Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

9. mar 2006 17:26

Pozdravljene! Tudi jaz sem danes sadna, no naj bi bila, pa nisem več, ker sem naredila en velik prekršek. Domačim sem danes skuhala pasulj. Recept sem dobila na enem izmed forumov. Zelo je dišalo po vsej hiši . Poleg tega, pa sem še spekla kruh po receptu z kvasovo emulzijo. Kruh , kakor tudi pasulj, sta mi super ratala. Ker je vse skupaj tako lepo dišalo in se mi je ponujalo, sem naredila en velik prekršek in se vsega prav pošteno najedla. Domači pa, namesto da bi me odvrnili od tega, so se mi smejali in dajali opazke, da sem prestradana in naj si kar privoščim. In tako sem klonila. V vseh dnevih od 3.1. nisem tako grešila, kot sem danes. No, sedaj je prepozno javkati in jutri se bo potrebno spet vzeti v roke. Jutri se vidimo in bomo sigurno katero rekle na to temo. Lep pozdrav in na skorajšnje snidenje ! marja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. mar 2006 18:39

Joj ne vem kaj je spet nekaj v zraku. Tudi jaz sem grešila! Včeraj sem ob 23:30 popila lonček mleka in še 3,5, ker nismo imeli drugega. Sem pa danes tako lačna, da se mi po mislih podi samo hrana in čokolada in ČOKOLADA,.... Nevem zakaj, ko pa sem vendar tako dobro jedla, pripravila sem tako dober Ričet, njammmm,... da sem se odločila, da delim recept z vami, sem pred objavo preverila in takšnega še ni v bazi. Sem ga že oddala v bazo, sicer še ne tistega prirejenega za 3md, vendar bom tudi tistega. Vsekakor ga morate preizkusiti. Grem zdaj napisati še tistega, ki pride v poštev za nas. Sicer pa jaz skuham za vse enako, le da ostalim dodam še kuhano meso in malo tiste vode, kjer se je meso kuhalo. Encijan, ti si zadnjič dala dobro idejo, da bi imele recepte 3md s slikco. Kaj pa če bi te recepte, dodajale kar tu na forum in bi odprle en forum, kjer bi nanizale linke, do teh receptov. Ker res močno dvomim, da bomo lahko dodale cel recept v albumu zraven slikce? Seveda pa lahko prej vprašamo še jerneja, če ima on kakšno rešitev in nam bi mogoče hotel odpreti novo kategorijo 3md recepti, tako nekako kot imajo za bebe...:) Komentirajte še ostale? Kakšna se vam zdi ideja. Bomo potem vnašale recepte in slikce, da ne bom jaz zdaj neki tečna, pol pa ostale ne boste za to? LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. mar 2006 18:53

Sem govorila z Majdod in se nam na žalost jutri na srečanju ne more pridružiti. Tako jutri pridem sama. tejčica

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

9. mar 2006 19:17

EKOLA /// jaz se na tele zadeve nisem prevec spoznala - prijavila sem se v galerijo 3dm kot Branka - in pol pri prijavi, ki sem jo s pomočjo hčere nardila izbrala Neli5 kot je ime moji poljski miški - mi je pa všeč - tako, da bom kar Neli5 - ena Neli je že prijavljena so mi javili --- evo dons sem to uspela skombinirat s frendicami se mejlam v pogovornem jeziku - upam, da me ne bo kdo zle kej hrulu zarad tega Encijan živjo - pa kaj te čm jest kregat, ko mam pa iste probleme kot ti mogoče se vidmo v Trzinu - pa še eno kolegico, ki mi je navdih privlečem sabo, če bo po sreči Encijan status: 1. krog 3dm-ja mimo ---- samo -7,3 kg minusa --- a vseen zadovoljna --- sem se resno spravla po 2-eh letih po 3-eh tednih "vzdrževanja" že 1,5 kg gor - ampak se ne mislim vdat ---------- nujno moram shujšat še 6 kg, pa. Neli5 Neli5

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. mar 2006 19:22

No branka me veseli, da si se uspela registrirat. Zdaj se nam pa le večkrat javi. si ena prvih, če ne prva, ki se nam je prej vizualano predstavila, kot da je pričela klepetati. :) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

9. mar 2006 19:26

sem vas pa brala tolk pogosteje Rožica - posebej, ko me je minila volja do hujšanja - sem si rekla: da vidm, če še katero zeza - pa ene je, ene ni - tale moja prjatcla mi bo vse živce požrla, k se tolk drži hi, hi - ma je faca. Neli5

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

9. mar 2006 19:58

Ojla! No pa sem že skoraj prebrodila sadni dan,ampak se mi že sanja kaj si bom dobrega naredila za jutri! Kar sanja se mi že od vse te hrane pa šele na začetku sem....sej bo malo spodbude pa bo! LP simonka1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. mar 2006 20:02

Hojla! Cel popoldan sem preživela na šoli(govorilne),zato vas samo na hitrco pozdravljam! Aja,pesmi bi imele na kupu.Ha,hec je v tem,da jih jaz nimam na kupu ampak so nekje na forumih. No,jih bom pa mal poiskala,ampak,ko bom imela kaj več časa! Adijo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

9. mar 2006 20:50

Pozdravljene! Pravkar sem se vrnila iz službe in sem zelo slabe volje. Zelo sem se veselila jutrišnjega srečanja, ampak izgleda, da mi ni usojeno, da se srečam z vami. Kolegica, ki bi me naj menjala jutri popoldne na smeni je imela na poti iz službe prometno nesrečo. Skoraj me je kap ko so jo pripeljali. V tolažbo mi je samo to,da ni težko poškodovana in da bo v nekaj tednih zopet vse ok. Torej se odjavljam iz srečanja. Upam, da se kmalu srečamo! Glede prehranjevanja pa ga v zadnjem času tudi tako biksam, da je že prava kriza. Sem se tolažila, da so krivi hormoni-slaba tolažba. LP Marina 45

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

9. mar 2006 21:23

En lep dober večer vsem! še sem z vami, vas pridno berem, ne vem kaj se nam to dogaja, tudi sama ga biksam na celi črti, kar prekrške delam, pa tuki mal, pa tam.... pa vse narobe nobenega plana več. Vse gre narobe, jutri ne morem na srečanje, se opravičujem, čisto brez zob sem, vse se mi je razbolelo, danes sem bila pri zobarju, pa mi je mostiček dol potegnila, poruvala tiste katastrofe, ki so razgrajale, skratka ena velika katastrofa v ustih, da nisem za nikamor. Je pa ena pozitivna stvar zaenkrat ne morem nič jest. Res mi je žal, upam da vas naslednjič, ob naslednji priliki spoznam. Tud jaz sem prišla do naše nove spletne strani, res pohvalno, ampak jaz , bolj počasi dojemam te računalniške stvari, pa bom še nekaj časa rabila, da dojamem za kaj gre, pa kakšnega domačega mladga računal- guruja bom mogla na pomoč poklicat. Meni je tudi drugi naslov, ki je predlagan ušeč, pa pesmice sem tudi prebrala , pa psičko Tiso sem si dobro ogledala, krasna kužika, verjamem, da z njo ni teško opraviti sprehode, pa tudi če je sneg, tako spogledljivo,nagajivo ,vabljivo gleda in vabi. Jutri se imejte lepo, še kaj lepega poštudirajte-spesnite, bodite vesele in dobre volje. Z vami je lepo in gremo skupaj naprej !!!! teta Fani 58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti