22. nov 2008 21:17
Ja punce, jaz se bolj malo oglašam. Zdej bo katera jezna, ma me spravijo v slabo voljo grešnice, ki kar nekaj držijo kao.
Ok, sej tudi jaz nisem bla prav angelček, ma velikih grehov pa nisem delala. Zdej je pa na tem forumu polno grešnic, pa žensk, ki še nevejo, če bi se lotle dijete, pa nekatere, ki so jo že par krat začele v roku enega meseca
Moja ožja sorodnica je lih taka in z njo se ne morem o tej ločevalni pogovarjat, ko sama sebe farba. je začela že ene petkrat pa pravi, da vzdržuje tistih sedem kil minusa, ki ji je uspelo dat dol nevem kdaj. sej jo imam ful rada, ma z njo se o dijeti ne morem pogovarjat, ki to ni 90 dnevna ločevalna dijeta. Mi je zelo žal. No pa sej ni problem, če nisi na dijeti, ma če si in če si se je lotla, jo probaj držat.
Upam, da nisete jezne, ker sem po pravici napisala, ma tako je.
Drugače se jaz trudim pri vzdrževanju. se tudi pregrešim, se pa redno tehtam in, če se mi zdi preveč upičim en sadni dan na 14 dni, pa tudi enega vodnega sem v mes, pa sm spet na svojih kilih. Drugače pa ločujem vse glavne obroke in se trudim ne jest dosti sladkarij.
Držim pesti za vse ki hujšate in vzdržujete, sej se trudimo vsaka zase
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/