7. mar 2006 17:14
Hojla!
Hm,če bo pa res preveč snežilo,potem bo pa kriza.Po takšnih cestah,kot so bile to nedeljo se pa res ne bi rada dričala!
Encijan,tudi jaz se mal spogledujem z Montijem,sem ga tale vikend mal poskusno probala.Pa zgleda,da sem tako navajena jest dopoldan samo sadje,da mi nekam ni pasal kruh,boljš mi je bilo sadje pa jogurt.
Z dieto sem pravzaprav kar končala.Hja,to sem ti jaz,na začetku ful zagnana,potem pa vse pade v vodo.
Punce,pa ne se bat,sploh tiste ki ste na začetku!Jaz sem že skoraj leto in pol na ločevanju in verjemite,da sem se že vsega naveličala,sploh,ker bolj kot ne samo vzdržujem težo.Veste,kako zelo pridna sem bila v čisto prvem krogu,lahko rečem,skoraj brez pregreh.Vsak naslednji krog je težji in vedno bolj si naveličan vsega.Meni so postali najbolj zoprni sadni dnevi,medtem ko vodnega preživim brez najmanjšega problema.
Kakorkoli,jaz sem še vedno z vami,še vedno na ločevanju,kajti zredit se ne mislim več.Ja,saj veste kako je,vsak naslednji krog je težji,zato le pazite na svojo novopridobljeno težo.
Tuna,ti se pa nam čimprej pozdravi in upam da se se še kdaj srečamo v Santani!
Bonaca,tudi zate velja,Santana še stoji!
Aja,pa jaz sem danes malo živčna,ker ena moja prijateljica rojeva prvega otročička in komaj čakam na veselo novico.Se mi je ob dvanajstih začelo kolcat in sem bolj v hecu rekla,da ima punca popadke,deset minut pozneje pa že izvem,da je na poti v porodnišnico.
Mejte se lepo in držte pesti,da ne bi v petek snežilo!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!