Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

9. mar 2006 22:12

Pravkar sem prebrala kar ste napisale v zadnjih dneh. Rožica- se mi zdi neverjetno super ta naša stran. Res vsa čast ti. Si pa res spretna z računalnikom. Sama sem zelo zelena kar se te mašine tiče. Simonka 1 nikar ne obupaj! Sadni dan je v začetku težak že zaradi tega ker je mrzlo in ješ samo hladno. Naredi si kaj toplega iz sadja, boš videla takoj bo lažje. Poslušaj svoje telo in boš videla, ko zjutraj poješ sadje ti da energijo. Sčasoma se boš super počutila, najbolje pa je to,da nisi napet in da postaja garderoba ohlapnejša. Marjetka cvetka šola je pa res poglavje zase. Najlepše je hoditi v šolo če so otroci pridni. Nikoli nisem razumela kako so nekateri starši lahko tako dolgo pri enem učitelju, pred vrati pa je neskončna vrsta. Punce jutri vam želim obilo užitka! Upam, da boste naredile tudi kakšno fotko za vse nas, ki bomo v mislih z vami. Lp Marina 45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. mar 2006 1:02

A vam povem kako je minil današnji sadni dan? Raje ne, ker ne boste verjele, da lahko toliko pojem (pa ne sadja ). Me boste morale malo v roke vzet, da se zberem in pripeljem dieto do konca. Čeprav ne vem če bo sploh še kakšen učinek, ker sem imela v zadnjih dveh tednih 3-4 dni brez prekrška. Ja, vmes sem se že hvalila da sem spet na pravi poti, pa me poglejte sedaj. Marina 45 in tate Fani 58, škoda da se jutri oz. sedaj že danes ne bomo spoznale. Sicer pa to zagotovo ne bo naše zadnje srečanje in bo še priložnost da se spoznamo. Sedaj pa šibam v mižule, še prej pa malo "prosit" da ne bo snega in bom lahko prišla v Trzin. Nočko! tejčica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

10. mar 2006 8:46

Dobro jutro punce. Marina in Teta Fani zelo mi je žal, ker ne moreta priti na srečanje. Tejcica in ostale nič skrbet zaradi vremena, sem se z unim tam zgoraj zmenila, da nam ne bo snega pošiljal claudia12

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

10. mar 2006 9:18

Se vam po doglem casu ponovno malo javim! Kaj naj recem...sem gresnica na celi crti...nekaj dni se drzim locevanja...potem pa nekaj dni ne...in tako naprej Moram pa povedati, da kljub mojim grehom, kilogrami stojijo na miru, vsaj gor ne gredo! Moj najhujsi sovraznik so slascice...vsak cetrti dan (na OH) kaj specem...potem pa, namesto dveh kosov, pojem pet!!!Moj dragi mi pravi: taksno dieto bi pa tudi jaz rad imel!Najhuje pa je potem naslednji dan, ko bi morala biti na vodi (raje pijem vodo, kot jem sadje ves dan!) pa se veselo mazem naprej tiste ostanke peciva, ki so ostali od prejsnega dne...zraven pa pijem vodo.... Se teden dni, pa bom doma, potem pa.... upam.... bom tako zasedena, da ne bom imela casa misliti na torte!!! Bodite bolj pridne kot jaz! Nena Nena-morje

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

10. mar 2006 9:34

Punce pozdravljene! Claudia, na mojo žalost se moram tudi jaz odjaviti za današnje srečanje, ker imam norišnico v službi in bo treba nocoj potegniti pozno v noč. Upam, da se vam bom lahko pridružila naslednjič. Tudi jaz sem včeraj po malem grešila, sicer sem imela Š dan, ki se je potem spremenil v krepki OH, tako da lahko danes kar nadaljujem...! Resnica je, da sploh nisem bila lačna ali kaj podobnega, delala sem cel dan, na voljo smo imeli polno slaščic in evo - bila sem pridna!? Za danes imam trdne namene, da bo vse po planu... Punce, želim vam lep, vesel večer in prijetno druženje nocoj, veliko smeha, dobre hrane in kasneje izčrpno sporočilo za nas, preostalo druščino!! Zdaj pa šibam delat, ker že malo zamujam - spet... Lp darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 10. mar 2006 09:36:14

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. mar 2006 11:23

Hvala! Punce, ne vem kako je po Sloveniji, ko pogledam skozi okno, res močno dvomim, da nam/vam je namenjen ta dan za skupno druženje. Pri nas tako sneži,... Upam, da boste kljub temu preživele lep dan in da boste imele čim manj nevšečnosti na cesti. Sem pa jaz en junak.... cel dan premagujem lakoto,...., potem pa ob 21:00 na Š dan odprem vrečko čipsa,...., in ne boste verjele, kakšen je moj zagovor,...., čips ni nič drugega, kot krompir, ki pa 100% spada pod Š dan... :( Nena tudi jaz vem, da ta peka na Oh an ni dobra taktika, če že poskrbi, da zvečer zapakiraš in zamrzneš preostalo pecivo za naslednji Oh dan,ali pa naredi tako kot jaz in povabiprijatelje na sladkanje ali pa jih preprosto razveselim in vsakemu odnesem krožnik peciva.... Saj veste tisto Slovensko privoščljivost in favšijo bolje da je soseda debela,...., hahahahah,...ha ha... Se hecam Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

10. mar 2006 11:41

Živjo punce! Danes sem pa vstala veliko boljše volje dolgo nisem mogla zaspati ker se mi je kar hrana prikazovala. Zdej sem pa sita sem se najedla piščanca pa bučke pa gre...če pa ne gre se pa mal za računalnik zbašem pa kej preberem pa gre. Kar groza me je kako se hitro bliža poletje potem pa tko kot praviš ti Rožica gorenjska fovšarija na morju, AMPAK MOJA. LP VSEM sotrpinkam!!!!! Marina 45 hvala za spodbudo..jo rabim! simonka1 Sporočilo je spremenil(a) simonka1 dne 10. mar 2006 11:43:32

MATIJAMAKS  

član od: 28.12.2005

sporočila: 6

10. mar 2006 11:43

Hojla, Zadnje čase vas bolj berem... Danes bom prišla Trzin. Želim od vas slišati kaj koristnega, ker je moj 1 krog 3MD mimo(- 7 KG) 4.marec je bil zadnji dan. Zdaj pa se sploh ne znam zoorganizirat, kar se prehranjevanja tiče... Apetit je velik... Komaj čakam na kakšen pameten nasvet glede vzdrževanja teže .... LP Teja(tejči38)

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. mar 2006 11:43

Rožica, ne me strašit s snegom. Že od jutra non-stop gledam kaj se dogaja na cestah, če že kje sneži. Jaz se z letnimi gumami prav gotovo ne bom odpravila na pot. Pa še plan sem spremenila in najprej k mojim na Gorenjsko peljem hčerko in potem pridem v Trzin. Iz Trzina pa nazaj na Gorenjsko za čez vikend. Če bo pa sneg, bova pa obe z malo ostale doma in bova obe razočarane. tejčica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

10. mar 2006 11:48

Tejcica, nic se bati pri nas v Ljubljani pada dež. Sem tudi jaz gledala napoved in naj bi do večera celo ponehalo. Matijamaks oprosti, ker sem te pozabila dati na seznam. Včasih malo manj zavzeto sledim forum in kaj izpustim...se vidimo v Trzinu!!!!!!! Kaj pa gorenjke...a vas bo kaj več prišlo, da se spoznamo nalo pojemo in veliko naklepetamo. claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti