Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. avg 2005 22:34

Marjanca, res imam na balkonu malce preveč rastlinskega sveta, ampak vsako leto si rečem, da bo drugo leto manj, iz tega pa ni nič. Mogoče je celo vsako leto več, ker so rastlinice spomladi majhne, potem pa zrasejo, stran jih pa res ne bom metala. Na drugi strani je pa velik avokado, ki seže do stropa, tako da že težko najdem prostor za perilo. Mogoče pa so kakšni trgovci prebrali tvojo idejo o posebnih popustih za hujšarice 3MD. Le kdaj bo prišlo dolgo vroče poletje? Ali poletje po novem traja samo nekaj dni? Saj vseh poletnih majčk sploh ne uspeš obleči, ko vmes iščeš kaj toplega. Katalonija, tebi pa res čestitam za izgubljenih 22 kg. Lahko si ponosna nase. Papilom, tudi 8 kg je zelo lep minus. Tudi tebi iskrene čestitke. Ali je že kdo shujšal točno toliko, kot je planiral? Ne verjamem. Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 17. avg 2005 22:38:34

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. avg 2005 6:19

Jaz si pred dieto nisem zastavila željenih kilogramov, ker se mi zdi, da bi bila razočarana, če jih ne bi dosegla. Moj glavni cilj je bil končati 3 md, kar mi je z nekaj vzponi in padci tudi uspelo. Sedaj niham nekje +2 in -2 kg. Mi je pa večji problem sedaj ko je treba kg vzdrževati. Lp -no danes pa naj bi bilo malo bolj toplo, pa da vidimo ali bo res. tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. avg 2005 6:33

Dobro jutro, rožice ! Luthien, tudi moja diagnoza je bila enaka. Okrevanje pa res traja, saj je pri meni šele po dobrem letu tako dobro, da sem zadovoljna, čeprav takšna, kot sem bila pred operacijo, ne bom nikoli več in zdravnik je rekel tudi brez bolečin ne bom nikoli več. Ampak saj si človek potem najde nek način življenja, v katerem upošteva prepovedi in omejitve, ki jih ima. Pri vsak spremembi vremena postanem "bolj trda", ampak vse se preživi. Če samo pomislim, kako pred operacijo niti hoditi skoraj nisem mogla več, sem sedaj prava frajerka. Maša, Lisička, avtu pravim nujno zlo. Če ga imaš je hudič, če ga nimaš je pa še večji. Strošek, ki ga pač moramo vključiti v svoj družinski proračun. Maša, ko pišeš da si lačna, kaj pa če ješ premale porcije. Jaz sem se vedno bala, da bom lačna in me bo potem vse živo mikalo, zato sem jedla po moje prevelike porcije in sem shujašala manj, kot bi lahko sicer. Pa o tem ne razmišljam. Meni je bilo glavno, da nisem bila lačna. Včasih sem pojedla tudi 2 krožnika testenin za kosilo. Vipercat, pa kje si ti ???? Si pa res mrknila za dolgo časa. Kako kaj štajerska ljubezen ? Te še uboga ? Kako pa kilce ? Pa služba ? Daj nam malo poteši firbec. Kokos ala ti vera ! Jaz niti slučajno ne razmišljam o novem krogu. Enostavno nimam poguma. Glede na to, da si v 1. krogu shujšala rekord, pa ni hudič, da ti ne bo ratalo še kaj, čeprav bo, po sliki sodeč, to le še popravljanje malenkosti. Potem boš pa res lahko manekenka. Bravo ! Riba ribica, jaz sem želela pred dieto shujšati 15 kil, pa mi je ratalo to doseči 1 mesec po koncu diete. Res pa je, da je težko določiti realen cilj, ker človek ne ve, kako stvar poteka, kako se odziva telo, pa taki smo, da si dostikrat radi postavimo (pre)visoke cilje. Saj je čisto prav, le razočarani ne smemo biti, če jih ne dosežemo. Zato Papilon nič cagati zaradi tvojih 8 kil. Jih že nisi imela toliko preveč, da bi šlo še kaj več stran, pa sama tudi najbolj veš, kako si jedla. SONCE se kaže !!! Pa to ni res ! Po 4 dneh namakanja pa mogoče bo še kak odsev poletja, ki je očitno v fazi odhajanja. Reši nas lahko samo še indijansko poletje ! marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

18. avg 2005 8:41

Dobro jutro! Marjanca ja mogoče se je telo začelo prilagajati na nove razmere, da sem bila tako lačna, ker sem zjutraj stopila na tehnico in je še 1 kg manj, torej se le topijo te moje zaloge .... skupaj zdaj 3 kg.... in danes je 13 dan... Ja, danes bo najbrž lažje ker je škrobni dan in si bom privoščila poln krožnik pečenega krompirja s kumarično solato in vem da ne bom tako lačna. Ker nas je zjutraj pozdravilo sonce...sem tudi malo boljše volje.... Lep dan vsem.... Maša

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. avg 2005 9:07

Dobro jutro! Ja,sej ne morem verjet,sonce sije! Vipercat,no sam da si še med živimi!Res me je že radovednost matrala,kako je kaj s tabo.Daj se kdaj pa kdaj javit,da ne bomo v skrbeh zate!Saj sploh ni važno,če nisi več na dieti,veš pa vseeno,kako to gre in da vedno rabimo vzpodbudo od vseh.Ti se kar oglas vsake toliko časa! Kokos,je hudo spet začet,kajne!Vem,ker tud men nekam ne gre v glavo,da bi se mogla spet podredit tem pravilom.Zdaj mi je boljš,ker se prehranjujem po načelih 3md,vendar sama določam,kaj in kako bom jedla. Danes bo imela oh dan,jutri pa sadnega,potem pa spet po svojih luštih. Moje punce so se včeraj vrnile s počitnic,pravkar so se prebudile in so laaaačne! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

18. avg 2005 14:24

Rožice, pojedla sem verjetno celo kilo nektarin, spila 1,5 L vode in sedaj me zvija in napenja. Me že dolgo ni, tako, da mi je kar neprijetno. Sicer pa sploh ne morem verjeti, da je zunaj sonce, jaz pa v puloverju in zoknih v pisarni ! Sem poslušala, da so v soboto popoldan napovedane nevihte, v nedeljo pa bo dež bolj ali manj ves dan. Pa če to ni za popenit ! Ampak grem na Ribniško bajto, pa če bo ne vem kaj letelo z neba. Saj ni čudno, da mi že lasje plesnijo (beri sivijo), zato jih grem po službi pokriti, da vsaj siva ne bom, če sem že zgubana kot želva. Kako komaj čakam moje orgastične paradižnikove solate. Danes si bom zraven skuhala hrenovko. Imejte lep dan ! marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. avg 2005 23:34

Za nekaj dni se poslavljam, vesela sem, da grem, ampak pakiranje je zoprno, ker potrebujem garaderobo za vroče in mrzle dneve. Upam, da bo uspelo srečanje Trboveljčanke in Mariborčanke v Idriji. Pridno hujšajte! Pozdrav! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

19. avg 2005 5:03

LEPO POZDRAVLJENE!!! Zopet se mal oglasim, ker v čeraj sem šla zraven sina vljubljano,pa nisem imela časa. Danes imam sadni dan,bomo videli, če mi bo uspelo? Lepo se imejte insončen dan Vam želim! Čao,čao! helena45

marjanca45  

19. avg 2005 6:35

Dobro jutro, rožice ! Pa je petek, dan za metek...... Se mi zdi, da bolj lezem proti 50-im, bolj se veselim petkov, ko me končno dve jutri ne zbudi zoprn zvok budilke. Kako bi šla v penzijo !!!!!!!!!!!!! Včeraj sem imela B, pa po moje danes tudi - paradižnikova solata s tuno. Toliko imam paradižnika in je škoda, da bi zgnil. Pa tudi hitro je pripravljena taka solata in moj želodček zadovoljen. Včeraj sem jedla kosilo (?!) ob pol šestih popoldan, ampak ob pol osmih sem pojedla še lep kos lubenice. Helena, ohranjaš tradicijo najbolj zgodnje forumašice. Če boš lačna na sadni dan, pojej pest študentfutra ( rozine, lešniki, arašidi...). Mene zelo nasiti. Ali pa če najdem v trgovini vzamem neslane in nepražene arašide. Sem pa pogruntala, da, odkar ne jem več banan, imam boljšo prebavo. Pa nisem jedla samo tiste zelo zrele, za katere je znano, da "zapirajo". Šibam kaj pametnega narediti, da bo naslednjega 18. spet plača za moje zimske gume - ha,ha,ha. marjanca45

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

19. avg 2005 7:19

Marjanca, bravo ti si prava planinka, ker te dež ne more odvrniti od tvojih načrtov. Tudi jaz sem že velikokrat hodila v dežju pa sploh ni bilo tako grozno. Saj če se potiš si prav tako moker. Ampak vseeno bi bilo bolje, da ne bi deževalo, ker je res lepo na Ribniški koči. Vztrajaj pri načrtih in pojdi. Na penzijo pa nikar ne čakaj tako nestrpno, saj še ne bo tako kmalu. Helena, ti si pa res zgodnja. A greš spat tudi tako zgodaj? A sin študira v LJ? Tudi moja hčera gre sedaj v LJ študirat in verjetno se ni enostavno navaditi, da nimaš otroka vsak dan doma. Riba-ribica, tebi pa lep dopust in nikar ne imej preveč slabe vesti, če se kdaj pregrešiš (beri: samo včasih, ne vedno). Danes ima S dan in zaenkrat se še držim, mislim da bo tako tudi v naprej. Punce, petek je ! Zdržite. Sibila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti