1. nov 2008 20:42
gaja1, čestitam za nove hlače oz. manjšo številko. Hvala HEMA, za nove recepte, bo treba kej sprobat. Imam še jaz eno različico pašte:
Lahko je polnozrnata, oz graham pašta. V vodi kuhaš brokoli deset minut, vodo osoliš, v to vodo z brokoliji, daš še pašto in skuhaš do konca. V drugi posodi( jaz naredim v voku), daš žličko olivnega olj, dva stroka česna, ali pa enega, po želji in samo malo gor popražiš pašto z brokoliji. In po želji popopraš.
To radi delajo Italjani. Sem vidla, ki sem delala čez in so to dostikrat skuhali in sem pol probala še jaz. meni je tudi super, da ni vedno s paradižnikom, čeprav jaz šalšo obožujem.
drugače sem več ali manj pridna pri vzdrževanju. vsak dan se pridno tehtam in če je malo preveč, pol naslednji dan malo manj jem oz pazim kaj jem, pa je pol vse ok. Za nič na svetu, si ne želim spet bit taka kot prej. Januarja bom imela 30 let in želim si izgledati odlično. Počutim se super in to želim čisto vsaki izmed vas! In verjamem, da se že počutite, ko tako pridno izgubljate kilograme. Držim pesti, da uspešno izpeljete dijeto do konca, pa pol tudi.
Sedaj vas pa lepo pozdravljam!
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/