Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. avg 2005 12:41

Pardon v ponedeljek naj bi še deževalo, v torek pa naj bi bilo lepo. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 13:01

Sarica, pa če metle padajo z neba, glavno je, da si skupaj s tvojo drugo polovico ! Saj bo kaj malega sonca, ostalo bosta pa ja vedela kaj početi, mladina naša draga !!! Če nam ta starim ni dolgčas.... Res je, da počnemo kaj drugega, ampak važno je, da se ima človek fajn....samo, da si stran od doma, pa da si napolniš baterije, potem pa bo diploma končana en dva tri. Samo vidim, da sem res nor človek, ker meni je pa dež zelo všeč. Kako uživam, ko sem nekje v ležečem položaju, s knjigo v rokah, otrok je nekje nedaleč od mene na varnem ( običajno pri računalniku ali televiziji ), jaz pa berem.... Za znoret dober občutek, ko poslušam škrebljanje dežja.... Kaj hočemo, sto ljudi, sto čudi. Zato Sarica, samo veselo na morje !!!!!!!!!!!!! Saj sonce nosiš v sebi, kar je več kot dovolj !!!! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. avg 2005 14:01

Rožice moje drage, podajam se v forumsko blokado - domov, kjer nam internet še ne dela. Komaj čakam torka, ko bomo spet skupaj, do takrat pa veliko lepih trenutkov, v dežju ali soncu ! marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

12. avg 2005 14:25

Hojla! Marjetka seveda... je velik bazen na Fontani z mlačno vodo - ni preveč topla... pa še telovadbo imajo vsak dan v bazenu ob 18. uri. Lep vikend vsem, Maša

Hel1  

član od: 12.8.2005

sporočila: 2

12. avg 2005 17:25

Pozdravljene! Jaz sem začela z ločevalno dieto, pa me nekaj zanima: če se lahko poje čokolino, glede na to, da čokolino vsebuje OH, mleko pa tudi (laktoza-mlečni sladkor). Sam se mi zdi, da je v čokolinu več škroba kot OH v obliki sladkorja. hvala za nasvet oz. odgovor. LP Hel1

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

12. avg 2005 18:43

Evo se vam še jaz malo oglasim.Dopust sem uspešno preživela,eno kilo pridelala,pa jo tudi že izgubila. Marjanca,poskusi pri tvjoemu sinetu z vazelinskimi gazami,se mu ne bo glih vse flikalo na rano.Ko pa se mu bo začela delati kožica čez mažita z demazinom-miljon krat poskusila na svoji koži,služba v kuhinji pač. Hel1 jaz sem i čokolino privoščila na oh dan a večerjo. Pa lep pozdrav vsem! Bernarda

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. avg 2005 19:12

Pozdravljene bejbe! Kako ste? Jaz ne preveč dobro, saj sem imela po 5. mesecih že drugo prometno nesrečo letos. Zgleda, da sem res rojena pod nesrečno zvezdo al kak bi rekla temu. Niti v prvo niti v drugo nisem bila kriva sama. Imam poškodovano roko, ponovno pa so se mi pojavile bolečine v križu in vratu. Naslednji teden grem spet k svojemu zdravniku, ki mi bo napisal terapije...najprej za roko...ko končam s temi terapijami pa jih dobim še za križ in vrat. Glavno pa je to, da sem še kar na dieti, da vztrajam...moram priznati, da mi je 2. krog veliko lažji od prvega...po 1. vodnem dnevu, ki sem ga imela v pon. sem lažja za 8 kg...ampak to so tisti kg, ki sem jih pridelala po 1. krogu, ko sem imela 1. prometno nesrečo in sem bila v bolnici. Glavno je to, da gredo cm dol. Hel1, mislim, da čokolina ne smeš jesti. Ker čokolino je po moje škrob, mleko pa lahko piješ na beljakovinski dan. Lepo se imejte, grem ven na sonček...že dolgo ga ni bilo. saby

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. avg 2005 20:05

Lepo pozdravljeni suhice ( mal moram pocukrat)!!!!!!!!!!! NAJPREJ moram odgovoritHel1!! ČOKOLINO, kaj"?"Ta, je pa dobra!! Čokolino je mene spravil na špeh.Okrog trebuha imam lepe Mišelinke.Če hočeš,da se zožiš, moraš takšne stvari pospravit in to takoj. Držim pesti,jazsem danes drugi teden na B.Spoznala sem, da moraš veliko piti.Mal so krize, pa greš na forum,ter jim mal težiš, pa dobiš zopet elana. Zdravo Marjana!! Vse se uredi, samo mi mame se preveč sekiramo. Lep večer, Vam želim suhice!! Helena45 helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. avg 2005 20:30

Zdravo Saby!1 Ob 19h greš na sonček? K JE SI PA DOMA?? Imaš, pa tudisrečo,da še ni kaj hujšega.To se bo vse pozdravilo. Zdieto pa si zelo vztrajna.Zakaj se zredišNapiši svoje napake prosim. Lepo se pozdravi. Lep pozdrav! helena45

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

13. avg 2005 9:24

Lepo dobro jutro! Kako ste spale? Jaz še kar dobro, se pa počutim, kot bi čez mene peljal valjar, tako me vse boli...komaj čakam, da grem na terapije. Helena45...doma sem iz okolice Rogaške Slatine, te dni pa sem pri lubiju v Tuhinjski dolini in je bil tu včeraj sonček, danes je pa spet. S kje pa si ti doma. Pa da ti odgovorim še zakaj sem se po 1. krogu zredila...odgovor je enostaven...dosti časa sem bila pri lubiju, kjer jedo zelo nezdravo prehrano, večina stvari je ocvrtih pa še pri Family Frost kupuje tašča in v nekaj mesecih sem se poredila...kaj naj...nič ne morem. Glavno je, da sem jaz na dieti in da se dobro počutim, da tudi tašči zavežem jezik, saj je baje mojemu lubiju izjavila, da imam ne vem kako zelo veliko kg- jih mam pa 15 manj kot je ona rekla...Malo se mi je zamerila, komaj sem se zadržala, da ji ne bi povedala kaj nazaj. Je prišla včeraj ven iz hiše, kjer sva bila z lubijem in ji je rekel, da naj pove koliko kg imam pa se je norčevala in rekla, da 60...pa sem bila raje tiho. Lepo bodite in uživajte v sončku! saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti