Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

12. nov 2008 10:21

Jaz se pa vse pomiksala... Včeraj bi morala imeti OH dan, pa sem imela po sili razmer kar vodnega - ni bilo časa jest, popila sem le liter in pol nesladkanega čaja. Danes bi moral biti sadni, pa ste me tako zdražile s to luno, da vem da ne bi zmogla tri dni zapored. Torej imam danes B dan, jutri pa vodnega z luno. Jao jao! Issi

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

12. nov 2008 15:16

Ojla, Saj jaz tole prav razumem a ne: na luno samo vodo potem pa nadaljuješ s tistim dnem, ki je na vrsti, na primer danes imam meso, jutri bi moral biti krompir, pa bo samo voda, pojutrišnjem pa pica, drži? Upam, da ne bom vse pomešala. Nujno moram spravit dol kilo ki sem jo pridobila med virozo, ne bi pa škodilo, če ne bi bila samo ena. Sem danes za kosilo jedla jurčke z jajci, zelo je bilo dobro. Za večerjo bom pa eno kuhano jajce pa solato. Ko le ne bi bilo teh sadnih dni, potem sploh ne bi bilo težko. No ampak za lepoto se mora trpeti pravijo. Lep pozdrav vsem! gaja1

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

12. nov 2008 18:09

Hoj dekleta, jutri je polna luna in je idealen čas za zgubit še kakšno dodatno kilco. Kot je že znano se z luno prične ob 7,18 minut. Kaj se pije ta dan se ve. Naslednji dan pa se lepo nadaljuje z dijeto, tam kjer smo končele prejšnji dan. Jaz imam danes ravno sadni, tako da mi prav pride jutri vodni dan. Bo pa mraz, brrr. Drugače sem s kg zadovoljna. Tako sem se je že navadila na to ločevalno dijeto. Mož me vsak dan vpraša, kaj imaš pa danes. Kuham za vsakega posebej, pa sploh ni težko. Res pa je, da sem doma in da imam časa na pretek in da rada kuham. Včeraj sem poskusila recept od Katarine K. Pašta z brokolijem. Jaz brokolija ne jem, pa je bilo za spremembo kar dobro. Pa še graham pašto (testenine) sem prvič skuhala. Niso slabe in za nas so bolj priporočljive. Toliko za danes, lep pozdrav vsem posebno novinkam Vandolina

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

13. nov 2008 11:34

Lepo pozdravljene!Po dolgem času se oglašam...Jaz pa sem z dieto začela v ponedeljek...danes imam sadni dan...zdaj je komaj 4. dan in se lepo držim, nabavla sem si tud knjigo in se mi zdi da je kr lažje...vsaj gledam in dobim ideje kaj lahko jem...Upam da mi uspe....držite pesti...in lepo se imejte NAJA74

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

13. nov 2008 11:35

Joj pozabila sem vprašat je katera tukaj, ki je tud z dieto začela zdaj v ponedeljek 10.11.2008? NAJA74

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

13. nov 2008 20:25

Lep pozdrav! Danes sem si ustrelila sadni in sem probala za kosilo pečene banane s cimetom. Je blo prav slastno, kot bi rekel moj sinko. Drugače me pa ta sadni dan za spremembo ni zeblo.. je pa zunaj tako grdo vreme, da je kar žalostno pogledat skozi okno. Bo pa kmalu vikend in mogoče bom kaj spekla, pa bom boljše volje. Jutri bo pa za kosilo zelenjavna pica. Njama! Komaj čakam! Drugače pa nič novega. Kile so kar na mestu in vzdrževanje je ok! Se slišimo še kaj in bodite pridne. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

13. nov 2008 21:54

Jaz imam danes zadnji vodni dan, pa še z luno je sovpadal. Dosedaj sem ga prestala (skoraj) brez težav - je pomagalo, da sem bila cel dan v službi. Držite pesti, da sedaj zvečer ne zaj.... Še malo pa bo konec! Issi

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

14. nov 2008 6:20

naja, jaz sem prejšnji teden imela poskusni, tako da sem redni prvi dan imela v torek, 11. torej sem en dan za tabo... klavdija

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

14. nov 2008 8:07

JUTRO. Evo včerajšnjo lunco sem brez težav prestala, sem se šla stehtat in sem vesela. Imam -1.5 kg. Tako da skupno do danes je šlo "dol" 9 kg. Jupi. Danes imam pa sadni dan naprej po pravilih, bodo pa tudi popečene banane za kosilo. Pa najbrž za večerjo kuhana zelenjava. darčika

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

14. nov 2008 8:35

Dobro jutro vsem. Bbravo vsem ki ste držale vodni dan. Darja kar lepo število kilc je to, čestitam. Jaz sem ga pa ravno včeraj malo za.......Sem grešila. Na belajovinski dan sem jedla pražen krompir. Bila sem doma pri starših in res se mi ne da prepirat zakaj sem na dieti in sem čisto zavedno pojedla tudi tisto žlico krompirja.....Danes pa spet naprej. Če bi bilo vreme kaj lepše bi bilo fino it ven tečt (pa vreme je spet samo izgovor) Zvečer bo treba malo na orbitrek it. lepo se imejte hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti