Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. avg 2005 6:42

Pa sej ne morem verjeti, tudi mi nimamo vroče vode, kaj je zdaj to, se je vroča voda zarotila proti nam Slovencem. Nas plinska peč zajebava že kakšen mesec. Moji dopustniški kg so že padli , zdaj imam že 59 kg torej - 1 kg. Sem se pa na morju zelo prehladila, sicer samo kašljam že 10 dni, tako da me vse boli in razmišljam ali naj grem k zdravniku ali ne, ker se mi ne zdi čisto normalen kašelj, pa sploh ne pojenja ampak kašljam vsak dan bolj. Pa sej bo, imam na pisalni mizi Winterfresh Mints in si ga dam vsake toliko v usta, pa je malo, malo boljše. Vreme pa je danes tapravo, za spanje.. juhuhu, se že privajam na jesen in zimo. Lp tuna

tuna  

12. avg 2005 8:25

Brala sem poste za nazaj in skozipadalica, moram ti povedati da imava na isti dan rojstni dan. Vsenajboljše za nazaj. LP tuna

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

12. avg 2005 8:32

Dobro jutro! Marjanca upam, da gre tvojemu sinu že na boljše....hvala bogu običajno pri otrocih vse poteka hitro... Plavanje v Ptujskih toplicah pa mene ne mika, ker sem enkrat dobila grdo vnetje.... poleg tega do Fontane skočim v nekaj minutah..... Pristan pa je zame absolutno premrzel, še posebej tuši... ker niso odpravili prepiha..... kaj mi pomaga če me potem cel teden mehur boli ali pa celo končam na antibiotikih.... Na Fontani imajo telovadbo v vodi zdaj ob 18 h in se odločam, da bi enkrat na teden po službi zavila na rekreacijo.... Vesela sem ker je po prvem tednu tehtnica pokazala 2 kg manj....torej sem na pravi poti.... mogoče bo treba še obroke malo zmanjšati, da bi šlo več. Imam pa tudi smolo, na sadni dan imam vedno slabo in hladno vreme.... ojej ojej No po treh dneh je zdaj vsaj topla voda nazaj! Kaj hočemo smo razvajeni.... Lep dan.... pomislite, da je jutri vikend in bo minilo kot bi pihnil! Maša

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 10:01

Evo mene z vami. Sem zjutraj peljala Žiga na prevez, potem pa sem morala nujno v službo. Rano ima zelo grdo, vse se mu prime nanjo. Sedaj pa mu bom morala vsak dan sama prevezovati. Sem dobila vse potrebno skupaj z navodili zdravnice. Pravi, da bo trajalo kake 3 tedne, preden bo zaceljeno. Še ves naslednji teden pa naj ne hodi kam ven. Pa ga niti ne mika, ker ga je sedaj začelo boleti. Pa bo že. Marjetka cvetka, ti si faca ! Jaz sem enkrat delala orehovo gibanico brez kvasa. Kar naprej sem gledala skozi šipo v pečico, kdaj se bo začela dvigovati, pa nič. Potem pokličem mamico in jo vprašam, kaj je narobe. Pa me je vprašala, če sem dala kaj kvasa v testo !!!!!!!!!! No, potem sem pojedla samo orehe, ostalo pa v smeti. Tuna, meni pri kašlu pomaga samo Medexov sirup iz smrekovih vršičkov. Sem že poizkusila marsikaj, končala in ostala pa sem pri tem. Zame ima sicer zelo ogaben okus ( moj Žiga ga ima pa zelo rad !), vendar glede na to, da pomaga, potrpim. Maša, ali je v Fontani znotraj kak tak bazen, da se lahko plava v njem npr. 25 m ? Moj kolenček je danes malo boljši, čeprav mi da še zelo vedeti, da ga imam. Stopnice me mučijo. Ampak glavno je, da 3 dni ne germ v službo !!! Amerika ! marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

12. avg 2005 11:07

Samo brez panike, marjanca! Sinko bo ok. Mene je tudi peklo, ko je začela koža celiti, občutek je bil, da vse "špana"...sicer pa naslednji dan nisem pisala testa iz fizike in kasneje iz biologije...ker sem imela roko tako povezano ;.) in to so bili ta prvi testi v srednji šoli... ja, je bil po eni strani hec. A je kaka vremenarka gor? Res me zanima kakšen bo vikend v Bovcu... masenka, a ti ves, če ima Pristan kakšno spletno stran? Razmišljam, da bi morda zamenjala fitnes/aerobika lokacijo, pa me zanima njihova ponudba in cene, ampak nikjer na spletu ne najdem... bom morala kar pod pod noge, izgleda. PRidne bodte, D. Darchy

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 11:42

Darchy, poglej na str. 71, kjer mi je Tuna poslala link za vreme. Ena orietnacija je. marjanca45

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

12. avg 2005 11:50

Joj, kar jokala bi! Tako sem se veselila morja, zdaj pa sploh ne vem če bova šla, ker je vreme takole...pa tako rada bi plavala in brala knjige in borovce vohala...Tako sem žalostna!! Sarica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. avg 2005 12:21

Hojla! Super vreme,ni kaj! Ne se jezit,saj po dežju vedno posije sonce! Ko sem danes zjutraj dala kruh pečt,me je hčerkica opomnila,da ja ne bom pozabla na kvas!In res nisem,kruh je že pečen!Kruh pečem v kruhomatu! Sarica,danes bo dež,jutri bo sonce,v nedeljo oblačno,v ponedeljek bo spet dež,pa pol spet sonce itd. Jaz sem imela samo enkrat opekline od sonca,osmodilo mi je cel hrbet in ramana in sem tri tedne trpela.Najprej sem bila vsa mehurjasta,pol so se mehurji predrli,najslabš je pa bilo,ko se je začelo vse to sušit.Kaj me je španalo!Mazala sem si z kamagelom,mi je najbolj pomagal! No,take neumnosti ne bom več ponovila,zdaj se soncu raje izogibam,kar pa letos ni tako težko! No,zdej pa grem pojest moje polnozrnate testenine! Marjanca,z sinom se čimprej pozdravita! Ribica,ja danes pa že mal bolj mislim,kaj delam! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. avg 2005 12:28

Hojla, punce! Vreme je res za vola ubit, ampak še kaj hujšga smo dale skoz, da nas tale vreme ne more dotolčt. Sicer nas pa že nekaj časa navajajo na ta mraz. Me prav zanima, če bo septembra ali pa oktobra vroče, če sedaj ni vročine. Sarica, saj bo vreme lepo na morju. Samo ne obupat. Važno je to, da greš na dopust in da spremeniš okolje. Tako mrzlo kot je tukaj pa že ne more biti. Marjanca, vesela sem, da je s sinom bolje. Pred davnimi, davnimi leti (hodila sem v 2.razred), mi je mami zlila po prsih polliterski pisker kropa. Kriva sem bila pa sama, ker sem pridivjala v hišo in butnila v njo.Vem, kako neznansko to peče. Upam, da tvoj Žiga nima tako hudih opeklin. Meni se je potem poznalo še več let, še najbolj poleti, ko mi je koža potemnela povsod drugod, samo tam ne, ko sem se opekla. In veš, da je bilo res dobro do takrat, ko sem se poročila. Ha, ha, ha. Marjetka cvetka, danes sem jaz hotela brcnit aparat za kavo, ker mi je najprej požrl denar, potem mi pa kave ni dal. Tako sem bila jezna, da sem se še pravi čas spomnila, da lahko samo mene noga boli, mašini pa ne bo nič. Komaj pridem do foruma, že moram nehat. Me kličejo! Se še beremo, vendar vsem vseeno en lep podaljšan vikend, ali pa dopust. Gobica

tuna  

12. avg 2005 12:37

Sara sej od ponedeljka naprej napovedujejo lepo ne prevroče vreme tja do 26-27 stopinj celzija. tako da ti kar pojdi veselo na morje, saj si ga zaslužiš. Ko se boš vrnila, pa boš veliko lažje nadaljevala pisanje diplome. Lep pozdrav in privošči si! tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti