3. okt 2005 10:39
Punce dobro jutro, jaz sem tako utrujena, dvodnevne fešte niso zame, preveč je utrujajoče. Pa v 2 dneh sem spala 10 ur. Skratka saj veste kakšni so dalmatinci, žurerji do onemoglosti, pa nič spat, pa zjutraj ko spregledajo takoj en gemišt. Kriza, ampak imeli pa smo se zelo super.
V petek so naši Korčulani prišli ob 15,30, pa smo šli hitro k nam na kosilo, potem pa smo jim razkazali mesto, pa gostilne. Okoli 20h smo odšli na večerjo - biftek - in potem smo hoteli še na bowling ampak je bila gužva in smo šli še na eno pijačo, da ne dehidriramo. MOj in jaz sva šla spat ob 2h oni pa še dalje. Zjutraj sem pripravila zajtrk, potem pa smo šli na trgatev. Bilo je zanimivo saj imamo mi drugačen način kot oni in so bili navdušeni. Po trgatvi pa spet v gostilno na gemišt, pa spanje za 1 uro, ob 17h pa smo se odpeljali v Remetinec pri Varaždinu na fešto. Seveda smo prvo spet odšli na gemišt, potem pa proti središču dogajanja za šank na gemišt...pa jest, pa pit, pa plesat tako vse do 3 ure zjutraj...
Zjutraj smo vstali ob 8h, pa na zajterk, pa naši dalmatinci na gemišt, mi slovenci pa smo imeli dovolj pijače....Okoli 12h smo se odpeljali z glavobolom in želodčnimi težavami proti Celju.
Ob 16h ko sem prišla domov sem šla spat in spala do današnjega dne do 7h.
Zdaj pa hodim okrog kot marsovec in bom potrebovala kakšen teden, da bom prišla k sebi.
Se pa naši Korčulani že veselijo naslednjega dopusta, ko bomo prišli spet k njim na morje.
LP, dobro da je danes dež da bom lahko danes doma počivala.
Picika jaz živim v Oblakovi, za bolnišnico.
Lanes v nedeljo se vidimo v Kokarjah na kostanjevem pikniku, ja tudi mi smo taborniki.
Lp
tuna