Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

16. avg 2005 9:18

Marjetka cvetka, je res prav zateglo po tolikem času spet iti v službo. Moj dopust je že davno mimo, pa se mi še vedno ne da kaj preveč, čeprav me ostali "prisilijo", da se mi mora dati. Sodelavka pač ni in potem sem za vse sama. Veš, pri mojem spanju je pa tako, da, če ne spim vsaj 6 ur, sem zanič. No, kakšen dan že gre, če pa se tega preveč nabere, je kriza. Ta vikend sem 2x popoldan želela brati knjigo, pa ma je vedno za 2 uri zmanjkalo. Očitno me je tisto letanje med lonci zelo utrudilo. Kuhala sem namreč kot nora, res pa je, da imam sedaj zamrzovalnik poln krasne hrane zase in mojega sina. Se je splačalo malo potruditi. marjanca45

marjanca45  

16. avg 2005 9:21

Se popolnoma strinjam, Tuna. Kdor je naiven in neumen, pa naj plača ! Saj za take finte res moraš biti neumen, da verjameš. Še vedno velja : pravilna prehrana, pa znojenje, ki ni posledica takih savna pasov, temveč gibanja, pa bodo šli kilogrami in cm stran ! To je nam 3MD zelo jasno, kajne ? marjanca45

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

16. avg 2005 10:48

Lep dan želim vsem sotrpinkam. Kar redno vas spremljam že od meseca marca 2005 ko sem se tudi sama odločila za 3MD samo pisanje mi gre bolj težko od rok.Pri prvem krogu 3MD sem bila zelo zadovoljna saj sem shujšala za 24kg . V nadeljevanju do danes sem redno telovadila ampak pri hrani nisem bila preveč pridna zato mi pri teži malo niha dve kile gor in tudi včasih malo dol. Sedaj pa k bistvu odločila sem se še za 2 krog 3MD da bi izgubila vsaj še 5-7kg.Danes torej začnem s prvim dnem -proteini. Če je katera tudi na začetku si lahko dajemo vspodbudo drug drugemu,seveda velja tudi za starejše tekmice ki se že dalj časa trudite in vstrajate. lp kristina

marjanca45  

16. avg 2005 11:09

Kristina, bravo za teh 24 kg !!!!! Če sem prav razumela, si začela marca, torej si končala junija. Vmes je treba imeti 3 mesece pavze in šele nato začeti 2. krog. Ali malo ne prehitevaš ? Še posebej zato, ker si izgubila toliko teže ?! Mislim, da za telo tolikšna izguba kilogramov ni hec. Ali ne bi bilo bolj pametno, da bi zaenkrat hrano ločevala znotraj obroka in z dieto še malo počakala ? Nihanje teže +- 2 kg pa res ni nič takega. Že samo slaba prebava ali pa slabo odvodnjavanje je lahko vzrok za to. marjanca45

pegatka  

član od: 27.5.2005

sporočila: 4

16. avg 2005 11:11

Oj, Kristina! Tudi jaz sem na začetku - 2. proteinski dan imam danes. Mislm, ej - 24kg!!! Samo dve številki si napisala, pa imam spet več upanja in volje. Drži se, saj veš, da ti bo uspelo. Čau! pegatka

pegatka  

član od: 27.5.2005

sporočila: 4

16. avg 2005 11:18

Šele zdaj sem prebrala. Marjanca45, hvala za spodbudne besede, pa tudi vsem drugim, ki ste mi odgovorile na vprašanje! Lep dan vsem! pegatka

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

16. avg 2005 12:28

Zdravo vsem, tudi jaz sem danes (ponovno) na začetku, moj 1. B dan. Moj drugi krog 3MD. Prvega sem uspešno zaključila, vendar nisem dolgo zdržala in sem se vrnila na star način prehranjevanja, vrnili pa so se tudi KG. Sedaj imam pri 164 CM kar 78 KG, torej bi jih morala oklestiti vsaj 15. Groza. Z drugim krogom sem že nekajkrat začela, vendar samo za nekaj dni. Nimam več takšne volje, kot sem jo imela v prvem krogu. POMAGAJTE!!! Kristina, Pegatka in vse ostale dajmo zdržati. Tokrat gre za res!!! Sibila

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

16. avg 2005 12:41

Hojla punce! Ja,dejte zdržat,sej pa ja ni tako hudo,sploh če ste tukaj z nami! Jejte zato,da boste živele,ne živet zato,da bi jedle! Ko vam bo hudo,se kar javite na forum,se bo že našla katera,da vas bo potolažila in vam vlila voljo! Jaz se grem počasi pripravit za v službo in kaj prigriznit. Imela bom juho iz stročjega fižola,zraven pa kos kruha! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

marjanca45  

16. avg 2005 13:00

Sibila, te popolnoma razumem, da ti je težko začeti znova. Mislim, da je glavni vzrok to, da si kile po 1. krogu hitro pridobila nazaj in je verjetno res težko najti motivacijo za nove 3 mesece. Jaz sem končala dieto pred 4 meseci in pol in raje pazim, da ločujem hrano znotraj obrokov, pa pri sladkarijah in kruhu sem zelo previdna, tako, da na 2. krog niti ne pomislim. Meni je zelo všeč ta način prehranjevanja in zelo zelo redko imam kakšne popadke po grešenju ( kot npr. zadnjič zvečer, ko sem pojedla naenkrat 20 dag čokolade !). Ampak to je bilo zdaj prvič, pa tudi naslednji dan sem imela potem vodni dan, da se je "uravnalo". Mislim, da moraš sebe prepričati, da to ni dieta, temveč način prehranjevanja in to naj ti ostane tudi po končani dieti. Saj nisi za nič prikrajšana, le vse naenkrat pač naj ne gre v želodec. In potem je vse tako enostavno. Le pogumno v 2. krog ! Saj ni hudo, če je želja dovolj velika, če je cilj zastavljen Oboje pa pri tebi je, prav gotovo. marjanca45

marjanca45  

16. avg 2005 13:15

Joj, rožice, kako se meni danes nič ne da....................... marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti