23. dec 2005 10:45
Pozdravljene, sončice! Kako ste kaj?
Vidim, da smo včeraj imele sadne vse skušnjave.Jaz sem prav vesela, da mi je le uspel sadni oz. vitaminski dan, v službi sem spila precej vode, pojedla samo pomarančo, na poti domov eno veliko jabolko, popoldne in zvečer pa je bilo sicer malo krize, sem pojedla en kaki, pa študentsko hrano, nazadnje pa še malo kuhanega kislega zelja in repe, ko sem poskušala, če sta kuhana. Popoldne tudi nisem upoštevala čakalne dobe med obroki, ampak danes zjutraj sem si oddahnila, ker sta se na hitro pridobljena 2 kg le poslovila. Še vedno imam 1 kg več kot po luninem postu, a sem tam nekje, kjer sem bila, ko smo se srečale v Celju, tako da kake hujše krize ni, zdaj pa naprej po pameti do 3.1., potem pa nas tako kar nekaj spet starta.
Danes sem doma in sem za dobro jutro dobro uro delala družbo orbiju, sledil je tuš, pa forum, sedaj pa si bom privoščila rdečo grenivko za "zajtrk". Splaniran imam ves dan, tako da bo danes še bolj delavno, tudi kake kekse bom morda še spekla, pa malo po trgovinah, pa pranje in likanje ipd., pa bo konec dneva.
Tistim, ki zaključujete, pa čestitke in vztrajajte naprej na sadju dopoldne, ločevanju v okviru obroka in upoštevajte čas med obroki, pa na vodo in rekreacijo ne pozabite, če se le da. Dušanka, po Rinini knjižici Nasedlnjih 90 dni si dnevi oziroma kosila sledijo nekako takole: B B Š Š OH S, za večerjo je lahko kaj drugega, pa tudi kakšno prej prepovedano kombinacijo si občasno lahko privoščiš, npr. pohan sir s solato, pa jogurt s kosmiči ipd. Ampak marsikatera se tega zaporedja ne drži in sploh na začetju marsikje prevladujejo B ali pa tisto, kar ima pač najraje. Morda poišči kake starejše napotke od Marjance, ki je res asica na tem področju (po 3MD), jaz tega še zdaleč nisem osvojila, zato pa grem z novim letom spet v 1. razred...
Imejte se lepo in naj vam prazniki prinesejo same dobre stvari, Marjetka Cvetka, pusti se presenetiti...
Lep dan vsem, Encijan