Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. dec 2005 21:59

Hojla! Ojoj,Ribica,to je pa neprijetno!Kako hitro lahko ima človek pokvarjene praznike.Upam,da se boš kljub temu imela zelo lepo. Dušanka,saj še malo,pa bo konec diete.Bolj,ko gre proti koncu,huje je,ko še samo čakaš,da bi bilo že enkrat konec. Nekaj dni po koncu diete boš verjetno malo izgubljena,vendar boš z našo pomočjo in z veliko volje našla pravo kombinacijo. Tejčica.lepo se imej med domačimi in uživaj sto na uro! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

24. dec 2005 0:41

Živjo! Riba ribica upam, da boš čimprej zdrava. Tuna si lahko kar predstavljam, da s takšnimi problemi res težko zdržiš na sadju. So našli napravo, oz. mesto, kjer so se nepridi pravi dokopali do podatkov? marjetka ti si res prava pesnica, mislim da si Tuni vsaj malo polepšala ta turoben dan. Tudi jaz sem že danes pričela s prazniki-grešenje.... Sem skuhala čokoladni liker, tako da ga je bilo treba poizkusiti. Je čisto pre sladek za mene, zdaj pa že razmišljam, kako ga bom razdelila med ostale....he, he, he,... lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

24. dec 2005 3:10

Dobro jutro dekleta oziroma lahko noč! Sem ravno prišla iz špila pa sem morala še mal na forum pokukat kaj je novega. Čez dan ne utegnem na forum tako da vam že sedaj voščim SREČEN BOŽIČ. Pa veliko užitkov ob večerji. Jaz vsako leto pripravim božično večerjo za vso družino in potica mora bit tud zraven. Čim manj pregreh in obilo dobrega počutja v krogu družine vam želim! Sedaj pa res lahko noč! any

Marjetka cvetka  

24. dec 2005 13:14

Hojla! Pa ne no tako kuhat in pečt za večerjo,mal si oddahnite! Komaj čakam da bo večer! Naj vam bo lepo nocoj v krogu vaših najdražjih! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

24. dec 2005 13:24

Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

24. dec 2005 17:04

Drage punce želim vam srečen in vesel božič!!!!!!!!!! claudia12

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

24. dec 2005 22:43

Čeprav me že nekaj časa niste brale ( gužva v službi in doma), vam sporočam, da sem še tukaj in vam želim vesel Božič. Kmalu bo treba k polnočnici, zdaj grem pa pomagat Božičku darila zavijat. LP Rmeli

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. dec 2005 23:04

Hvala za lepe želje, verjetno so res pomagale. Današnji večer sem preživela delovno (prej 2 dni spala), sedaj pa sta spala moja sinova, čeprav sta že velika. Verjetno je bolezen preskočila, ali pa ve, da imamo med prazniki čas doma poležavati. Želim vam lepe praznike in srečno ter zdravo novo leto, veliko uspehov vsepovsod, tudi pri ......., saj veste, kaj mislim. Tudi v naslednjem letu si bomo v oporo, saj brez interneta in kulinarike mi živeti ni riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 24. dec 2005 23:15:42

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

24. dec 2005 23:17

Dober večer. Men je pa BOŽIČEK prinesel spet internet,se ga je tud prijel en virus.Danes imam Š dan,pa je bilo mal grehov,ker sem imela vse domače luna1

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

24. dec 2005 23:25

No,spet nekaj štrajka,pa kar pošilja.No imela sem na večerji 14 ljudi,tako,da sem malo tud sprobavala,ni bilo hudga,pa me vseeno mal tišči po trebuščku.Bom pa jutri in v pon.sadna,v torek pa 3 vodni dan v 1.krogu diete.Zanima me,če se ta 1.del diete lahko podaljša za 1mesec.V reviji RINA sem brala,da je ena punca delala to dieto od jan. do avgusta in je veliko shujšala.Menda ,se ni tko strogo držala,pa je šlo. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti