Ločevanje živil 90. dni - 5. del

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

22. dec 2005 10:02

Ojla punce! Da ne boste mislile da ga jaz nič ne biksnem, vam opišem včerajšni dan. Malica 2 pomaranči..... čez nekaj časa 5 piškotov s čokolado, kosilo solata z malo konzervo fižola..... čez nekaj časa 2 kosa makove potice kupljene v Merkatorju prav zame, ker jo samo jaz jem, večerja jogurt..... nato pa še preostanek potice. Evo in sem dala vase 1/2kg potice superca sem ni kaj. Sem morala sprobat če res drži da se želodec skrči . Danes zaenkrat pridna na sadju in ogromno vode, kot da bi mi splahnila včerajšno požrtijo. LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 22. dec 2005 10:07:35

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

22. dec 2005 10:13

Manon pa samo reci da ni dobra. Encijan...midve z Rožico sva s tabo na sadnem dnevu.. Lp tuna

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

22. dec 2005 10:32

Dinona, mnogo je poti, ki vodijo do istega cilja. In vsak si lahko izbere sebi najprimernejšo. Čestitam ti za uspešno prehojeno pot, izgubljene kg in nova spoznanja. Veš, ko se je meni zgodil tisti klik, sem želela zastavljeni cilj doseči čim prej in za to se mi zdi ta dieta dobra, pa še vse lahko jemo, le v pravilnih kombinacijah. Šele sedaj pa se zavedam, kako zelo malo sadja sem prej pojedla kjub vsem dobrim (tudi zdravniškim) nasvetom. Manon, hvala za odgovor. Lep nasmejan dan želim vsem! jankica

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

22. dec 2005 10:40

Zdravi dekleta, očitno je nekaj v zraku (že diši po božičnih sladkostih), da nam hujšanje nekako ne gre preveč od rok. Izgleda da vse po vrsti grešimo - no kot sem že zadnjič napisala: malo pa lahko grešimo, da bomo drugo leto spet skupaj hujšale, kajne? Več nas je, boljše je! Lanes, jaz imam tudi nekaj izdelkov od Justa: ognjičeva krema je baje super pri hujšanju za ohranjanje elastičnosti kože - jaz se mažem po trebuhu, imam tudi kremo BODY... proti celulitu in se vsak večer namažem po stegnih (mislim, da malo pomaga), super je tudi sivkin sprej za prostore in omare (tudi proti moljem), pa ena krema za opekline in po sončenju (ne vem kako se ji reče). Imam tudi sol in kremo za noge, ker se mi poleti zelo potijo in si večkrat naredim kopel s soljo. Skratka zelo uporabni izdelki, čeprav so kar precej dragi. Lep dan želim vsem, SMILE28

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. dec 2005 10:55

Pozdravljene punce drage moje! Kako ste kaj grešnice?Ja,ja cel teden ga biksate,pol pa sadni dan,kajne,pol pa jovo na novo,ha,ha! Jaz sem pa včeraj jedla hamburger,takšnega ogromnega,mastnega sem si privoščila mmmmmmmmm! Pa kekse,pa čips,pa pivo,pa..... Zvečer pa še na pijačo,sem si privoščila še refoška. Danes imam pa mačka!Ooojoj! Tudi jaz bom? danes sadna!Se moram tudi jaz očistiti včerajšnjih pregreh! Pa kaj čemo,fešta je fešta,kajne,pokora pa še pride! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

22. dec 2005 11:01

tuna je napisal/a:
Encijan...midve z Rožico sva s tabo na sadnem dnevu..
Ja, Tuna, saj vem! Upam, da bo tako tudi do večera (da bomo še vse 3 sadne - oops, 4, še Marjetka Cvetka je z nami). Hvala za vzpodbudo, zdajle mi gre še dobro, še s sadnjem nisem začela, me pa ena pomaranča že od 7-ih zjutraj prav milo gleda, tako da se je bom kmalu usmilila. Še vedno žulim prve 3/4 l vode... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 22. dec 2005 11:03:41

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. dec 2005 11:18

Jaz pa sem pospravila dve banani,v hladilniku me čaka ananas,pa suhe fige!Pa sej mi itak nč ne paše! mislim,da bi mi pasala postelja,sam zato pa ni časa! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

22. dec 2005 11:43

Marjetka Cvetka jaz sem si včeraj tudi en velik masten hamburger privoščila - celih 90 dni sem sanjala o njem - JOJ KAKO JE BIL DOBER Prej sem pozabila nekaj pripomniti glede barve las: meni so rekli, da črna barva naredi bolj suh obraz in zato sem se iz svetlorjave pobarvala na črno in čisto na kratko postrigla - moji moški sodelavci so navdušeni nad spremembo. Je bila pa res popolna preobrazba. Tako zdaj bo pa kmalu čas za kavico in eno tortico zraven - saj vem, da ne bi smela ampak ČAO. SMILE28

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

22. dec 2005 11:55

Smile kar privošči si, saj si si zaslužila. Jaz sem pa že pojedla 1 figo, pa 6 suhih banan, pa dva čaja sem spila...madona sem jaz karakter.... LP tuna

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. dec 2005 12:20

Hojla, punce! Kako ste pridne. Jaz imam pa že skoraj sladkorno od peke peciva. Imamo še luft doma sladek. Še sreča, da imam že peke dovolj, da mi sladko ne paše . Imam večje veselje krancat piškote, kot jest. Kako Marjetka, kako kaj tiger? Meni je zadnjič tako pasalo grešit, potem sva se pa želodec in jaz malo grdo gledala, tiger je pa veselo dremuckal zraven mene.Saj ni bilo veliko, če pa nima človek kondicije je pa tako kmalu preveč. Na hitro vas berem, ker moramo do jutri končat z delom. Punce, imejte se lepo. Marjanca, če nas bereš, daj kakšen glas od sebe, da vimimo, da si še z nami. Lp Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti