16. avg 2005 23:10
Pozdravljeni!
No,pa sem preživela prvi podopustniški delovni dan.
Jezik sem razmigala,prste imam pa čist trde!
Me je pa danes ena sodelavka zelo razveselila,tako da se mi je naslikal nasmeh čez cel obraz in skoraj sem poletela od važnosti.
Bila je skoraj pol leta v bolniški in ko me je zagledala,je povedala,da sem zelo fajn shujšala odkar me ni videla.Zelo me je pohvalila!
Ja,punce drage,zato se splača potrudit,joj kako dober občutek je,ko te nekdo pohvali.
Ja,mene kar fejst hvalijo in nič kaj zavistnežev ni v moji bližini,to pa verjetno zato,ker sem pri teži še vedno na trimestni številki(čist mal mi še manjka do dvomestne,sam trenutno se mi res ne da trudit in zaenkrat samo vzdržujem težo).Ej,če mi bo pa nekoč vendarle uspelo in bom zelo,zelo znižala svojo težo,potem pa nevem,če me bodo še tako iskreno od srca hvalile oz.hvalili.
Sam ena ženska,ki pa ima kar nekaj kil več od mene,ta me pa mal postrani gleda.
Sam jaz ji nisem kriva,če preveč je,saj kar naprej nekaj melje,za malico pa en ogromen sendvič,jaz pa otepavam papriko in paradajz.
Ha,najbolj hec je,ko imamo v službi malico in vsako zanima,kakšno solato sem si prinesla!
Skoraj vsak dan si naredim kakšno drugačno kombinacijo,enkrat z rižem,drugič s testeninami,pa čičeriko,koruzo pa spet drugič samo zelenjavo.
No,vsaj zjutaj ne buljijo v mojo skledico,ker jem sam sadje!
Jih je pa nekaj že tudi poskusilo našo dieto,sam nobena ni zdržala tri mesece.
Vsem novim želim obilo sreče pri dietiranju in pazite,da vas bomo brali tri mesece,ne nam prej pobegnit,ker drgač bom jezna na vas.
Z Marjanco sva že pred nekaj meseci končali z dieto,pa sva še vedno tukaj.
Kajti trimesečno dietiranje je lažji del,vzdrževati novo težo je veliko težje.
Zato vas vse skupaj potrebujem,brez tega foruma bi se po svetu še vedno pozibavala z svojimi stodvajsetimi kilogrami!
Kokos,tudi jaz držim pesti za tvojo službo.Tudi pri nas je danes prišlo nazaj delat nekaj delavcev,ki so pred nekaj meseci ostali brez službe,ker ni bilo toliko dela.
Veš,kako so bili vsi veseli,pa čeprav bo to mogoče samo za nekaj mesecev.
Kokos,pa mal večkrat kaj napiš,pa četud sam kakšen pozdravček!
Marjanca,tudi jaz pogrešam vse,ki si jih naštela,pa še encijan se ni že dolgo oglasila!
Vipercat je pa sploh čist mrknila,kaj neki je kaj z njo!
Mejte se lepo in uživajte v vsej svoji lahkosti!
Marjetka cvetka