25. avg 2005 15:43
Pozdravljene!
Moji kilogramčki lepo kopnijo, pravzaprav dekagramčki, ampak je vseeno lepo videti tiste nizke željene številke. Ločevanja hrane se je moje telo kar pošteno navadilo, saj mi je mortadela z belim kruhom v ponedeljek zelo škodila. Ko sem jedla je bilo dobro, dogajanje čez nekaj ur pa ni primerno za opisovanje tukaj.
Marjanca45, tudi moj starejši sin je pred leti prebarval stanovanje, bil je star 14 let in bil zelo vnet za razna popravila, popravil je sesalec, vodovod in še kaj. Danes je precej manj zagnan za razna takšna hišna opravila, bolj ga moram prepričevati, da je to potrebno. Verjetno se mu ne zdi več tako imenitno, da zna in zmore kaj takega.
Pa še nekaj! Včeraj popoldne sem imela bližnje srečanje z drugo kolesarko, obe sva padli na travo, samo da se jaz nekaj časa nisem mogla vstati, čeprav sem drugi "žrtvi" govorila, da je z mojimi nogami vse v redu. Bile so nekako zapletene pod obe kolesi. Pomagala mi je vstati in po ogledu vseh 4 nog se mi je zadeva zdela že smešna. Škoda je samo, da naju ni kdo fotografiral. Sicer svojih fotografij ne maram, ampak kakšno takšno bi pa prav rada imela.
Marjetka cvetka, kako se bosta ostrigli tvoji hčeri? Upam, da ne preveč kratko, saj imata obe zelo lepe lase. Želim jima veliko uspeha v šoli.
Pozdrav!
riba-ribica