Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

9. nov 2008 17:33

No, eno figo sem ostala le pri žlici mlincev. Sem jih pojdla kar normalno porcijo, prej pa še čudovito govejo juho z domačimi rezanci. Hja, grehi na kvadrat. Ah, v vsakem mesecu imam pač en konkreten greh, kaj hočemo. Ampak bilo je odlično in -ne boste verjele- nimam slabe vesti. Zdaj gremo pa pač lepo pridno in po planu dalje... Issi

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

10. nov 2008 20:16

Pa so se vse izgubile... Issi

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

11. nov 2008 9:47

Issi, ne ne, jaz čakam na vzpodbude, na jedilnike, na ideje.... Ko bom jaz prišla blizu devetdesetega dne, bom prav vesela. tako pa zmeraj znova resetiram števec. No, zdaj sem imela trebušno virozo, pa sem pač malce na prepečencu živela. Sedaj sem na antibiotiku zaradi angine, pa šibam naprej po dnevih. Včeraj uspešen sadni dan, danes B. Mislim, da bom jedla pečenega lososa in solato. Ali tune, nekaj ribjega v glavnem. Issi, če je vsak mesec en greh, je popolnoma opravičljiv. Mislim, da v Rinini knjižici nekje celo piše en dan, da se pregrešimo. Ali pa sem sanjala:) Kakorkoli, upam, da vas mraz ne bo dodatno prestrašil, saj zima je huda brez običajnih maščobnih oblog. Pozdravček, tabina

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

11. nov 2008 13:02

punce, čisto potiho priznam, da so se mi kilce povrnile (pred leti že shujšala s pomočjo te diete), prejšnji teden je bil poskusni - uvajanje v dieto; ta teden gre pa že zares. Včeraj je bil sadni dan brez grehov, danes B dan....... kaj več kdaj drugič.. klavdija

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

11. nov 2008 14:08

Oj, jaz sem še tukaj. Sicer sem ene dva dni imela malce krize in malce "zabluzila" ampak sedaj grem naprej..pri meni teče drugi mesec in te moje kile se prav nikamor ne premaknejo, sej vem da je drugi mesec najtežji. Upam, da bo šlo spet kaj dol, ker tole mi ni prav nič všeč. 14.dni zdajle se ni premaknilo prav nikamor. Me pa nekaj zanima in prosim, če mi lahko katera odgovori. 13.-ega je polna luna, od kdaj do kdaj se naj ne bi jedlo. Prosim a katera ve. Jaz nikjer ne najdem točnih ur, sem že ful po netu iskala. Lepo se imejte pa čimmanj grehcov. darčika

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

11. nov 2008 17:21

ojla, evo zopet mene. Sem za nekaj dni čisto zabluzila. Položila me je neka viroza ali kaj, se bla čist zanč. Pojedla sem vse, kar mi je pasalo in sem si pridelala eno kilco, pa slabo vest. Kako lahko je pozabiti na ločevanje, sploh če se malo slabše počutiš. Poješ kar nekaj in si rečeš, saj bom jutri malo manj pojedla, potem pa iz vsega tega ni nič, vsaj pri meni je tako. Zdej sem že malo boljša in jutri spet nadaljujem z meskom. Za luno tudi mene zanima, kdaj se začne in konča, če katera ve, naj nam sporoči, lepo prosim. Pa še za banane s cimetom bi rada recept. Lep pozdrav vsem. gaja1

darja2  

11. nov 2008 18:10

Jaz banane popečem na pikici masla z obeh strani in nato potresem s cimetom. To je vse je pa ful dobro. darčika

Anetta  

član od: 10.9.2007

sporočila: 16

11. nov 2008 21:32

Polna Luna - Ščip v četrtek, 13.11. začenši ob 7:18! Tudi jaz se pridružujem, če mi bo le uspelo zdržati ves dan. Nisem najbolj navdušena nad temi celodnevnimi luninimi oz. vodnimi dnevi... LP vsem skupaj Anetta

darja2  

11. nov 2008 22:08

Anetta, hvala super. Jaz se jo bom pa kar lepo držala, ker mi sploh ni težko. Verjemite mi, težje mi je prestat sadni dan kot pa vodni. Ne vem zakaj ampak na sadni dan se mi zdi, da sem skozi tooolk lačna. darčika

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

12. nov 2008 5:54

Hvala Darja2 in Anetta, se pridružujem pri luni, babane bom pekla pa na naslednji sadni dan. Zdaj grem pa v službo. Čav. gaja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti