Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

20. avg 2005 18:57

Ha,ko to prebiram ,me je kar priijelo da malo poklepetam z vami.Vse smo na istem -rade bi jedle pa hujšale obenem,No ker nisem dolgo na tem spletu vam bom zaenkrat samo "prisluhnila"!Punce poletje mineva .ponovno bomo telovadile pa zdravo jedle ,pa kombinirale in se posvetovale HURA NISEM SAMA! Lep pozdrav joli

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. avg 2005 20:05

Zdravo hujšarice!! Vidim, da si zelo delovno majdad.Men se sedaj nič ne ljubi, ko se ukarjam z 3md.Še na kolo se komaj spravim.Danes sem šla s kolesom, pa kaj je s tem vremenom??? Komaj sem ušla, da me ni nascal. Al, si imela tudi ti takšno krizo,glede telovadbe.?? Lep večer Oglasite se kaj bivše hujšarice in nam poveste svoje izkušnje . Nimam miru pred otroki, zato končujem. Mirno spanje!!! helena45

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

20. avg 2005 22:34

Dober večer Na hitro sem preletala za tri dni nazaj saj sem bila preveč zaposlena.Kar luštno se imate saj ima vsaka kakšen problemček s hujšanjem kar kriza je tudi pri meni.Tri dni sem precej delala zato mi hrana ni preveč dišala.Danes sem si privoščila izlet po trgovinah in moram reči da sem kar zadovoljna saj sem lahko kupila obleko po moji želji HURA.Denarnica pa je prazna pa nič zato samo da sem jaz zadovoljna .Kar pozno je zato vsem želim lep večer oz. lahko nočko. kristina

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

21. avg 2005 18:42

Sranje od vremena-kar kruh sem spekla od besa ,pa to ni res pa še probala sem ga mljask ,jebenti jutri bom hujšala pa vedno znova ta jutri.Še malo pa bo pravi september vse bo v starem tiru z otroci vred no pol bom pa res pridna ,ampak šele JUTRI. joli

helena45  

21. avg 2005 20:00

ZDRAVO JOLI!!! Jutri,pa jutri, poznam to besedo zelo dobro. Ko premagaš prvi dan in drugi dan si na konju.Imaš čudovit občutek tretji dan. Samo ne obupat,vedno moramo poskušat. Joli, al se prvič odločaš za to dieto, maš veliko preveč. Veliko uspeha,ti želim,če se bošodločila. Prijeten večer z otroki,ti želim.Moji otroci so živi vražički ne moreš verjeti, da so to tvoji. Glih so si zmetali koščice v glavo Lep pozdrav. Helena45 helena45

helena45  

21. avg 2005 20:06

Čao papilon Nič se ne oglasiš, kako je s krizo sijo premagala. Piši kaj. Lep večer. Helena45 helena45

helena45  

22. avg 2005 4:32

Zdravo dekleta!!!! Kakšno vreme???" Sedaj dežuje kot iz škafa.Odpravljam se v službo. Moram priznati, da sem včeraj grešila z rolado. Vidim, da na tehnici se je dodalo 1kg,moram biti danes pridna..[:( . Čao,Čao. Lep dan vsem pridnim in manj pridnim. Helena45 helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. avg 2005 7:04

Dobro jutro, rožice ! Evo me nazaj z mojega forumskega mrka. Pa bom res popenila, če mi doma kmalu ne bodo dali interneta nazaj. Torej, ni mi ratalo priti na Ribniško, saj sem v petek šla laufati in me je po 2 km tako začelo boleti koleno, da sem skoraj znorela. In ker sem nora na kvadrat, sem s tako bolečo bogo odlaufala mojih 10 km, od tega sem jih 2 prehodila, 8 pa res pretekla. Rezultat: bolečine za znoret, takoj led na koleno in še danes me boli ko šus. Jasno mi je, da bom morala nekaj narediti, da bo spet treba k zdravniku, saj taka tudi ne morem biti. Če bi bila stara 80 let, se sploh ne bi sekirala, tako pa sem po moje kljub 46-im za tako sr....premlada. Bi še rada tekla, pa šla na kak hrib itd. Pa saj je človek res lahko nor. Hrbtenica me uboga in sploh ni problem za laufanje, sedaj pa koleno. Tako sem bila ves vikend slabe volje, premikala sem se kot polž, skratka, ni bilo fino. Mi je pa jasno, da na Ribniško ne bi prišla tudi, če ne bi šla prej tekat. Sploh hoja dol bi bila velik problem. Sibila, torej od mojega "pa četudi metle padajo" ni bilo nič. Majdad, očitno bom spet gost v vaših krajih. Upam, da me zdravniki ne bodo imeli za eno tistih, ki niso zdrave, če niso bolane. Pa ko bi dala vse, da ne bi rabila zdravnikov. Sem jih res že sita in vseh bolečin, ki me že kar nekaj časa spravljajo ob pamet. Ampak očitno mi je tako usojeno. Kaj hočemo. Majdad, letos sem imela to srečo, da je stanovanje prvič prebarval moj sin, tako, da mi je bilo prvič v življenju prihranjeno. Sedaj ga čaka še barvanje oken na zunanji strani, vendar čakava, da se neha ta trapasti dež, pa da njegova tanka koža na rani postane malo bolj debela. Mu je pa rana kar dobro zacelila. Želim vam kar se da znosen začetek tedna, vsekakor manj tečen, kot je pri meni. marjanca45

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

22. avg 2005 8:05

Marjanca, nikar ne obupaj. Saj te bodo porihtali, boš videla. Če pa ne boš mogla več tekat tako ekstremno, kar 10 km je, se boš pač zadovoljila z malo manj. Ribniška pa te bo tudi še počakala, saj že zelo dolgo stoji tam in upam, da bo še dolgo. Pa tudi vreme je bilo ta vikend zanič, pridejo lepši dnevi, verjemi. Joli, nikar ne uporabljaj več te besede JUTRI, odloči se in reci DANES!!! Včeraj pa sem tudi jaz grešila in to z vinom. Saj vem, da ne bi smela, ampak družba te potegne. Packa jaz!! Lep dan vsem, kljub dežju. Sibila

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. avg 2005 8:28

Sibila, tudi jaz sem si v soboto zvečer na vso jezo, zaradi tega, kar se mi je zgodilo, privoščila sladek refošk in sir pa olive. Ampak kako me je potem bolel želodec ! Imam vina kar za lep čas dovolj. Saj res upam, da me bodo pošlihtali. Ker če se ne bo dalo narediti noč, ne bo fino, ker me je sedaj zelo močno bolelo že po 2 km, kar pa ni dosti. Pa saj bo. Zaupam zdravnikom v Valdoltri, saj mo ži hrbtenico pošlihtali. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti