21. jul 2005 16:50
Čao lepotičke!
Se me še katera spomni?
Kolikor sem utegnila poškilit nazaj, sem celo našla svoje »ime« med iskanimi.
Pogovarjale smo se, da bo čas za drugo rundo, potem sem pa poniknila.
Tudi mene so načele zdravstvene težave in pristala sem v bolnici. Pri sprejemu niso bili prav nič prijazni z mano, ko so izvedeli, da sem hujšala po naši dieti. Nekako se jim je neumno zdelo, da si tako škodiš telesu, ko pa nastopijo težave, naj jih pa oni rešujejo.
No, to je razlog za moje izginotje za nekaj časa. Sedaj se pa nisem pripravila, da kaj napišem, ker računam, da me bo katera napadla nazaj, češ da je dieta super. Saj je – ker deluje. Škodi pa tudi zelo! Meni je zeeelooo žal, da moram to napisati, ker sem sama mislila, da je ta dieta najbolje kar se mi je zgodilo. Res je, da nas je kar nekaj v bolnici pristalo, res pa je tudi, da je vsak človek drugačen.
Jaz vem, da verjamete v dieto, vendar sem morala to napisati, ker je prav da ste seznanjene.
Lahko vam rečem: NE GA SRAT! Bolje kilogrami in zdravje, kot brez kg in brez zdravja.
Pa dvomim, da bi me sploh katera ubogala. Vse ste polnoletne (upam) in tak se boste odločile same. IN TAKO JE PRAV! Če pa se bodo pri kateri začele težave (govorim o notranjih organih, slabem počutju, prebavi), pa ji iz srca svetujem ODNEHAJ! Lahko je VELIKA *****rija.
Zdaj pa dovolj o tem!!!
Kaj je novega SUHICE?
Ne vem, ne vem,… Ne vem kako bo to. Preveč ste pridne. Če se bo tako nadaljevalo boste čist uničile zemeljsko ravnotežje. Upamo lahko samo, da tudi na drugi strani zemeljske oble hujšajo, drugače se bo zemlja prekucnila. Le pazite, da ne boste še ve krive za dodatno spremembo vremena. OZIROMA!! Če bolje pomislim, saj ste že zajebale! Kje ste videle, da imenujejo to drekasto vreme poletje?!
Drage moje, dovolj bo za prvo javljanje.
Upam, da ste O.K., pa mogoče se še kaj javim.
Lep pozdrav od veteranke, Francke!
francka