13. jan 2006 10:34
Hojla!
Moja omakca bo danes takšna:Čebulo prepražimo na žlički olivnega olja,dodamo olupljen in narezan paradižnik(jaz bom ga narezala kar z olupom vred,me ne motijo),malo podušimo,dodamo sladko rdečo papriko,origano,sol in poper.Recept iz Rinine knjižice.
Alya-88,a ti bi pa rada hujšala,pa si ne znaš predstavljat,da bi jedla mesek brez krompirčka.Punca,dokler ti ni jasno,da se moraš pri dieti,pa kakršnikoli že,marsičemu odreči,pa to ne samo za časa diete,ampak verjetno za vso življenje,potem brez veze,da greš na kakršno koli dieto.Sicer nisi napisala kako si visoka in težka,ampak včasih je že dovolj malo več gibanja in da prehrana vsebuje veliko sadja,zelenjave,ter malo maščob in sladkorja.Pa ne sme se ti zdeti,da se samo rediš,ampak se v to prepričaj.Tehtaj se enkrat tedensko in če je teža vsak teden višja,potem se sigurno rediš,kar pa pomeni,da je treba glede prehrane nekaj ukrenit.Če se ti pa teža ne dviguje,potem pa malo pošlihtaj svoje dile in dobro razmisli,kaj si pravzaprav želiš.Predvsem pa ne poslušaj drugih,ker ti bodo še takrat govorili,da je vse v redu s tabo,da dobro izgledaš,ko boćš imela osemdeset ali pa sto kil.Torej punca,na samo mislit,bodi prepričana vase.
3md dieta pa sigurno deluje,je pa res potrebno pa kar nekaj znanja,da se naučiš,katere jedi spadajo v kateri dan.Ampak,ko to osvojiš,je dieta prav zabavna.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!