19. avg 2005 7:39
Dobro jutro - vsem starim in novim po zelo dolgem premoru. Pa sem spet tu. Letošnji dopust, ki sem ga pošteno podaljšala, je bil enkraten. Sem še vedno polna vtisov o novih krajih in ljudeh, sicer pa si nisem dopusta privoščila na žalost osem let. Tako sem letos malo nadoknadila. Kot vidim ste vse stare forumašice kar pridne, pridružilo pa se nam je kar nekaj novih. Splača se. Moram povedati, da kljub najrazličnejšim novim okusom jedi, ki sem jih spoznala, pridobljeno težo ob 3MD kar držim. Malo je treba paziti in gre. Kot pravi Marjanca, naučimo se prehranjevati. Vesela sem, da se stare forumašice (Marjetka cvetka, Riba ribica, Tuna, Rožica Kokos...) rade oglašate. Jaz se mislim kmalu podati v nov krog, da izgubim še kakšen kilogramček. Ne preveč, ker bom ostala brez jošk, kajne Marjanca. Če bom dobila kakšno žrtev, se bom jutri odpravila gobarit, kajti dan bi rada preživela v naravi in bi tako lažje preživela začrtani vodni dan ob luni. Na žalost v naših krajih ni gob in moram do krajev, kjer rastejo, z avtom. Ali pa bom sedla v avto in odšla v neznano. Morda proti Gorenjski. Tudi to pomaga preživeti krizo. Lep dan vsem skupaj... majdad