Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

23. avg 2005 13:10

Pozdrav iz košare sadja!!!! Sibila, jaz bom na breskvah in jabolkah.Dobro, da si me vprašala, kaj bova jedle?? Zelo dobro v prašanje za spodbudo, saj ne morem to preslišat. Veš, me je mel, da bi grešila, ko sem prišla iz službe.Dobro, da sem si računalnik priborila sredi dneva, pa saj moram končat, gužva nastaja. Breskov pozdrav helena45

helena45  

23. avg 2005 13:23

Luthien tudi tebi pošiljam en sadni pozdrav!!!! Ne smemo grešiti???? Veš, Marjana zapisovat kaj poješ!!! To je zame ena velika muka.(za crknit)!!! Opažam, da mi na računalniku gre hitreje. Saj, nekaj. Čao Helena45 helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

23. avg 2005 13:28

Helena, saj ni tako hudo veš. Zelo hitro nakracam mojo papico. Je pa potem vse bolj enostavno. Ste me pa res čisto zrajcale z gobami. Saj bi jih šla iskati, ampak sem že pozabila, kje so placi, ne bi pa rada lutala po gozdu kot Marjetka-cvetka. marjanca45

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

23. avg 2005 13:29

helena, jaz sem si privoščila melono (obožujem jih), nekatarino in nekaj jagod grozdja. Saj, če se prav spomnim v Rinini knjižici piše, da lahko za kosilo sadje mešamo. Zdi se mi, da me melone daleč najbolj nasitijo. Gremo ven, sonce sije. Jaz bi tudi šla po gobe. Rada jih nabiram, še raje jih pripravljam, najraje pa jih jem. Ampak verjetno danes ne bo šlo, imam drugačne plane. Sibila

marjanca45  

23. avg 2005 13:34

Sibila, na sadni dan je res dovoljeno mešati vse vrste sadja. Jaz pa namesto melone obožujem lubenice. Pa saj je vseeno. Oba sadeža imata ogromno vode, tako, da je treba biti blizu wc-ja. marjanca45

helena45  

23. avg 2005 13:38

Zdravo,Marjana!! Veš,danes sem mal tečna.Me ma, da bi se kregala.Pa nimam žrtve.Pa tudi pisala ne bom danes. Mogoče jutri pozdrav......!!! helena45

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

23. avg 2005 13:48

Bom tudi jaz probala olupljena jabolka jest, ker me tudi napihujejo. Samo zdaj ko sem na dieti opažam, da nimam več takih problemov kot sem imela včasih. Najbolj me še vrže suhi fižol, za ponoret. PA čeprav ga namakam čez noč. Če ga pa prepasiram (npr. za kremno juho) je pa boljše. Zgleda da je nekaj v teh lupinah. Sadja včasih sploh nisem mogla jest, zdaj ko ga pa jem zjutraj na tešče pa je v redu. luthien

marjanca45  

23. avg 2005 14:13

Luthien, ko kuham suh fižol, dam v vodo precej mlete kumine in je dosti boljše. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. avg 2005 15:46

Hojla! Lep pozdrav vse sadne,napihnjene,mlade,mladostne punce! Kako dobro rižoto sem si naredila danes za kosilo,z papriko,paradižnikom in bučkami.Vse prste sem si polizala. Pol se mi je pa grozno zluštalo nekaj sladkega,po glavi se mi je motal sladoled,a sem šla hitro na računalnik prebrat vaše poste in minila me je želja po sladkem. Tudi krofov še imamo nekaj,sam danes me sploh ne ganejo. Sem pa sinoči jedla lisičke z jajcem.Oooo,kako so bile dobre! Helena,če si tečna se postav pred ogledalo in se kregaj sama s sabo! Andrinaa,pa ne ga no tak lomit.Ne odlagat dela,pa če je še tako zoprno,čimprej naredi to in potem ti bo lažje.Če boš pa kar odlagala in odlagala,boš vedno bolj zamorjena,nazadnje se ti bo mudilo in stvari ne boš naredila vredu,ampak tako na hojladri in potem boš še bolj slabe volje in na koncu boš napadla hladilnik,da se boš vsaj z nečim potolažila!NIKAR,takoj se loti dela,pa če je še tako dolgočasno in zoprno.Pa le kar ubogaj me,ja! Marjanca,ti pa sinu povej,da naj zrihta net,ker mi ne mormo bit brez tebe,sploh med vikendi je kriza,pa ravno takrat se najlažje greši. lanes,dobrodošla med nami,le kar pogumno v boj z kilogrami.Boš videla,da je hujšanje s pomočjo tega foruma pravc zabavno. Lepo se imejte in se na sončku pogrejte! Marjetka cvetka

helena45  

23. avg 2005 17:07

Marjetka Cvetka, hvala za nasvet bom poskusila, če se bom ohladila. Lep pozdrav!!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti