Tale forum je pa res o.k mi da kar voljo samo danes sem pa res grozno lačna sej se potem verjetno navadiš.Že naprj sem slabe volje ker vem da je veliko hrane prepovedano.Saj sem že večkraz bila na dieti pa zmerom obupam po parih dneh...kar mislim da sem edina pol se pa sama seb smilim še dobro da lahko malo poklepetam z vami. Me pa zanima če je še katera na začetku? LP simonka1

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

9. mar 2006 12:59

Tejčica, da bi bile vse Marjetkine pesmice na enen mestu pa bi bilo res super. Dobra ideja! Lp iz Mb! riba-ribica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. mar 2006 13:44

Hojla! Mi smo bili z malo danes spet pri zobarju in spet sem prišla domov z glavobolom. Standard. Sedaj imamo samo še eno plombico za naredit. Potem bomo pa mesečno hodili samo zobke kazat, da se mala navadi. Resnično upam da bo kmalu konec te norišnce. Claudia, Majdi sem že nekaj dni nazaj poslala sporočilo, pa se mi še ni javila. Jo bom danes poklicala da vidim če pride tudi ona. Pozdravček! tejčica

neznan uporabnik

9. mar 2006 14:54

Lep pozdrav punce! Moram priznati, da se včeraj grešila - hudo! V škrobni dan sem uključila še riževo čokolado in se tolažila da sej je riž škrob... Upam, da bo danes boljše! Samo te paradižnikove omake mi pa že krepko presedajo. Sem pa v skrbeh zaradi tistega sporočila - češ da se telo navadi na manj kalorij in je potem spet vse isto... neeee! Danes je moj 15. dan in s teže 86 kg (pri višini 178cm) sem prišla na 81 kg! Bravo jaz!!! Vendar potrebujem vedno več spodbude... ko se samo malo pregrešim sem tako jezna, da bi najraje vse prekinila! Pa nesmem!! DiKi

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

9. mar 2006 15:12

diki, DAJ NO, SAJ BO ŠLO - moj kiks je bil čips, sem ga na obisku pojedla tolk, da se je kar kadilo. Seveda takrat ni šlo nič dol, ostalo na istem, sedaj sem naslednji ciklus, jutri se tehtam, in vem, da bo o.k. Kar spravi se nazaj, ti povem, občutek lahkosti zjutraj ne odtehta nobenega drugega; čeprav sem bila zaspana, nisem imela težkih udov in očk. Še poročilo - sadni dan uspeva 100 na uro, mandarine so suuuuper sadje. Pozdravček Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 09. mar 2006 15:13:12

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

9. mar 2006 15:48

Da se še jaz malo javim.Tejča,danes spet "mlativa" to sadje.Me kar malce zebe cel dan.se tolažim,da bo jutri spet normalno.Zdaj je zame že normalno,če lahko jem vse,kar ni v povezavi z sadjem.Nikoli ga nisem marala,zdaj je to kot kazen za nazaj. Diki,kar gremo naprej,nič se ne bo navadilo telo na manj kalorij,raje naj se nam navadi na normalno težo.Tudi jaz sem obupovala,pa sem našla tu tolažbo. Zdaj pa še eno zgodbico,tako,za šalo(čeprav je čisto resnična). Ker dobim zaradi sončenja alergijo,začnem zgodaj hoditi v solarij,da si počasi naberem malo podlage,potem na soncu nimam večjih težav.Krasno je,če se lahko pred solarijem namažeš z losionom,lepše se obarva koža,ter ni izsušena.Pa sem vzela za probo najprej eno blazinico(ker obstaja pač več vrst teh maž).In se začnem mazati.Končala sem nekje pri nogah.Pa sem iz kabine zaklicala punci,ki tam dela,da je losiona premalo,kako to??Pa je bil odgovor skoraj hitrejši,kot moje vprašanje;"Ja,gospa,vi bi rabili dve blazinici,za vašo postavo".. Sicer se mi je potem opravičila,za dolg jezik,ampak sem ji rekla,da je imela čisto prav. Evo,pa je padla odločitev. Vsakršna podobnost,z zgoraj opisanim slučajem je zgolj naključna. Pa lepo se imejte Saša vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti