Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

lucy30  

član od: 24.2.2005

sporočila: 4

25. avg 2005 9:45

Pozdravljene! Eno veliko prošnjo bi imela. Če ima slučajno katera shranjene recepte, ki ste jih izmenjavale tukaj na forumu ali vsaj ve strani, kjer je tega največ? Ali kakšne povezave? Od svaka sodelavka je v začetni fazi diete in bi potrebovala malo pomoči Hvala in lep dan, predvsem pa obilo uspeha pri hujšanju, vzdrževanju teže...skratka na vseh področjih! lp lucy30

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

25. avg 2005 10:03

Leylika, tudi sama sem zaključila z dieto aprila, izgubila 10 kg, pridobila 1 (kar je zanemarljivo). Pred mano sta dve sodelavki dietirali po istem principu, obe sta lepo shujšali, ena je pridobila nazaj vse (približno tudi 10 kg) kilograme, druga nekaj. Zato me je bilo strah in sem se spraševala, kaj bo po končani dieti? Ali se vsaki zgodi, da pridobi kilograme nazaj? Pazila sem še naprej na prehrano, tako kot pravi Marjanca. Tu pa tam pa sem si privoščila kakšen greh, saj smo vendarle samo ljudje. Pravijo, da se je potrebno po tem princupui (ločevanje hrane) prehranjevati še približno leto dni in potem naj bi se tvoj organizem temu privadil. Zaradi sebe in zato ker se je lažje kontrolirati, ko si na dieti sem šla 8.8. še v drugi krog. Super bi bilo, če bi lahko izgubila še kakšne 3 - 4 kilograme. Ko bom tako daleč, bom poskušala le še kilograme vzdrževati. Se mi zdi, da si izgubila lepo število kilogramov. Pa pojdi še ti v drugi krog, če se ti zdi, da ne moreš jedilnika prilagoditi tako, da bi lahko hrano ločevala. Želim ti veliko sreče! Bonaca

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

25. avg 2005 11:45

Hojla! Prav prilegel se nam je tale sonček. Pa kaj ko za jutri že napovedujejo dež. Sem že prehodila lepo število km. Odpravila sem se kar peš v najbližjo trgovino (oddaljena je kakšna 2 km) po kar strmem klancu. Nazaj pa sem še malo zavila v gozd. Pa nisem našla nič gob, vsaj ob poti jih ni bilo nič videt. Pa saj itak ni bilo nabiranje gob v planu. Dons mam tolk energije, da bom verjetno še zelenjavco za juho pospravila z vrta. Zdaj pa kuhat kosilo. Fižol se mi je že skuhal (malce preveč sicer, pa nič hudega , sem dala v ekonom lonc pa pozabila na njega), še namečem v pečico pa bo. Včeraj pa sem spekla polnozrnat kruh z semeni iz naše baze in komaj čakam, da ga probam. Uživejte luthien

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. avg 2005 14:41

Sem še kar v službi. Kar nekaj časa sem bila še tu v mrku, ker so nam telefonski kabel pretrgali. Očitno nekdo noče, da toliko pišem sem noter. Joj, kako že komaj čakam kosilo, pa ne vem, kdaj mi bo ratalo oditi domov. Zunaj pa tako lepo vreme, jaz pa za računalnikom. Luthien, blagor tebi, ko si lahko zunaj. Uživaj ! marjanca45

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

25. avg 2005 14:59

O.danes ste pa kar budne vse na klepete,klepete..Danes sem prava ,že zjutraj grešila ne bom omenjala s čim -je blo pa fuuul dobro in še vdružbi-SLUŽBA.No ,bom pa polpoldne pridna -delam pa vse obratno kot ,da sem kuku.Sploh si ne bom več obljubljala nič -Ej, rabi katera kakšno kračo?Desna se mi zdi malček bolj ojačana!Za v prebranec taman.Če bom do večera pridna se vam oglasim-pozdrav brezupen primer. joli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. avg 2005 15:22

Hojla! Kako kaj? A ni čudovito,ko sonček tako lepo sije. Joli,ne bi jaz krače,mogoče se bo našel kakšen moški kandidat,sam na temle forumu jih zadnje čase primanjkuje! Ja,zdaj pa peljem punce k frizerju,pa po delovne zvezke gremo,pa še kaj! Sam še en teden,pa se začne šola!Naši dve gresta letos v čisto novo šolo,baje je najmodernejša in najlepša v Sloveniji! Za kosilo sem jedla hrenovke in paradižnikovo solato,jutri bom pa mogoče na sadju,če se mi bo dalo,če ne pa v soboto! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

lelyka  

član od: 12.4.2005

sporočila: 10

25. avg 2005 15:26

Drage moje! Najprej hvala vsem za spodbudne besede. Ta forum je res dobra stvar, saj je odlična motivacija. Jaz sem skušala sama pri sebi razčistit glede te hrane in sem se odločila, da bom ponovno začela z ločevanjem prehrane. Danes je moj prvi dan in se kar dobro drzim. Upam, da bom vztrajala še naprej. Bonaca, ti si s svojo zgodbo o sodelavki, ki je vse kilograme dobila nazaj, dala tisto piko na i, ki me je samo še dodatno prepričala, da ne smem popustiti in se predati. Danes sem namreč oblekla krilo, ki mi je bilo po dieti preveliko in ga nisem mogla nosit, danes mi je pa ze prav! Groza! Vztrajajte! lelyka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. avg 2005 15:43

Pozdravljene! Moji kilogramčki lepo kopnijo, pravzaprav dekagramčki, ampak je vseeno lepo videti tiste nizke željene številke. Ločevanja hrane se je moje telo kar pošteno navadilo, saj mi je mortadela z belim kruhom v ponedeljek zelo škodila. Ko sem jedla je bilo dobro, dogajanje čez nekaj ur pa ni primerno za opisovanje tukaj. Marjanca45, tudi moj starejši sin je pred leti prebarval stanovanje, bil je star 14 let in bil zelo vnet za razna popravila, popravil je sesalec, vodovod in še kaj. Danes je precej manj zagnan za razna takšna hišna opravila, bolj ga moram prepričevati, da je to potrebno. Verjetno se mu ne zdi več tako imenitno, da zna in zmore kaj takega. Pa še nekaj! Včeraj popoldne sem imela bližnje srečanje z drugo kolesarko, obe sva padli na travo, samo da se jaz nekaj časa nisem mogla vstati, čeprav sem drugi "žrtvi" govorila, da je z mojimi nogami vse v redu. Bile so nekako zapletene pod obe kolesi. Pomagala mi je vstati in po ogledu vseh 4 nog se mi je zadeva zdela že smešna. Škoda je samo, da naju ni kdo fotografiral. Sicer svojih fotografij ne maram, ampak kakšno takšno bi pa prav rada imela. Marjetka cvetka, kako se bosta ostrigli tvoji hčeri? Upam, da ne preveč kratko, saj imata obe zelo lepe lase. Želim jima veliko uspeha v šoli. Pozdrav! riba-ribica

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

25. avg 2005 18:05

Joli, pa kaj je zdaj to sebi škoduješ, pa še nam lušte delaš Lelyka kar vstrajaj, se splača! Včeraj sem si v knjižnici sposodila tisto knjigo od Montignaca, kar tako malo, za več informacij. Prebrala sem ravno prvih nekaj strani, kjer opisuje te nizkokalorične diete po katerih se nato še hitreje zredimo. Pa tudi z vsako naslednjo dieto težje zgubljamo kilograme in rabimo vsakič bolj drastične ukrepe za izgubo nekaj kilogramov. Menda se nam ženskam, ko se redimo povečuje tudi število maščobnih celic, ki ne izginejo nikoli več. KOLK SEM SI JIH POTEM ŽE JAZ NABRALA luthien

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti