Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

10. avg 2005 9:19

Lisička, lahko ustanovimo klub pripravnic za abrahama - tistih, ki smo bližje 50 kot 40. Maša, blagor tebi za riž in solato. Jaz sem danes na sadju. Pa saj ni tako hudo. Ga imam že osem mesecev in pol, tako, da sem že navajena. Punce, sem si v lekarni kupila tablete pivskega kvasa, ki jih jem že kakšne 3 tedne ( na škatli piše 3x5 tablet na dan, jaz pa jih spravim dol 1x5 na dan ). Ne vem, če je to že dovolj časa, da se vidi učinek, ampak lasje mi manj izpadajo, tako, da imam upanje, da še ne bom tako kmalu plešasta. Hvala za res dober nasvet. Pa krčev, odkar se ne pretegujem " na špičko" še nisem imela. Hvala !!!!! Poglejte, koliko ste mi pomagale, rožice moje zlate. Res ste ta prave ! marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. avg 2005 11:08

Hojla! Oj,en dan me ni bilo tukaj,pa toliko branja! Marjanca,veliko sadnih užitkov! Helena,sej gre,vidiš!Je fajn,ko se lahko malo pohvališ tukaj pred nami! Men je pa včeraj špeh zrastu,ker me je ena moja žlahtnica pohvalila in pripomnila,kako pomajšano rit imam!Uj,kako se mi je fajn zdelo!Da,te takole ženska pohvali! Maša,no vidiš,kako hitro se odvadiš prepovedanih stvari.Sadje za zajtrk je zakon!In fajn je,da imaš tako uvidevne sidelavke.Jaz sem jih že tudi povečini navadla,da mi ne ponujajo več sladkarij. Tuna,dobrodošla spet nazaj,tisti mali višek bo pa že odpravljen mimogrede. Lilika,pozdrav direkt iz Šaleške doline!Ljubljanska Velenjčanka,želim ti veliko sreče pri dieti in uživaj ob koruzi! Andrinaa,če res ne gre drugače,pač pij sladkan kapučino,ampak poskusi ga vsakokrat sladkati malo manj,pa boš videla kaj bo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

10. avg 2005 11:37

Hojla ženske!!! Sem z dopusta in sem od ponedeljka do danes prebirala vaša sporočila, ki so se medtem lepo nabrala. Res ste neverjetne. Naj vam priznam, da sem se v 14 dneh zredila za 3 kg in mislim, da sem s tem podrla vse rekorde v nažiranju na dopustu. Kaj morem, če je blo pa hrane na pretek. Ker sem bila do letos vedno suha in nisem nikoli pazila, kaj in koliko pojem, sem tako počela tudi sedaj na dopustu. Počutim se pa napihnjeno, čeprav so mi hlače še vedno prav. Zgubila sem vso voljo in pojem vsako dopoldne sendvič s tuno - prosim, da se ne zgražate. Ampak ne znam jesti več sadja za zajtrk. Enostavno ne zdržim. Moram pa reči, da mi prebava bolje deluje sedaj, ko sem prekinila z dieto. Moje telo med dieto je bilo zelo mrtvo in presnova zelo lena, tako da ne vem, kako sem sploh lahko kaj shujšala. Res sem lena in ne vem, kako zbrati voljo in spet začeti s 3md. Vsem, ki ste in še hujšate po tej dieti, moram iskreno čestitati! Še naprej vztrajajte in se segrejte v teh čudnih dneh avgusta!!! Goga GOGA VRHOVŠEK

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

10. avg 2005 11:46

Živio, Goga ! Veš kaj, če ti je pa dieta tako "dol padla", pa ločuj hrano le znotraj obroka. To pa ja ni tako hudo. Poizkusi. Smo pa res zelo različni. Meni pa drugi zajtrki kot sadje na pašejo več. Glede prebave pa vem, da sem imela vedno probleme z njo, pred, med in tudi po dieti. Sicer pa, katera se med dopustom ni zredila ? Zaenkrat smo vse nekaj dodale k naši kilaži. Če si se že trudila z dieto, je škoda rezultata, ki si ga dosegla. Zato pa vsaj zdaj, ko je dopust mimo, poizkušaj tako, kot sem ti napisala. Zakaj bi se ti nabral še kak kilček zraven, če ni treba. Ja, segrevam pa se trenutno tako, da imam v pisarni obute zokne in jopico. Pa če to ni noro..... Ali katera več, kakšno bo vreme na morju čez vikend ? Majdad - vremenarka foruma za Primorsko, kje si ? Pomagaj ! Kaj si še kar na Hvaru ? marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

10. avg 2005 12:02

http://bob.czp-vecer.si/igre2005/vreme/defau Marjanca tu imaš link kjer lahko pogledaš napoved vremena za 10 dni, upam da sem ti kaj pomagala. Goga je pa res škoda, da bi pustila dieto sedaj ko si se ravnio navadila nanjo. Meni pa sploh ni problema jesti sadje zjutraj, ker ga obožujem in sem ga na morju zelo pogrešala, na Korčuli smo imeli srečo če smo v trgovini sploh videli sadje, kaj šele da smo ga kupili. Jaz se za svoje + 3 kg sploh ne sekiram, ker vem da jih bom kaj hitro spravila vstran. 1 teden bom pridna pa bo. Prebavo pa imam super, tako med dieto kot tudi sedaj po dieti. Se pa zelo lovim, ker sploh ne vem kako se naj prehranjujem in kombiniram nekaj med 3 md in Montignacom. Se moram vzeti v roke in se odločiti za pravi način prehranjevanja. Lp brrr...marjanca tudi mene zebe, sem bila pravkar na kavi vzunaj pa tudi ni ne vem kaj toplo. Lp tuna

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

10. avg 2005 12:07

Hojla, zdaj vidim, da smo v večini 40 + oz - 50 Očitno smo v teh letih še posebej nagnjene k naraščanju obsegov ... ja in kot ponavadi ob dobrem apetitu. Nikoli nisem marala mastno, svinjsko... zdaj pa mi je vse to dišalo kot hudič. Ja saj zato pa sem končala na dieti ... Do 12 h sem kar pridna limonada in 2 breskvi in sprehod..... zato bo za malico skuta..... da zdržimo do riža. Čez vikend sem vidla neke oblake in dež na vremenski napovedi.... prava žalost.... Bo treba poiskati sončke v sebi.... pa smo spet na rezervi ... Pozdravček Maša

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. avg 2005 16:31

[:0zdravo suhice! Marjana!Vidim, da sva obe zelo zgodni.Ko jehladno tudi jaz tečem,poleti pa kolesarim. Najrajši tečem zjutraj, malo me je strah zaradi teme pa saj se navadiš.Zvečer grem s kurami vred spat.Glede pivskega kvasa, jaz ga pijem vprahu.Počasi se ga navadiš,potem je čisto dobro. Oprosti , Lilika ! Nisem mislila tako osebno,pa nič hudega,obe sva rakice inblizu doma, kar tega ne bi vedeli. LISIČKA prav zvita je:.....!Zadetek v polno! MarjetkaCvetka ,občutek je do zdaj čudovit.KRIZE ŠE NISO PREHUDE. V pomoč ste mi ve, lepe cvetke in še bom rabila vašo podporo.HVALA!! Lep ostanek dneva. Lepo pozdravljeni!!! helena45

lilika  

član od: 9.8.2005

sporočila: 3

10. avg 2005 17:09

Ojla punce! Helena45 nc se opravicevat, smo si obluble zvestobo, v dobrem in slabem. Je pa lepo vedet, da je nekdo od domacih tut kle. Drzim pesti zate, pa saj sama ves, ce te popade kriza hitro na sprehod. V ljubljani je se soncek ampak z vetrom. Maša medve mava pa danes isto kosilo, moje je ze zdavnaj mimo in ze razmislam o vecerji. Saj ne uganete kaj. Pecena koruza na zaru. Njam. Čez vikend pa sem slišala, da bo lepo, tut na morju. Tisti oblaki in kapljice pomenijo samo možnost neviht in ploh. Pa saj jih obljubljajo od ponedeljka naprej, pa ni blo se nc. Pa izkoristite te soncne zarke! LP lilika

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

10. avg 2005 18:31

caw bejbe-jaz sem v sluzbi svojo 12-to uro, pa se kake 3 bom.iz na zacetku nedefiniranega dneva je nastala vesela zmesnjava. za malico škrob ob 11h. sedaj pa klatim vanilijev krof. prav namerno sem si ga privoscila. vzdrzim s enekaj dni, potem pa menjam sluzbo, pa upam d abo konec mojega rejenja in skrajnega nezadovoljstva v katerem sem se pridno redila (ja, jaz sem kontra grajena.bolj sem zadovoljna, bolj sem vitka..in obratno). zdaj samo upam, da mi manever uspe brez problemov. če bom jutri kolikor tolikor prisebna šibam dalje normalno z dieto. in seveda preberem za te dni nazaj, kar nisem utegnila. imejte se lepo, tabina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. avg 2005 19:25

Tabina,pol pa veeeeeliko sreče,tako glede službe,kot glede diete!Da bi se ti vse dobro izteklo! Helena,le tako naprej! In seveda vse ostale,da bi tudi ve doživele tiste lepe občutke,ko te pohvalijo,ko opazijo,da se nekaj dogaja s tabo. Za to se res splača potrpet! Mislite pozitivno in če bo vam hudo,tukaj smo,z vami smo! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti