2. okt 2005 7:32
Pozdravljene nove in malo manj nove!
Vsak dan preberem kar napišete, toda vedno nimam idej za odgovor. Včasih pa se le vključim in kaj vprašam in povem. Dušanka, jaz imam 3md že tetjič (jutri 1. vodni dan). Izgubila sem že veliko kg in sem ves čas, vsako jutri, tudi sedaj, spila črno kavo z natrenom in malo mleka z najmanj maščobe. Lani v tem času sem imela 3md prvič in predno sem začela, sem si zarekla, da se jutranji kavi z malo mleka ne bom odpovedala, pa če kaj shujšam ali pa nič - pa ni bilo nič narobe. Če prav vem, se boš šla dieto prvič - bodi vztrajna in dosledan, saj se prvič največ shujša, vsaj moje izkušnje so take.
Glede jote pa mislim da ne bo nič narobe, tudi sama počnem tako, ker kot sem že povedala vsak dan kuham za 6 ljudi, od tega imamo trije ločevalno dieto. Danes, ko je nedelja, smo trije sadni, poleg ostalih treh pa dobim še 3 nedijetnike na kosilo. Pripravila bom klasično nedeljsko kosilo - juho, dunajski zrezki, krompir (še ne vem kakšen), malo zelenjave, veliko solate, ker jo bom jedla tudi jaz in na koncu sadno salato, da bomo tudi dijetniki prišli na svoj račun.
Lepo nedeljo!
VERONIKA