10. avg 2005 7:22
Dobro jutro, rožice !
Helena45 si pa res zgodnja. Medtem, ko si ti pekla štrudel in pisala sem noter, sem jaz brala knjigo. Pa sva res dve odklopljeni, kaj praviš. Večina ob tej uri še veselo gleda pod kožo ( beri spi ), medve pa že polno v življenju. Vsako jutro vstajam ob tej uri, le da običajno telovadim, danes pa se mi res ni dalo, ker sem slabo spala. Bom pa popoldan šla tekat in to po dolgem času.
Sicer pa imam tudi jaz danes sadni dan. V službo sem si prinesla jabolka, pa nektarine, pa študentfuter. Popila sem že dobrega pol litra vode. Bova zdržali, Helena, brez skrbi. Ker bom prišla pozneje domov, bom šla kar tekati, ko pa pridem nazaj, me čaka kake 3 kile lubenice, ki bo pristala v mojem želodcu.
Veš, na začetku so bili sadni dnevi zame groza. Potem pa sem si za kosilo začela delati velike sklede sadne solate, v kateri sem zmešala vse živo, potresla s cimetom, dobro zmešala in navali narode. Kadar pa je bilo res hudo, sem si pogrela Etino dietno zeljno juho, da me je malo zagrela. Ampak sedaj zdržim že brez nje. Zdaj me rešuje lubenica, ki se je najem toliko, da me niti slučajno ne mika kaj grešnega.
Andrinaa, glavno je, da si z nami. Z grenko ali sladko kavo.
marjanca45
Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 10. avg 2005 07:36:10