23. avg 2005 6:42
Dobro jutro, rožice !
Pri meni doma še vedno forumski mrk in včeraj sem se zelo razjezila na mojega sina, ki mu je očitno prav vseeno ali net dela ali ne. Če bi ga potreboval, bi že uredil, tako pa..... Danes ima rok, da ga uredi s prijateljem.
Včeraj sem bila pridna in res je neverjetno, kako teža niha. Danes zjutraj sem imela 1,6 kg manj kot včeraj zjutraj. In v glavnem je to manj vode v telesu, pa prebava se je malo zbudila. Tako, da je po moje nihanje +- 2 kg je čisto normalno.
Po dolgem času ( skoraj 1 tednu ) sem se spet do onemoglosti najedla lubenice. Kako sem jo pogrešala. Rožice ampak koliko paradižnika pojem ! Na vrtu imam 15 stebel, ki so vsa polna tega krasnega sadeža. Vsak dan ga jem vsaj 1x. Danes bom spekla melancane, zraven pa paradižnikova solata. Zdaj imam očitno ob obdobje melancan, saj jih zelo pogosto jem. Rezine samo popečem na olivnem olju ( prej jih rahlo posolim in pustim, da spustijo grenke solze ). Noro dobro.
Helena45, poizkusi si tudi ti pisati, kaj poješ in boš na ta način mogoče lažje kontrolirala svoje prehranjevanje.
Luthien, tudi jaz sem prvo leto po operaciji zelo veliko prehodila. Najprej počasi in s hribovskimi palicami, potem pa vedno hitreje in že brez palic. Vedno sem se zelo preznojila. Pa sobno kolo so mi rekli naj gonim, ker na njem ni tresljajev, kot na tistem "zunanjem". Vaje pa tako normalno vsak dan. Res je neverjetno, kako so se mi okrepile mišice in potem je res marsikaj lažje. Verjemi, da vse, kar boš počela s svojim telesom, da ga okrepiš, ti bo to povrnilo s tem, da te bo vedno manj bolelo. Kadar pa so bile bolečine le prehude in zoprne, sem vzela Naglesin forte. So mi rekli, da naj jih jemljem, ker bolečine povzročijo to, da so mišice pri bolečini kot v nekem krču, kar je še slabše. Priznam, da sem na začetku pojedla kar precej teh tablet, sedaj pa res zelo redko.
Rožica, uboge gobe - ha,ha,ha. Superca, da si jih toliko našla. Ko sem bila še mlajša, sem zelo veliko gobarila, zdaj pa sem to nekako zanemarila. No, pa si naredila dve pametni stvari naenkrat : šla si stran od hrane in skušnjav, pa krasno hrano si si priskrbela.
Marjetka cvetka in Riba ribica, vedve sta pa res ta pravi s temi trojanskimi krofi. Tudi jaz sem ena tistih, ki sem ji zelo rada jedla, ampak sedaj se mirne duše peljem mimo in me sploh ne "rajcajo". Mi je jasno, da so bolj polni grehov, kot 100 g črne čokolade ( joj, koliko časa je že nisem jedla... koza jaz).
Lanes, dobrodošla med nami. Veš. glede na to, da si malo prej končala eno dieto, se telo še navaja na tvoj novi način prehranjevanja, tako, da kar lepo vztrajaj in ko bo telo spoznalo, da je zdaj to to, se bo temu prilagodilo, spremenilo presnovo in kile bodo začele kopneti. Nikar ne obupaj.
Veri, sem že začela z vajami za koleno. Res ni nič hudega in kar hitro se jih da narediti, tako, da bom kar pridna. Hvala ti še enkrat. Ampak očitno si pomagala še večim, ne samo meni. Superca !
marjanca45