8. mar 2006 21:23
Čer!
Me veseli, da sem vas lahko razveselila s svojim delom.
Na nek način sem izpolnila našo željo, da bi imele vse na enem mestu. Seveda so predlogi, vsebine,..., dobrodošle, če bom le znala realizirati.
Kot ste opazile sem na našem volja acountu ustvarila spletno stran. Vse ki bi želele, kaj uredit dodat lahko to storite na volji, gesla so enaka, kot so bila za e-mail na volji.
Vsekakor pa predlagajte ime za domeno, da bomo lažje našle našo stran.
npr:
www. 3MDFORUM .gajba.net
www. 3MD_JEVKE. gajba.net
www. bejba. gajba.net
Meni je najbolj všeč drugi.
Prosila bi še Marjetko za pesmice, če jih imaš kje zbrane pošlji jih na naš meil!
Skratka povejte svoje ideje!
Ja vse super in prav, dokler nisem šla na obisk, kjer smo slavili. Spet sem posrkala malo rdečega za boljšo kri, pojedla malo mesa in sadno kupo.
Upam, da vam bo vreme prizaneslo. Čeprav ne kaže najbolje. Vsekakor vam iz srca želim, da preživite še en lep večer, kot smo ga pred časom v Celju.
Ste gledale debato na sloveniji 1, na temo kilogrami seveda. Sama lahko le dodam, da je to skupinsko hujšanje, ki ga organizirajo v zdravstvenih domovih odlično. Poznam nekaj oseb, ki so spremenili svoj način prehranjevanja in uspelo jim je izboljšati svoj odnos do telesa in duha in nasploh življenja.
Letošnje leto se je v eno od teh skupin vključila tudi moja mama in ji je zelo všeč, ker jih informirajo, učijo,..., se skupaj rekreirajo, se vzpodbujajo,....
Zanimivo je, da praktično nimajo predpisane diete, le da jedo, se učijo sestavljati lahke, pisane obroke in spoznavajo svoje telo, koliko lahko pojedo.... Skratka vse gre na dolgi rok, izguba kilogramov v enem tednu naj bi bila 0,5kg.
Goga tudi jaz sem šla skozi že dva kroga v prvem leta 2004 sem izgubila 11 kg, v drugem l. 2005 sem izgubila 9kg, zdaj sem nekaj kilogramov po približno 7 mesecih premora pridobila, zato sem približno dva tedna nazaj pričela tretji krog in upam, da mi bo v tem krogu uspelo izgubit vsaj 5 kg.
Nočko! Rožica.
P.s.
Če katera obvlada te stvari, okoli oblikovanja e-strani in je propravljena pomagat, se naj prosim javi!
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.