20. jul 2005 13:20
Hojla stare in nove sotrpinke. Tudi meni se je končal dopust in zdaj veselo na delo. Na dopustu se mi je končal drugi krog. Statistika je še kar dobra. - 11 kil. Večino sem izgubila v prvem mesecu, drugi je bil zacementiran, kile niso šle ne gor ne dol. Zadnji mesec sem se pa bolj trudila, da mi ni šlo gor. Zaradi službenih poti in končno dopusta, sem morala dieto kar naprej prirejat. Na dopustu je bilo res lažje. Ampak nalovili smo toliko rib, da smo vsak večer jedli ribe. Ker jih obožujem, sem zavestno grešila. Ampak samo pet dni, ker se mi je potem že izteklo. Pri centimetrih se mi pa tudi lepo pozna. Zdaj bom govorila malo na pamet, ker sem nekam založila listek z merami. Moje jožice so manjše za eno številko košarice. Namesto B je zdaj A, V pasu me je manj 5 cm, na bokih 8, roka -2, bedrce -5 cm. Priznam, da sem upala na več minusa. Še vedno je pa bolje, da imam toliko minusa, kot plusa. Marjanca in Majda, vidim da sta se imeli dobro. Ravno sinoči sem gledala TV, kaj je naredilo v Mehiki. Še dobro, Marjanca, da si jo pravi čas stisnila domov. Odkar sem se vrnila, sem začela zopet ločevati kot med dieto. Mislim, da bom kar podaljšala še za kakšen mesec, ker zadnji tako ali tako ni bil dietni. Pa še toplo je, veliko sadja in zelenjave. Kaj mislite ženskice? Pri nas tako kugla šajna. Tale vreme je pa tud čist zmešan. Lepo se imejte. Gobica