Ločevanje živil 90. dni - 5. del

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

25. dec 2005 20:36

Drage sotrpinke in sotrpini, želim vam vesl Božič in vse dobro v prihajajočem letu. Žal me čas "baše" tako, da le redko kdaj utegnem pogledat, kaj je novega. Z dieto ni od maja nič, "kilce" pa vstrajno rastejo... Zato štartam takoj po novoletnem praznovanju. Vem, da mi boste stali ob strani, zato bi se vam rada zahvalila za vašo podporo vnaprej. Veliko uspehov vam želi vaša Gogy gogy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. dec 2005 22:23

Goga,3. januar bo dan D!Slovenija bo na D-ieti! To bo še zanimivo! Mislim,da bo treba sestaviti seznam vseh,ki bodo štartale z dieto,da bomo malo vodile evidenco! To bom naredila jaz,samo napišite,da 3 januarja začnete,jaz vas bom dala na seznam ,potem bom ob vsakem vodnem dnevu napisala,koliko ste shujšale! Ja,tako bo to,punce,tokrat se bo šlo zares!In malo tekmovalnega duha ne škoduje! Ste zato? Sedaj pa se sprostite do Novega leta,napijte se šampanjca in najejte sladkarij,potem pa konc neumnosti! Jaz imam vizijo,da postanem po novem letu vaš duhovni vodja in vas popeljem do lepšega in srečnejšega življenja! Ha,ha,no mal se pa hecam,ampak tisto z seznamom sem pa mislila resno! Tooooreeej...... Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

25. dec 2005 23:35

KONEC DIETE - groza!!! Danes sva bila povabljena na kosilo k moji sestri, morala bi imeti Š dan, tam pa je bil tako mamljiv zajec v omaki, da si nisem mogla kaj, da ne bi.... Prepozno, ni povratka. Kar predolgo traja 3 mesece, pa še ti prazniki, pa povabila - pa je šla dobra volja pozlu. Sama nase sem jezna, ampak mislim, da sedaj res nima več smisla, bo treba ponovno od kraja začeti čez kak mesec ali dva. Žal mi je, veliko ste mi pomagale, ampak očitno sem podlegla skušnjavi in 8 dni prezgodaj končala 3MD. Žal. No, vsaj nekaj uspeha je le bilo ves ta čas, morda pa bom drugi krog bolj pridna. Za danes samo toliko, ker mi je pošteno . Bodite ve večji karakter in me ne posnemajte!!! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 25. dec 2005 23:36:52

Marjetka cvetka  

25. dec 2005 23:46

Ah,daj no Dušanka,zaradi ene napake pa res ni treba take zganjati.Jutri lepo nadaljuj z OH dnevom,kot da se ni danes nič zgodilo.Boš kar lepo do konca speljala,en zajec te pa že ne bo.... Si šlišala,Dušanka!Kar lepo naprej,vsaj do tretjega vodnega dne!Prav,a velja! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

26. dec 2005 0:15

Ker je šla Dušanka spat,upam da bo tole prebrala jutri! Dušanka,privošči si kalamare,naj ti teknejo!V torek pa naj bo sadni dan,potem pa končaj z dieto,po Novem letu pa si privošči še en teden,da nadomestiš tele izgubljene dneve in se mal prečistiš. Imej en b,š,oh,s in vodni dan,potem pa prosto po prešernu do novega kroga,a velja! ne kar vrečt puške v koruzo,če si ga enkrat polomila,tudi v rinini knjigi piše,da če se pregrešimo,normalno nadaljujemo naprej z dnevom,ki je na vrsti! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

26. dec 2005 0:16

Oho,nocoj ga pa jaz lomim! Grem tudi jaz počasi spat! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. dec 2005 4:19

Dobro jutro !!! Ja ti prazniki,človek včasih nima meje pri hrani!! Vse moraš poskusit, kar si pripravil in mogoče še malo več probaš, kot bi smel. Dušanka,zato se ne sekirat, tudi jaz sem grešila, grešila in grešila. Samo danes imam pa sadje, da se malo prečistim. Počutje je res grozno!!! Zato mislim, da se ne smemo predat Dušanka.Samo še en teden do zaključka!!!!!!!Saj še nas čaka vodni dan, ki nam bo pometel grehe iz telesa Men se začenja delovni dan in bo kar pestro!!!! Lepo se imejte in mnogo se smejte, ter čim manj grehov!!! Vas lepo pozdravlja Helena helena45

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

26. dec 2005 9:20

Živio! Riba - ribica, lepo da se me spomniš. Ja, tudi jaz pogrešam kar nekaj "ta starih" formurašic. Mogoče je z njimi tako kot je bilo z menoj; berejo nas, pisati pa nimajo časa. Marjetka cvetka, mene lahko kar prvo napišeš na seznam za 3.1. Tisti dan zjutraj ti bom tudi javila svojo teeeeeežo. Lep sneženi pozdrav vsem, MEMMY Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 26. dec 2005 10:58:20

snezna  

član od: 7.12.2003

sporočila: 13

26. dec 2005 10:46

Zdravo, po dooolgem času spet jaz. Vsem voščim lepe božične praznike in srečno zadovoljno polno zdravja in dobre volje novo leto 2006 in vsem želim, da v prihajajočem letu dosežete svoje začrtane cilje in z njimi seveda tudi svojo sanjsko postavo! V 1 mesecu mi je uspelo izgubiti 5 kg. Vodni dan mi je samo deloma uspel, ker sem zvečer pojedla 5 mandarinc in nekaj oluščenih arašidov. Ampak sem z doseženim zadovoljna! Trenutno tako kot vsi tukaj preživljam krizo ob obilici vseh dobrot, ki so dostopne na predvsem tujih mizah:) Slišim, da ste nekatere zelo dejavne tudi v teku. Bravo! Meni kaj takega še ne uspe. Hodim pa. Zanima me, kako se sploh obleči v takšnem vremenu za tek, ko je tako zelo mrzlo. Mogoče bo padel kakšen nasvet in se bom tudi jaz kdaj spravila tečt namesto hodit. Zanima me še nekaj, kako boste praznovale novo leto - boste grešile ali bo tudi ta dan minil v skladu "s pravili diete"? Pa še to, zasledila sem, da je izšla knjiga 90 dni po dieti (oz. nekaj takega). Jo je mogoče kdo že prebral? Je zanimiva? Lep praznični pozdrav, snežna

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

26. dec 2005 11:33

ČAO. Napisala sem ,da bom imela včeraj in danes sadni dan,jutri pa 3.vodni dan 1.kroga diete.A,včeraj ni blo sadnega dneva blizu,bo pa danes 100 posto.Jutri pa grem v službo,tko da bo vodni dan uspel.Tud jaz se vam bom pridružila 3.1.2006,bom kar 1mesec potegnila to diete,pa bom pol imela vzdrževalno.Danes kuha mami,tko,da grem jaz likat,pol pa na jabolko. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti