13. avg 2005 18:20
Živjo punce!
Jaz sem se pridrla nazaj domov po naših pre polnih cestah. Kriza!!!!
Sem se pa zapeljala po pravkar odprtem novem atocestnem odceku...
A ja, v torek sem na hitro odpotovala nazaj na morje. Tako da statistika sledi še enkrat.
Zdaj pa res do septembra strogo ločevanje hrane, rekreacija,... in trdo delo. Potem pa še mogoče kaj oddiha. Aktivnega!!!
Moram izkoristiti to leto absolventa, naslednje bo mogoče bolj delavno. Vsaj upam, želim si, da bo!!!
Tuna tudi jaz nisem nič kaj bolj migala. Sem se olenila da je kaj (spanje po kosilu,...), res pa je da sem zelo pograšala rekreacijo in te vrste sprostitev.
Moram pa za razliko od nekaterih povedat, da mi nekako ne pašejo težki zajterki... Mogoče dan, dva potem pa sem opazila, da sem imela bolj željo po nečem lahkem. Kar ne morem verjet, kako se telo privadi. Še pred letom dni bi lahko v nedogled metala vase vsemogočo hrano. Zdaj pa mi je dovolj, oziroma imam raje sadje. Opažam, da me ne zadovoljuje samo hrana in še enkrat hrana, sploh ne občutim nekega zadovoljstva v obilnem obroku, čeprav sem komaj čakala dopust, ko si bom privoščila. In si tudi sem, vendar mi ta-i obrik-i niso predstavljali pričakovanega užitka in zadovoljstva. Počutila sem se težko, napihnjeno, z bolečinami v trebuhu.
Sarica nič ne bodi žalostna, v grdem vremenu na morju res ni kaj delat. Sploh pa v campu. Vreme na obali je zelo spremenljivo. Večeri zelo hladni, jaz sem bila skoz v nogavicah,...
Saby ne se pustit!!! Želim ti čim prejšnje okrevanje. Tašči pa le pokaži, tako na en lep način do katere meje lahko gre. Da ji bo čimprej jasno kam naj se ne spušča, saj se navsezadnje ti tudi ne!
Nevem, če se spomniš so tudi mene veliko zbadali, koliko pojem,...... in vedno pri obroku ... in enkrat sem preprosto rekla, da naj me ne vabiljo na kosilo ..., če nimajo dovolj hrane za vse, oziroma če se boljijo, da bom pojedla preveč in bo premalo za vse.
Od takrat imam mir. No, vsaj pred mano se vzdržijo komentarjev. Čeprav jih zdaj najbolj jezi moja nova podoba... Ja če favšija bi gorela...
Punca vzami stvar v svoje roke! In jim pokaži od kod naprej je tvoje življenje samo tvoje!!!
Luthien dobrodošla med nami!
Vem da se je težko upreti hladilniku,... Vendar sem prepričana, da ti bo skupaj z nami lažje uspevalo. Ker naš forum ni namenjen le dieti. Tu smo zato da si pomagamo v dobrem in slabem. Kot pravi Marjetka smo kot velika družina.
Zdaj pa hitro delat. Dovolj je bilo počitka, pravi tašča. joke! :)))))
Lp Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.