23. avg 2005 9:36
Andrinaa, kako nimaš volje, rožica mlada ? Poglej nas "stare koke", kako se borimo z vsem, kar nam življenje postavi pred nos. Da bi samo mene zadnjič videla, ko sem tekala, pa me je bolelo koleno ko hudič. Pa sem si rekla:" Kaj zdaj Marjanca, al smo al nismo ? A bomo pokazali, da nas eno koleno pa že ne bo spravilo na tla ?" In veš kaj sem si začela peti ? Saj ti je verjetno ne poznaš, ker si premlada, ampak vseeno - Hej brigade, hitite.... Če bi me kdo slišal, bi me peljal po moje naravnost Vojnih - zaprti oddelek. In ko sem prišla domov vsa razbolela, sem se pogledal v ogledalo in si rekla:
" Pa če ti nisi nora, samo si pa ta prava ...". In bila sem krasne volje. Res se nikoli nisem rada ogledovala v ogledalu, sedaj pa se velikokrat pogledam in si rečem: "...ne za na ni pregrad in ne mej....". Pa sem dobre volje. Male stvari me tako razveselijo kot npr. to, ko mi kdo da prednost na cesti, prijazna prodajalka, soseda, s katero kako rečeva, petršilj v koritu, ki mi na balkonu tako lepo raste, moje lepe sobne rože, s katerimi se pogovarjam in jih hvalim, kako so lepe....
Andrinaa, toliko je povodov, ki te lahko spravijo v dobro voljo, samo pustiti moraš, da se te "dotaknejo". Pusti jim, res, saj si še tako simpatična mlada punca.
marjanca45