24. avg 2005 6:41
Dobro jutro rožice moje drage !
Marjetka cvetka, bom povedala mojemu velikanu. Dobro, da so se ti krofi "ustavili". Zdaj boš imela nekaj časa mir.
Maša, saj si samo zamenjala vrstni red jedi. Ni kriza. Dokler ni na pici klobas in sira, je še vse v redu.
Joli - likanje z litrom H2O - to je krasna fora ! Kar se let tiče, sem tudi jaz tam in res ni fajn. Očitno prihajam v obdobje mene, ko se mi razpoloženje tako zelo menjava v zelo kratkih obdobjih, pa ta klasična problematika vročega in mrzlega oblivanja, kar ima za posledico oblačenje in slačenje oblačil. In ob vsem tem naj človek še dietira ( kakšen izraz - Toporišičev Jožek že protestira !!!). Saj smo res frajerke, me nad 40 še posebej. Mislim, da imajo mlade rožice marsikatero prednost napram nam. Samo me se ne damo, kaj ?
Lanes, jaz sem vedno komaj čakala na sladkarije in če je ne bi pojedla na ta dan, bi to pomenilo, da bi bila brez nje preveč časa in bi obstajala velika nevarnost, da jo napadem ob nepravem času. Če veš, da te pomanjkanje sladkarij sploh ne gane, jih nadomesti s čim drugim ( jaz sem jih najraje s kruhom in marmelado ali pa kakšno palačinko ).
Helena, saj smo vse v istem stanju. Vsaka ima dan, ko je še sama sebi odveč, kaj šele komu drugemu. Slaba volja je pač sestavni del osebnosti človeka. Kakšen dolgčas bi bil, če bi se ves dan smejali in bili dobre volje. Te pa občudujem, kako ti uspe funkcionirati tako zgodaj zjutraj. Vedno sem mislila, kakšna frajerka sem, ko bo pol petih zjutraj telovadim. Ampak ti si MEGA !!!
Včeraj sem nameravala goniti sobno kolo, pa sem namesto tega kitala okna, ki jih bo moj velikan danes pobarval. To pa pomeni, da bom po službi umila vsa okna, oprala zavese in naredila v stanovanju pravo malo generalko. Tako bo moj sadni dan minil, kot bi mignil.
Maša a bova preživeli ? Pa to se ve !!! Ko bo kriza, me bo, kot vedno, rešil študentfuter. Zvečer pa mogoče etina zeljna juhica. Ampak do takrat je še cela večnost. Če mi bo ratalo, bom šla malo prej domov. Ampak do takrat vas bom še malo morila z mojim pisanjem.
Andrinaa, no, kaj si naredila včeraj ? Si se sestavila in začela spravljati vsebino fascikla v svojo glavo ?
marjanca45