18. avg 2005 6:33
Dobro jutro, rožice !
Luthien, tudi moja diagnoza je bila enaka. Okrevanje pa res traja, saj je pri meni šele po dobrem letu tako dobro, da sem zadovoljna, čeprav takšna, kot sem bila pred operacijo, ne bom nikoli več in zdravnik je rekel tudi brez bolečin ne bom nikoli več. Ampak saj si človek potem najde nek način življenja, v katerem upošteva prepovedi in omejitve, ki jih ima. Pri vsak spremembi vremena postanem "bolj trda", ampak vse se preživi. Če samo pomislim, kako pred operacijo niti hoditi skoraj nisem mogla več, sem sedaj prava frajerka.
Maša, Lisička, avtu pravim nujno zlo. Če ga imaš je hudič, če ga nimaš je pa še večji. Strošek, ki ga pač moramo vključiti v svoj družinski proračun.
Maša, ko pišeš da si lačna, kaj pa če ješ premale porcije. Jaz sem se vedno bala, da bom lačna in me bo potem vse živo mikalo, zato sem jedla po moje prevelike porcije in sem shujašala manj, kot bi lahko sicer. Pa o tem ne razmišljam. Meni je bilo glavno, da nisem bila lačna. Včasih sem pojedla tudi 2 krožnika testenin za kosilo.
Vipercat, pa kje si ti ???? Si pa res mrknila za dolgo časa. Kako kaj štajerska ljubezen ? Te še uboga ?
Kako pa kilce ? Pa služba ? Daj nam malo poteši firbec.
Kokos ala ti vera ! Jaz niti slučajno ne razmišljam o novem krogu. Enostavno nimam poguma. Glede na to, da si v 1. krogu shujšala rekord, pa ni hudič, da ti ne bo ratalo še kaj, čeprav bo, po sliki sodeč, to le še popravljanje malenkosti. Potem boš pa res lahko manekenka. Bravo !
Riba ribica, jaz sem želela pred dieto shujšati 15 kil, pa mi je ratalo to doseči 1 mesec po koncu diete. Res pa je, da je težko določiti realen cilj, ker človek ne ve, kako stvar poteka, kako se odziva telo, pa taki smo, da si dostikrat radi postavimo (pre)visoke cilje. Saj je čisto prav, le razočarani ne smemo biti, če jih ne dosežemo. Zato Papilon nič cagati zaradi tvojih 8 kil. Jih že nisi imela toliko preveč, da bi šlo še kaj več stran, pa sama tudi najbolj veš, kako si jedla.
SONCE se kaže !!! Pa to ni res ! Po 4 dneh namakanja pa mogoče bo še kak odsev poletja, ki je očitno v fazi odhajanja. Reši nas lahko samo še indijansko poletje !
marjanca45