Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. avg 2005 5:26

lepo pozdravljeni! Helena45spet tukaj!!! Sem iz okolice Celja. Glede vega prehrane je moje mnenje, da na B. dan uživaš sojine izdelke.Kje pa dobiš beljakove"??? Na Š. dan pa ješ fižol, lečo ..............!! TO je moje mnenje! Jaz sem v drugem krogu, ne vdrugem tednu moram popraviti.zdajle sem šla na tehnico. I MAM 84kg, 2kg manj ni to fino"""???? SEDAJ grem vslužbo,celi dan.Mal Vam zavidan. Saby, bodi močna na takšne opazke, če se da, jih presliši z taščo imeti besedni dvoboj je brezveze. Krajši konec ti potegneš.S tem pokaže svoje probleme.Saj končno, te taki dogotki utrdijo, čes čas jih sploh ne slišiš več.. LUTHIEN,daj svoj hladilnik mal spremen notranjost.Veš, smo si zelo podobniTrdno se moraš odločiti Men pomaga forum z rožicami!!!!!!!!! Lepo pozdravljene in lep dan Vam želim Helena45 Nasvidenje!!! helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. avg 2005 11:32

Hojla! Helena,si ti zmeraj tako zgodnja,še v nedeljah! Jaz pa mislim,da vstajam zgodaj,ko sem pokonci ob sedmih,pa vidim,da so še bolj pridne od mene. Men je fajn vstat mal prej,ko drugi še sladko spijo in imam potem nekaj časa čisto za sebe. Vsem novim želim veliko sreče! Lutien,Helena ti je dobro svetovala glede hladilnika.Malo boš morala spremeniti notranjost. Na vrhje police si daj zelenjavo in takšne bolj dietne stvari,tiste prepovedane pa bolj skrij svojim očem! Sej vam bo šlo,boste videle,sej smo zato tukaj,da vam pomagamo v težkih trenutkih! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

14. avg 2005 11:39

Pozdravljene! En lep pozdrav s Tuhinjske doline, kjer sem pri lubiju, drugače pa sem Štajerka. Danes imam Š dan in si bom skuhala eno super zelenjavno juhco, v katero bom nametala vso zelenjavo, ki je na vrtu, not pa bom dala tudi malo krompirčka...ter ostalih začimb...komaj čakam. Kako pa gre vam bejbe? Upam, da se držite. Pozdravljeni novi članici, držim pesti, da vama uspe, da postane 3md način vajinega prehranjevanja. Naj vama povem, da sploh ni tako hudo...sicer pa bosta sami videli. Ko vama bo hudo, pridita na forum, če vama ni kaj jasno pa vprašajta. Pegatka- menim, da na B dan lahko ješ mlečne izdelke, sojo; na Š dan pa tako lahko ješ vso zelenjavo, riž, lečo... Hvala ti Rožica za tako spodbudne besede. Naj ti pa povem, da se ne sekiram več zaradi tašče, prvi dan mi je bila kriza, zdaj pa ne jem več z njimi, ko jih ni si grem kaj skuhat, če sem slučajno pri dragemu, drugače pa grem jest k sosedi, ki je teta od mojega. Andrinaa- veš, ljubše bi mi bilo, če bi ona rekla meni, da nimam toliko in toliko kil, je pa to rekla lubiju, ki me podpira in drži z mano. Sicer pa jo ignoriram, se ne zmenim zanjo, pozdravim jo, to pa je tudi vse, naj vidi, da je naredila narobe. Saj bo še ona mene potrebovala in ne jaz njo, saj je bolj lene sorte in ji pridem zmeraj prav, da ji kaj postorim, pospravim, spucam... Helena45- imaš prav, bolje je preslišati opazke tašče; sicer pa komaj čakam, da pridem na svojo (zame idealno težo 70kg) težo in ji malo zavežem "g_ _ _ _". Lepo se imejte! PA-PA saby Sporočilo je spremenil(a) saby dne 14. avg 2005 11:42:00

tetka.teti  

član od: 10.6.2005

sporočila: 6

14. avg 2005 15:05

Zdravo,spet sem doma. Na dopusto sem uspešno brzdala kg. Nič se nisem zredila. Ponavadi sem se zredila za 5 kg. Lepo se imejte. tetka.teti

helena45  

14. avg 2005 19:24

Evo mene, zopet sem pri Vas, moje suhice. Prišla sem iz službe in zavzela ozemlje računalnik. Pozdraavljena pozitivna Marjetka Cvetka, moram reči,da sem jutranji ptič to imam vsebi ko je še tašča živela,sem ji stregla ponoči in podnevi.ZATO pravim,da je boljše preslišat,ker imaš potem fajn občutek,ker si premagal samega sebe. Moram končat, ker me otroci napadajo. Saby, daj si duška tukaj na tabli, ker to jezo moraš dati ven. Lep večer in mirno noč!!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 14. avg 2005 19:26:21

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

14. avg 2005 20:06

Hy! Naj vam nekaj na kratko povem o sebi. S kilogrami sem se začela boriti po porodu. Pred nosečnostjo sem imela normalno težo, med njo pa sem se nenormalno veliko zredila (več kot 35 kg). Nekaj sem si jih "pridelala" še v naslednjih letih. Saj poznate tisto: shujšaš za 4 kg, pa se za 8 zrediš. In tako dokler nisem prišla do moje največje teže 113 kg. Takrat pa sem se vzela v roke in v dveh polletnih dietah shujšala vsakič po 20 kg. Vsakič sem težo kakšne dve leti vzdrževala brez problema, vendar sem se potem tudi vsakič začela rediti. In sedaj sem tukaj, na svojih 84 kg , ki bi jih rada zmanjšala za 12-15. Vendar opažam da tokrat ne gre tako "lahko". Kljub ločevanju hrane mi je v enem mesecu vspelo izgubiti samo kilogramček?!?!?! Zakaj????? Ali telo res deluje po tistem sistemu, ko se po tolikih dietah bori protiv tega? Da takrat ko jem normalno kopiči hrano (za hude čase), v času diete pa zelo racionalno porablja zaužito in ne jemlje iz zalog. Ali je katera od vas starejša od 35 let in ima podobne probleme? Edino, ka sem ta mesec zgrešila je bil vodni dan, ker sem takrat bila na dopustu, in imela zaradi tega dva B dneva. Ne vem ali naj zdaj samo nadaljujem, ali naj pojutrišnjem vzamem vodni dan (jutri imam sadni), ali naj začnem vse od začetka. LP luthien

helena45  

14. avg 2005 20:51

ČAO Luthien!! Mislim,da sva dvojčici!!! Jaz, ti predlagam,da jutri imaš sadni dan,da se malo razbremeniš beljakovin. Ne vem,če sem jaz bajsika primerna dajati nasvete. Veliko uspeha!! Lahko noč! Helena45 helena45

Marjetka cvetka  

14. avg 2005 20:57

Hojla! Hej,Helena,si našla zasebno sporočilo! Jaz sem danes hodila dve uri in pol po naših hribčkih in se zdaj odlično počutim.Potem pa sem se najedla domačega kislega mleka in kruha iz krušne peči,pol sem šla pa še travo kosit!Super nedelja,ni kaj! Zdej sva pa z mojim sama,ker so punce na počitnicah in si bom mal živce odpočila! Pa še računalnik bom lahko ukopirala,ne da bi me kdo dol naganjal! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

15. avg 2005 0:35

Dobro jutro drage moje,kaj je zdaj,a vse spite al kaj! Hecam se! Tud jaz šibam u meževo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

15. avg 2005 0:49

Draga moja Marjetka, tudi jaz ne spim, ampak šivam patchwork odejico, ki zgleda zelo dobro. Kar sama se moram pohvaliti. Namenjena je majhnemu fantku od moje sestrične, kamor grem v petek na obisk za nekaj dni in mora biti do takrat gotova. Na odejici so živali (muca, ovčka, konj, pes, zajček, medvedek), hišica in štirje srčki. Zanimivo pa je, da sem ravno prej med šivanjem mislila na tvojo mlajšo hčerkico, saj so takšne stvari bolj za punčke. Lahko verjameš, da sem bila presenečena, da si se ravno ti oglasila med tem časom. Lahko noč in dobro jutro in pozdrav iz deževnega Maribora. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti