Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

19. avg 2005 10:33

Hvala za nasvet Marjana, ampak ne bo šlo, ker delam. Lep vikend ti želim. Sedaj se odpravljam v službo. Čao, čao,čao!!!!!!!! Helena45 helena45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. avg 2005 11:29

Jutro ! Jaz sem še vedno izven serijska. Dolgo pokonci in dolgo pod rjuho. Se nekako ne morem privadit nazaj na stari ritem. Paprike lahko napolniš z kuhanim rižem, sirom, in praženo špinačo in čebulo. Paprike pečeš v ognje varni posodi, tako da pred peko priliješ vodo. Dober tek! Drugače pa nisem nevem kako pridna in razmišljam o ponovnem "začatku", da se spravim v red. Na kilogramih se sicer ne pozna nevem koliko, se pa verjetno na centimetrih, zato se raje ne merim :). Počutim se napihnjeno in polno, okroglo kot žogica. Razmišljam o luninem postu. Bom videla. Ta vikend imam še obveznosti, veliko slavje..., naslednji teden pa nizek štart. Danes bom verjetno na sadju do večerje. Grem zdaj v trgov ino po lubenico in solato. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. avg 2005 11:49

Rožica, ti kar verjamem, kako je težko ponovno spraviti se v zagon. Meni je po 3 tednih še vedno taka muka. Pa uživaj, dokler še lahko. Ko boš morala, boš pač morala. Pa kaj naslednji teden boš začela 2. krog ali kaj ? Ne se hecat, no, saj boš še v lase shujšala. Mene zelo oklesti vodni dan. Vem, da edino po tem dnevu nimam nič trebuščka in sem ravna kot ploh. Ampak s polnjeno papriko ste mi pa naredile take lušte, čeprav je ne maram. Ne vem, če ne bo "padla" kakšen dan. Si moram prebrati recept. Joj, kako krasno vreme je zunaj, jaz pa v pisarni in buljim v računalnik. Za popenit. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

19. avg 2005 12:16

Marjanca če te kaj potolaži - tudi jaz sem v pisarni oblečena v termoflis in gledam skozi okno sonce. Moram vzdrževalca vprašat, kdaj bo začel kuriti ha,ha,ha... Lp tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. avg 2005 12:35

Hojla! Men je pa tako vroče,smo s puncami nakupovale stvari za šolo in seveda pol stvari pozable,tako,da bo treba še enkrat v trgovino. Tudi jaz sem danes na sadju,bom poročala jutri,do zdaj sem pojedla pet marelic in eno banano. Jutri grem še na eno fešto! Šibam,kuham kosilo,potem pa v službo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

19. avg 2005 12:36

Andrinaa glede steperja - jaz sem ga kupila, malo preden so dali v prodajo tega, ta novega. In prav s težavo sem ga našla ( v Tuš-u, ko sem preiskala že vse športne trgovine pri nas). Stal me je 10.000 Sit. Je narejen tako, da ima večino kovinskih delov (vzvodi ipd,...) ima več težavnostnih stopenj, ki se regulirajo z vijakom, digitalni display, ki kaže št. stepov (korakov), poraba kalorij, čas,... samo mi je, žal, kmalu crknila baterija pa nove ne dobim . Z zadevo sem zelo zadovoljna, ker lahko »tečem« trudi če se mi ne ljubi ven zaradi dežja ali sem prepozna,…Čutiš vsako mišico od pasu navzdol, kako dela. Je pa res, da če nisi navajena in se zaletiš »ko" mutav na telefon« (beri: nastaviš najtezjo stopno in tečeš 20 min, tako kot sem to storila jaz v prvo), ko stopiš s steperja dobiš občutek, da imaš težo persno lahke kategorije, kmalu pa spoznaš, da se suče cela soba. Kokos vedno znova se spomnim nate in na tvojih legendarnih - 30. Mislim, da si večini forumašic in forumašev vzor. Jaz se nikakor ne morem spravit nazaj na dieto, zjutraj začnem, do jutri se pregrešim in tako znova vsak dan. Pol grem pogledat kaj dogaja na forum, držim pesti in navijam za vse tiste, ki poskušajo in so vztrajne…Res mi je bilo lažje v prvo. gogy

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

19. avg 2005 13:10

Evo javlja se vam še ena izmed tistih, ki so poniknile. Seveda to ne pomeni, da vas nisem prebirala, le žal sem ena izmed tistih, ki vam piše bolj poredko. Tudi jaz sem se odločila za 2 krog diete. Prvi krog sem zaključila aprila, zdaj (8.8.) pa sem se odločila, še za tri mesece. Zaenkrat tistih 10 izgubljenih kilogramov še držim (nihanja kilogram gor, dol ne štejem), je pa res to, da ko traja dieta je vse OK. Veš kakšen ritem prehranjevanja je in vse teče po nekem vzorcu. Po dieti ohraniti izgubljene kilograme - to je pa že umetnost. Odločila sem se vam še enkrat pridružiti, pa tudi kakšnih treh ali štirih kilogramov manj se ne bom branila. Potem bo pa dovolj. Saj mora biti tudi pri izgubljenih kilogramih nekje postavljena meja. Za vse stare hujšarice, pozdravljene! Za vse nove, dobrodošle med nami! Vas pozdravljam in želim topel dan! Bonaca

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

20. avg 2005 4:34

Pozdravljene!! hujšarice!!! Tegala malega drejčeka oz. vražička pa res ni bilo treba sedaj, ko smo tako zagnani z dieto. Ta moški svet misli, da zaradi njih hujšamo, pa kaj še!!! Nekaj ti dam prav,(nadaljevanke) drugi del si pa ustrelil mimo.Haaaaaaaa. Danes je 13 dan 3kg manj, Zato sem še bolj veselaHAAAA. Včeraj mi je moja prijateljica rekla, da vobraz nisam tolk napihnjena, da se mi mal že pozna. Marjetka Cvetka, mal pazi,ker otroc bi imel več stvari kot jih rabijo. Denarja pa bomo zmetal zdaj ven. Otrokom moramo dati možnost,da se učijo, da jim bo boljše kot je nam. Vidim,da imajo kar probleme nekdanje, da se spravijo k dieti.Mi si moramo čestitat, ko smo na dieti. Že to je veliko, da smo tako vztrajne ;VSE ČESTITKE;! Sedaj končujem, ker se odpravljam v službo. Lep dan Vam želim!!!!!! Čao, Čao, Čao. Helena 45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 20. avg 2005 04:47:18

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

20. avg 2005 8:24

Helena 45, dobroi jutro in uspešen ter čimkrajši dan v službi. Tudi jaz sem tudi že pri delu in sicer se pripravljam na beljenje dveh prostorov v stanovanju. Beljenje samo ni tak problem, kot je priprava nanj, ker moraš vse zaščititi, da imaš potem manj dela. Ravno v teh prostorih je veliko zaščite in zato sem dolgo časa odlašala. Danes in naslednjih nekaj dni sem bom odpovedala gobarjenju. Sicer pa tako ni veliko gob. Bolj mi je do hoje. No ja, bom pa telovadila "pa po lojtrci gor pa po lojtrci dol". Vreme je ravno pravšnje, ni prevroče, malo oblačno. Malo bom tudi mrknila na računalniku, ker ne bom mogla do njega. Bom pa mislila na vse, ki hujšate. Rožica in Gogy, začnemo skupaj drugi krog? Samo z beljenjem moram končati. Morda nam bo v treh lažje. Poskusimo...Oglasita se! Sedaj pa veselo na delo... majdad

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

20. avg 2005 13:40

Jutro! Pa kako si naj pridem not, če sem spet do 5:00 delala. Pol pa spim..., ko pa bi lahko spala pa ne bom mogla.....,... Danes me čaka še en podoben delovni dan. Potem pa malo več nočnega počitka. :) Majdad jaz štartam 22.8.05. Za 14 dni garantiram da se bom 100% držala, potem pa grem malo na dopust, pa obljubim, da bom dala vse od sebe, da ga izpeljem z čim manj grehi. Bog ne daj Marjanca, samo v lase ne! Tam me je že od nekdaj malo manj. :)) Upam pa da v teh 14 dneh izgubim vsaj "šlavfek" ki sem ga pridelala, ker sem že velika punca in zanam že dolgo plavat, ga res ne bom potrebovala! Se pa veselim dopusta, ker vem da bom veliko plavavla in bom zelo aktivna (rolanje JUPI! ), ker mi kaj drugega ne preostane. Nekako se je treba zamotit, če se nič ne dogaja. Majdad jaz mislim, da je beljenje super dodatna aktivnost, pri kateri boš kurila maščobe, pa še zamotila se boš in tako ne boš toliko razmišljala o hrani. Kar nič ne čakaj! Zdaj grem pa delat. Punce se morda sišimo še kaj vmes, če ne bo gužve. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti