9. avg 2005 9:22
Živjo,
najprej, da se še jaz pridružim ostalim in malo skregam Clek, tudi jaz mislim, da to sploh ni čas, ko bi po dnevih ločeval, kaj boš jedel. Saj vse, ki smo dale skozi vsaj en krog vemo, kako je to kak dan kar težko...Clek, ti raje jej zdravo in se izogibaj umetni predelani hrani, pa jej polnozrnate zadeve. Mislim, da se kar strinjam z Maychi, da bi bil Montignac kar ok zate. 3md pa zdajle sigurno ne! Vsaj zdajle!
Maychi, jaz sem zares začela kak teden nazaj, ampak sem bila tudi kar žalostna, ker so mi kgji kar skočili gor. Mogoče imaš prav, da je to zaradi zajtrkov in zato, ker si še od prej navajen, da ješ dosti za kosilo, čeprav sploh ne rabiš toliko. Drugače mi pa ustreza, tako da bom kar nadaljevala. Edino malo me je danes in včeraj dajalo sladko, ker sem tudi jaz najbrž oh zasvojenec, mi je pa super, ker lahko jem jogurt za zajtrk-to je tudi pri meni stalnica!! Malo se še lovim, ampak bom na morje vzela še knjigo, pa bom še enkrat prebrala, ker sem prvič zelo hitela.
Nič punce, lep dan vam želim, upam, da bo vseeno še kaj poletja, ker s temi 14 dnevi sonca pa res ne morem bit zadovoljna....joj potem bo pa spet mraz. Ker imamo stanovanje obrnjeno na Z imam oblečeno jopo VOLNENO in grem po nogavice....avgusta!!
Grem, diploma čaka!
Sarica