9. avg 2005 7:25
Dobro jutro, rožice moje drage !
Moj net je doma spet crknil in tudi otrok je jezen, ker ne more do celega kupa igric. Upam, da ga bo spravil k sebi.
Clec, pa bom še zadnja in ti toplo svetovala, da kar pozabi na dieto, dokler ne bo dete stran od tvojih prsi. Saj boš potem lahko to počela. Do takrat pa uživaj v najlepšem času, ko se boš širila od otročka in ne od špeheca. Res je tu čudovito obdobje in uživaj v njem. Zdaj je pač čas, ko je treba misliti na tisto malo pikico, ki raste in se razvija v tebi. POtem pa bo čas za karkoli drugega. Piši pa nam, kako ti je, da nas malo vrneš v čase, ko smo bile v takem stanju tudi me.
Helena45, saj vem, kako je, če je človek v totalni buli, če krivulje padajo...... V takem primeru sem šla na dolg sprehod z zelo hitro hojo, da sem prišla domov popolnoma preznojena, potem pa velik kozarec vode, pa tuš, pa dobra knjiga..... In je minilo. Najdi si pač nekaj, pojdi ven in tuli, če ti je, karkoli, samo spusti to negativno energijo, ki te spravlja na tla, iz sebe. Vedi pa, da mine. Prav gotovo. Držim pesti. Meni se je to zgodilo 14 dni pred koncem in sem skoraj končala, pa so me dekleta spravila na noge. Res so zlate !
Rmeli, daj no, + 1,5 kg ! Jaz sem pridelala + 2kg, pa jih že nimam več. Za to se pa res ne rabiš jeziti in ubupavati. Pa saj si že stara borka po stažu in veš, kako to gre. Res pa je, da imamo že tako obrnjeno presnovo, da želodec res ne prenaša več vsega in nas z bolečino tudi opozori, da naj ga nehamo sr.... Če se samo spomnim moje čokoladne požrtije prejšnji teden ! Vidiš, vsi smo pod kožo krvavi. Veš kako pravijo: Kogar bolečina in trpljenje ne premaga, ga ojača !
Toliko si že dala skozi, da bi bilo škoda končati, ker se boš potem še bolj "grizla" in bila jezna nase. Je pa res, da je vsak naslednji krog od 1. po moje bolj zoprn, ker človek ve, kaj ga čaka, pa tudi teža in cm gredo počasneje dol - imam prav Riba ribica ?
Maychi, blagor tebi, kako lepo imaš razporejene obroke. Meni niti slučajno ne rata in vedno pozneje jem moje kosilo. Domov pridem lačna do onemoglosti in zdaj si že res večino pripravim prejšnji dan, tako, da samo pogrejem in začinim solato. Dobro sem prebrala Montignaca in mi je bil prav všeč. Samo brez krompirja mi pa živeti ni...... Saj ga ne jem dostikrat - 1x tedensko, samo takrat pa veliko. Drugače pa nisem navzkriž z Montijem, razen, da ne jem zajtrkov. Zelo dosti pametnih stvari je v tej knjigi, tudi za ljudi, ki ne upoštevajo tega načina prehranjevanja. Meni je zelo zelo všeč.
Rožica, tudi moje življenje je po tej dieti popolnoma drugačno. Ne samo način prehranjevanja, tudi odnos do življenja je drug. Nikoli nisem imela toliko kondicije kot sedaj, nikoli tako trdnih mišic na trebuhu in hrbtu, kar mi zelo pomaga pri mojih težavah s hrbtenico. Nikoli nisem bila tako malo lena, kot sem sedaj. In nikoli se nisem tako dobro počutila v svoji koži, kot sedaj. In to pri mojih 46-ih. Pravijo bolje pozno, kot nikoli. In res, tiste, ki imate krizice, ki vas mika, da bi končale, NE , ker je potem tako krasno, ker je prehranjevanje po teh 3 mesecih tako zelo enostavno in težo je tako enostavno obdržati ! Saj pridejo dnevi, ko smo malo bolj lačni, pa ko potuje v želodec tudi tisto, kar ne bi smelo, pa v prevelikih količinah, vendar se to enostavno regulira s kakim sadnim ali pa vodnim dnevom.
Lep, s soncem obsijan dan vam želim !!!!!
marjanca45