17. avg 2005 9:52
Hojla!
Oj,jaz sem pa danes spala do devetih,pol sem bila pa čist zmedena,ker še med dopustom nisem nikoli tako dolgo potegnila.
Lisička-gobica(v ponedeljek sem jedla juho z lisičkami,pa sem se spomnila nate),novi krog praviš!
Seveda premišljujem o novem krogu,ampak zaenkrat še nimam prave volje,zato letos novega kroga verjetno še ne bo,imam ga v mislih tam po novem letu,do takrat pa vzdrževanje teže in ločevanje po obrokih.
Ko sem se zbudila,je pri nas sijalo sončece,zdaj so se pa že začeli nabirat eni oblaki,pa veter piha!
Papilon,če ti sladke večerje delajo probleme,potem si pomagaj drugače,pojdi v slaščičarno na eno tortico,lahko pa ješ za večerjo recimo tudi zelenjavni sendvič.
Men sladkarije ne delajo problemov,ker jih nisem nikoli preveč oboževala,jaz sem bila bolj salama-njama!
Ja,Tuna,zelo veliko željo imam shujšat,resnično zeeeelo,zeeelo veliko,žal je volje malo manj,ampak z vašo pomočjo resnično gre!
Tako,grem mal po bajti pobrkljat,pa si kaj za pod zob pripravit!
Ribica,sem vidla tvojo slikco,super si,jo moram pokazat hčerki,da vidim če se te še spomni!
Mejte se lepo,Marjanca,ti pa uživaj ob sadju!
Marjetka cvetka