22. avg 2005 7:04
Dobro jutro, rožice !
Evo me nazaj z mojega forumskega mrka. Pa bom res popenila, če mi doma kmalu ne bodo dali interneta nazaj.
Torej, ni mi ratalo priti na Ribniško, saj sem v petek šla laufati in me je po 2 km tako začelo boleti koleno, da sem skoraj znorela. In ker sem nora na kvadrat, sem s tako bolečo bogo odlaufala mojih 10 km, od tega sem jih 2 prehodila, 8 pa res pretekla. Rezultat: bolečine za znoret, takoj led na koleno in še danes me boli ko šus. Jasno mi je, da bom morala nekaj narediti, da bo spet treba k zdravniku, saj taka tudi ne morem biti. Če bi bila stara 80 let, se sploh ne bi sekirala, tako pa sem po moje kljub 46-im za tako sr....premlada. Bi še rada tekla, pa šla na kak hrib itd. Pa saj je človek res lahko nor. Hrbtenica me uboga in sploh ni problem za laufanje, sedaj pa koleno.
Tako sem bila ves vikend slabe volje, premikala sem se kot polž, skratka, ni bilo fino.
Mi je pa jasno, da na Ribniško ne bi prišla tudi, če ne bi šla prej tekat. Sploh hoja dol bi bila velik problem. Sibila, torej od mojega "pa četudi metle padajo" ni bilo nič.
Majdad, očitno bom spet gost v vaših krajih. Upam, da me zdravniki ne bodo imeli za eno tistih, ki niso zdrave, če niso bolane. Pa ko bi dala vse, da ne bi rabila zdravnikov. Sem jih res že sita in vseh bolečin, ki me že kar nekaj časa spravljajo ob pamet. Ampak očitno mi je tako usojeno. Kaj hočemo.
Majdad, letos sem imela to srečo, da je stanovanje prvič prebarval moj sin, tako, da mi je bilo prvič v življenju prihranjeno. Sedaj ga čaka še barvanje oken na zunanji strani, vendar čakava, da se neha ta trapasti dež, pa da njegova tanka koža na rani postane malo bolj debela. Mu je pa rana kar dobro zacelila.
Želim vam kar se da znosen začetek tedna, vsekakor manj tečen, kot je pri meni.
marjanca45