Ločevanje živil 90. dni - 5. del

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

8. mar 2006 9:15

Punce, čao! Marjetka Cvetka: imam vprašanje, če si kaj kg spravila dol v 2. krogu. Verjetno je šlo počasneje, pa me zanima, kako ti je šlo. Če je še katera šla skozi 2. krog naj se oglasi. Vsem ženam pa lep praznik!!!!!!!!!!!!!!!!! Goga GOGA VRHOVŠEK

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

8. mar 2006 9:40

ČAO! Čestitke vsem ki imajo danes praznik,lepo da je še katera z mano na začetku. Tipkas01 ti pa kar zdrži saj jih je veliko na tvojem mestu z mano vred jaz se tolažim s tem če je drugim uspelo bo pa meni tudi ,kakšna spodbudna beseda ali dve pa bo šlo boš videla samo ne obupat, veš kako bomo potem vse zadovoljne!! Marjetka Cvetka zate pa imam vprašanje glede na to da si že toliko časa pridna in vstrajna koliko pa si spravila vse skupaj dol? LP LEP PRAZNIK! simonka1

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

8. mar 2006 10:14

Brez žensk bi na svetu turobno bilo! Le kdo bi nas ljubil, jezil, okaral, objemal sladko?! Iskrene čestitke ob Dnevu žena, da ves čas bi nam sreča zvesta bila. Naj vsak dan s pozornostjo bo prepleten, in ne samo danes, ko praznik je nas žena ! LP tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. mar 2006 10:39

Živio! Tipkas01 dobrodošla ! Nič naj ti ne bo slabo, slej ko prej boš tudi sma prišla do spoznanja, da se na stara pota ni vredno vrniti, oziroma se po starem brez posledic nabiranja kilogramov ne da prehranjevat. Nekaj časa še že gre potem pa je eksplozija. Pa saj to ne pomeni, da sem dve leti na dieti. To samo pomeni, da se že dve leti trudim z odvečnimi kilogrami, se zdravo prehranjujem in rekreiram. Naštudirala sem tudi Montija in ga nekaj časa izvajala, vendar je tako kot je napisala Tuna, preveč svobode,... In navse zadnje ni nič drugega kot neke vrste ločevanja. Sicer pa preberi malo Nadaljevalno knjigico naslednjih 90 dni in vse ti bo jasno, kaj te čaka po dieti. Jaz imam danes B, pa ne vem kaj bi za kosilo. Pa sem včeraj točno vedela, kaj vse bom danes pojedla,.... vse je bilo bolj mikavno kot sadje in komaj sem čakala na danes, pa vendar,..., prepovedano je naslajše. Punce iskrene čestitke ob prazniku žena: Tu pa je moje "darilo" presenečenje, ki ga že nekaj dni pripravljam. Poglejte si same! http://users.volja.net/kulinarika/ LP Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 08. mar 2006 10:46:54

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

8. mar 2006 11:34

Vauuuuuu Rožica, čestitam, si pa od . Kakšno lepo presenečenje si nam pripravila za dan žena . Res lepo in hvala. Tudi gmail sta z Encijan lepo zrihtali, se strinjam z osnutkom. jankica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

8. mar 2006 12:00

Ojoj, sem hotela Marjetko cvetko okregati, pa me je Rožica zapeljala na novo internetno stran. Pa nič hudega, kljub temu si Marjetka cvetka zasluži eno črno piko, ker ni bila pridna. Ampak, mislim, da se bo hitro pobrala in speljala še ta krog do konca, pomagala pa si bo tudi s knjižico, tako, da ji ne bi slučajno kakšni "pohani šniclni po glav hodil". Saj po srečnem zaključku diete ti pa tako ali tako ostane ločevanje živil, pa naj gre po katerikoli knjigi, metodi ali pa po zdravi pameti. Tipkas01 in Simonka1, prisrčno dobrodošli v naši družbi. Verjetno sta se že precej poučili o novem načinu prehranjevanja, nekaj bosta izvedeli sproti, ko pa bosta (če še nista) zasvojeni s Kulinariko, se bosta pa itak sproti javljali in poročali o svojih uspehih in trenutkih slabosti. Srečno. Vesela sem, da sem lahko z vami, da se pridno beremo in vzpodbujamo. Vsem puncam čestitam za praznik (pa še sonček nam je polepšal dan) jankica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

8. mar 2006 12:20

Drage dame, dober dan! Evo mene, po dolgem času spet malo nazaj. Saj se me še spomnite,a ne. Od srede januarja sem že na vzdrževanju, pa sem se danes tehtala in nisem čisto nič dobre volje. Bo treba spet ukrepat, samo se mi zdi da je še prehitro po 2 mesecih. Pa še vsi mi govorijo, da sem dovolj shujšala. Se tolažim s tem, da bo kmalu pomlad in se bo začela kolesarska sezona---slaba tolažba. Pa še zima je čisto znorela.... Ve ste pa zelo pridne in lepo hujšate. Tuna, želim ti, da se čimprej pozdraviš. Za ledvice je dobra preslica, koprive, peteršilj. Najboljše je pa pivo--temno Imejte se lepo. hema

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

8. mar 2006 12:20

punce, kaj naj rečem - sej ne morem nič rečt kot samo res lepo presenečenje. Vendar vsem damam, ženskam in puncam veliko veselja in sreče ob našem prazniku. Marjetka cvetka, dej no, saj bo šlo . Vem, da je kriza, tud meni je bilo pri kiksu, sedaj pa sem spet in - čips pa me ne vidi pa konec. Vse nove - lep pozdrav - povem vam, da boste, tako kot me vse, zasvojene z Kulslo in opazile, kako se izboljša počutje ob 3md. Pa še moje poročilo - danes imam OH dan, sem že dala mojo sladico na stran, da me počaka do večera, pa čokolada.... Punce, povejte, kdaj sporočate statistiko izguljenih kg tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 08. mar 2006 12:20:42

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

8. mar 2006 14:43

Halo sončice sončne! Pridne - celo internetno stran - super! Moramo ostale v podporu tej noviteti, ostati zveste ciljem, katere smo vse zagnane si zadejale v začetku novega leta. Malo kar sapa - zagon pojenjuje. Sem mislila, da samo meni. Ampak punce dajmo. Saj samo malo pa bo čisto prava pomlad in potem pridejo še vse ostale aktivnosti in tudi manj se misli na hrano. Danes je sicer res lepo vreme- če je pa tako turobno kot je bilo pretekli vikend, te pa kar med lonce privablja in se ne da skušnjavi upreti. Ampak bo pomlad tudi letos. Bodite pridne in v petek se vidimo! Jana janadr

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. mar 2006 15:22

Hojla! Rožica,ja lepo si zrihtala tole,ni kaj!Hvala! Tudi jaz vam vsem skupaj čestitam ob našem prazniku! Punce,ne me spraševat,koliko sem spravila skupaj dol.Bolj malo,ker sem taka tepka in se po končanem krogu ne znam več kontrlirat in popustim,kile se pa kar hitro vrnejo.Zato danes tehtam ravno toliko,kot sem po končanem prvem krogu pred več kot enim letom.Ampak vseeno šestnajst kil manj,kot sem pa tehtala pred začetkom tistega prvega kroga.Če bi bila bolj pridna,bi verjetno tehnica kazala veliko manj,kot pa kaže zdaj.Ampak jaz sem že ena taka marjetka cvetka,ki kaj hitro gre na zimsko spanje,pomladi pa z novo močjo spet vzcveti. Uživajte danes kolikor se da,saj je vendar naš dan! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti