Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

9. avg 2005 14:12

Clek, rečem ti lahko samo, da je bil zame to čaroben in nepozaben čas pričakovanja , ki ga nikoli ne bom pozabila. Zredila sem se v tem času za 14 kg, kar je bilo kar dosti, samo do odhoda v službo jih ni bilo več. Tako da ti res želim vse lepo in vse dobro. Poslušaj svoje telo in ne moreš narediti kaj preveč narobe. Pa pusti se razvajati, saj to je eden redkih časov, ko ti razvajanje privoščijo vsi okoli tebe. marjanca45

Clek  

član od: 17.1.2005

sporočila: 33

9. avg 2005 14:31

Hvala še enkrat marjanca45 za te besede, ki so me zelo zelo pomirili. Verjamen pa da je to najlepši čas pa posebej zdaj, ker je prvič. Hvala Clek

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

9. avg 2005 19:33

Dobervečer!!! zopet na tabli končuje sedrugi dan,bolj optimistična, več volje,mal lažja,brez greha. hvala punce, ker ste bile ob meni... Lilika, malo se predstavi,če seveda želiš.Radovednost me daje. Lep pozdrav punce!! helena45

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

9. avg 2005 19:46

Živjo! Na hitro uletim, toliko, da vas lepo pozdravim! Gre? Danes sem jedla pico. In to čisto po pravilih 3MD. Ne bom rekla, da nisem pogrešala česa gor... ampak tudi taka je bila čisto dobra. Odkrila sem tudi (delno) rešitev za boleče zobe - po sadju so me namreč boleli zaradi kisline, ki je v njem. Po novem zmiksam s paličnim mešalnikom in pojem z žlico. Mnogo bolje! Še kaj? Aja! Danes sem spila kapučino s sladkorjem. Ni šlo brez, je bil grenek ko hudič! Lepo bodite!! andrinaa

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. avg 2005 4:40

dobro jutro punce!!! Danes sem že zgodna, spekla sem že štrudel tudi za sebe za večerjo. AAAL ni to fino Haaaahaaaaaa. Andrina, jaz pa sladko ne morem piti, kako smo si različni??? Dekleta sprašujem Vas, kaj bo jutri, ko imam sadni dan???????? Pa še nekaj , koliko štrudla lahko pojem"??" Lilika!!! Sii imela, kajkrizeee??????? Lep pozdrav! Lep dan lepotice. helena45

marjanca45  

10. avg 2005 7:22

Dobro jutro, rožice ! Helena45 si pa res zgodnja. Medtem, ko si ti pekla štrudel in pisala sem noter, sem jaz brala knjigo. Pa sva res dve odklopljeni, kaj praviš. Večina ob tej uri še veselo gleda pod kožo ( beri spi ), medve pa že polno v življenju. Vsako jutro vstajam ob tej uri, le da običajno telovadim, danes pa se mi res ni dalo, ker sem slabo spala. Bom pa popoldan šla tekat in to po dolgem času. Sicer pa imam tudi jaz danes sadni dan. V službo sem si prinesla jabolka, pa nektarine, pa študentfuter. Popila sem že dobrega pol litra vode. Bova zdržali, Helena, brez skrbi. Ker bom prišla pozneje domov, bom šla kar tekati, ko pa pridem nazaj, me čaka kake 3 kile lubenice, ki bo pristala v mojem želodcu. Veš, na začetku so bili sadni dnevi zame groza. Potem pa sem si za kosilo začela delati velike sklede sadne solate, v kateri sem zmešala vse živo, potresla s cimetom, dobro zmešala in navali narode. Kadar pa je bilo res hudo, sem si pogrela Etino dietno zeljno juho, da me je malo zagrela. Ampak sedaj zdržim že brez nje. Zdaj me rešuje lubenica, ki se je najem toliko, da me niti slučajno ne mika kaj grešnega. Andrinaa, glavno je, da si z nami. Z grenko ali sladko kavo. marjanca45 Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 10. avg 2005 07:36:10

lilika  

član od: 9.8.2005

sporočila: 3

10. avg 2005 7:24

Jutro punce! Zdržala sem svoj prvi dan in to brez greha. Hvala vam za podporo. Pa še aktivna sem bla, s fantom sva šla za uro in pol na kolo. Fant ima uro za merjenje srčnega utripa in kalorimeter, tako da sva porabla cca 700kcal. Helena45 radovednost pravjo da ni lepa cednost, jaz pa da brez nje ziveti mi ni. Stara sem 28 let, po horoskopu sem rakica in imam ene 15 kg prevec. V kratkem mam namen koncat studij veterinarstva (beri se 2 izpita in nekaj kolokvijev). Sicer sem štajerka iz Velenja, zivim pa s fantom v Ljubljani. V puberteti sem bila strastna sportnica, tko da brez gramcka prevec, potem pa se mi je zacel nabirat. Pred letom sem nehala kadit, pa sem nadomestila z naziranjem. Tko sem danes tukaj med vami, v dobrem in zlem vsaj za tri mesece. Marjanca 45 hvala za spodbudo. Res bom verjetno cez leto ali dve pridelala te kilograme nazaj, ko si bom zazelela postati mamica, sem se pa odlocla prej pokurt te odvecne kile in predvsem spremenit navade kar se prehranjevanja tiče. Bo Potem sicer preveč. Danes mam škrobnat dan, zanima me kaj menite o mladi pečeni ali kuhani koruzi. Ful jo mam rada, pa mi bo kr mankala, če bo prepovedana. LP! lilika

marjanca45  

10. avg 2005 7:35

Lilika, navali na koruzo. Jaz jo najraje jem v solati z npr. paradižnikom, pa papriko, kumarami... Glede kil v nosečnosti pa sploh ni nujno, da jih preveč pridelaš. S to dieto se boš navadila na drugačen način prehranjevanja, ki ti bo zlezel pod kožo in potem bo ostal tvoj. Na ta način pa je marsikaj lažje. Sploh še, ker si tako mlada, zdrava in lahko zganjaš od športa vse, kar želiš. Z gibanjem si boš ohranila lepo obliko, da ne boš izgledala kot ovela rožica. Superca, da imaš toliko volje skupaj s tvojim muckom. Imejta se fajn ! marjanca45

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

10. avg 2005 8:22

Dobro jutro! Ja se strinjam res sadni dan je kar naporen.... ker nisem imela nič zrnja za prigriznit.... sem se kar držala ....ufff.... pa še hladno je bilo..... ampak kar gre. Včeraj sem imela proteinski dan in ni bilo večjih težav.... spekli smo ribice (ostriža)... velika skleda solate...super! Zjutraj mi je takoj pomolila kolegica iz službe sveže pečeno pecivo in sem bila presenečena - sploh mi ni zadišalo.... sem pomislila na sladke breskivice za zajtrk in sem se odrekla brez odvečnih skomin. Druge so bile bolj obzirne.. so jedle po pojem odhodu z jutranje kave. Danes bo riž z zelenjavo in solato, tako tudi mislim, da ne bomo posebej lačni. Kaj boste pa kuhali pri vas? Lep dan vsem! Maša PS: Kako prijetno je slišati, kako se cela četica punc prizadeva doseči isto..... je kar lažje....ko vas takole prebiram čez dan.... namesto prigrizka

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. avg 2005 8:42

Dobro jutro vsem! Še vedno vas berem in spremljam, čeprav je moj krog mimo. Zaenkrat mi kar rata držat kile. Se pa pripravljam, da se bom še enkrat priklopila na 3MD. Predolgo se je nabiralo, pa je treba počasi dol spravit, da potem lahko to težo kontroliram. Počasi se daleč pride. Vsem novim želim čim več uspeha. Saj gre, samo prvih 14 dni je malo težje, da se navadite na red. Potem ti pa tako pod kožo zleze, da je že to kar normalno prehranjevanje. Marjanca, še ena najina letnica se je priklopila. Helena, saj mislim prav, da je številka pri tvojem imenu pomeni, kako mlada si? Lep dan vam želim in čim manj pregreh. Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti