Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. okt 2005 9:15

Zdravo Dušanka zmano je vse vredu Haaaa. Samo nisem vas vajena ob nedeljah tako zgodaj. Danes je res en poseben dan.Če bom mrknila med dieto pa veste, da mi je spodletelo. Luthien kako si?? Lep pozdrav Dušanka, ne me vikat. Čao,čao. helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

2. okt 2005 12:01

Hojla dekleta in fant, samo na hitro se javim, če mi bo seveda uspelo brez nalaganja. Imam beljakovinski dan. S taščo se nama že nekaj dni "lušta" rib pa smo pripravile mojega možeka za peko in s sinom je šel na Frankolovo ribe lovit (športni ribolov). KOlikor jih bosta nalovila jih bosta kupila in še dokupila, da bo kosilo za vse družinske člane. Jaz pa sem taščo povabila na dopoldanski čvek ob kavi v Žalec in po nakupih zelenjave - priloga k ribam. Prav lepo sva se imeli. Dobrodošla Dušanka med nami. Tudi jaz se ne odpovem kavici z mlekom. Z nečim se je pa potrebno "pocarkljati". Helena z jogo v Celju sem bila malo razočarana, grem pogledat ta torek še v Žalec. POtem se pa odločim. Claudia čestitam za vodni dan in uspešno izgubljene kilograme. Zdaj pa uspešno naprej. Meni že 2 tedna teža stoji. A se ne dam zlahka. DO konca grem pa kar bo bo. MIgla tudi jaz pijem vitaminske tablete, ker sem imela predkratkim na odbojki krč v roki in sem zato žačela z magnezijevimi tabletkami, Zdaj pa sem na kalcijevih. Mislim pa da si bom kupila še B - kompleks, Čeprav nimim večjih težavne s kožo, ne z lasmi in ne z nohti, ampak vseeno, preventivno. Meni se je v času diete koža popravila, veliko manj mozoljev in ogrcov imam. Tudi nohte imam v redu, čeprav jih sama kdaj pogrizem, a že kakšen mesec sem pridna glede grizenja nohtov. Včaih se pa enostavno ne morem zadržat. Marjanca res je dober občutek, ko zmoreš in premagač, nekaj kar je za marsikoga pretežko in veš, da si nekaj nardil zase. Hvala za spodbude. Nataša bravo, pa kako ti je uspelo toliko kilogramov izgubiti? Šefica si. Mene je kar strah, če bom lahko v tem zadnjem mesecu spravila še 5 do 7 kg, ko mi zdaj tehtnica kaše že nakaj časa 65 kg. Ste že poiskusile zeleni čaj z meto. Res je dober in si ga moram kupiti. Marjetka cvetka tudi jaz si bom kadj naredila sadno kosilo po tvojem receptu. Čestitam za uspešen začetek diete in za vztrajnost ter spodbudo, saj si k nadaljevanju pritegnila še ostale. Super si. Encijan, Helena in DUšanka držim vam pesti za dober začetek in dobrodošle spet na dieti. Kaj je zdej ŽAlčanke, s Tuno sva za kavico, kdaj in kje se dobimo? Nisem bila ravno kratka, pri meni to ne gre. Grem pripravljat solate in bučke - prologa k postrvim, ker sta moja dva že prišla z vrečo rib. Lepo nedeljsko popoldne. Ker toplega sončka ni si ga bomo naredili kar sami. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. okt 2005 12:36

Hojla! Joj,koliko je bilo za prebrat! Tigrolina,nisem iz Velenja,iz Šoštanja sem,torej soseda. Dušanka,želim ti uspešen začetek. Jaz sem se odločila,da bom v tem krogu preizkusila kar največ receptov iz rinine knjižice,saj so te jedi zelo okusne.Tako bom danes jedla čapatije z kečapom in svežim paradižnikom. Včeraj sem se potepala po Koroški-bila sem na splavarjenju,pa v rudniku Mežica. Žal se nisem ravno držala diete,ker pa sem imela Š dan,sem zamižala na eno oko in se mi zdi,da sem kar jedla bolj ko ne škrobne jedi. Za večerjo smo imeli gobovo juho,za prilogo pa pražen krompir in ajdovo kašo.Ker pa sem na eno učko mižala,na vem kakšno meso je bilo na krožniku! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

2. okt 2005 13:06

Dober dan vsem. Nedelja je, pripravljam si testenine z zelenjavno polivko. Komaj čakam, da si bom pogrnila mizico. Za mano sta tri ure športa. Pokosilu sledi lenarjenje. Vedno imam vprašanja, tudi sedaj. Ali morda ve katera, kdo je avtor te dijete. Imam knjižico od Rine, kjer je vse lepo opisano, kako priti do zaželjene teže. Moja znanka (nemka) si želi po moji dijeti tudi shujšati. Ali kdo pozna naslov nemške njige, ki vsebuje ločevalno dijeto. Morda je katera vešča na internetu in mi pri tem pomaga. Res semi ne dda prevajati, saj je vsega preveč. Jutri zjutraj je moje prvo vaganje. No, sem radovedna. Kavo pa že več let pijem črno, vendar ne turško ali espreso, temveč filtrirano. Te popijem kar dosti, saj je lahka in mi je všeč. Priznati moram, da ste nekatere res pridne. Migla

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

2. okt 2005 14:40

Meni nagaja internetna povezava, zato je prišlo do 2 x pošiljanja sporočila Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 02. okt 2005 15:01:40

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

2. okt 2005 15:01

Kosilo se kuha samo, pa se vam malo pridružim: Helena45 - ne morem kar tako tikati - sem pa vesela, da je vse v redu z vami in da bova jutri družno začeli! Verovnika - jota definitvno BO! Tigrolina - ampak jaz sem prebrala, da mora biti rebro ali dve jedilče čokolade na dan OH (, sem se že naučila!!! Picika - se bom potrudila, pa kot rečeno - kavica z mlekom tudi BO! Lanes - ribe vam pa prav zavidam - jih obožujem, vse, kar je iz vode, morske ali sladke, sploh ni važno, da le plava (smo imeli v petek file lista - , je bilo dobro) - ste pa vi, kot berem, prava suhica za mene Marjetka cvetka - hvala za spodbudne besede. Vsem skupaj pa - naj vam uspeva še naprej, upam, da bo tudi meni. LP Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. okt 2005 17:48

Ppzdravljeni vsem vam na forumu!!! Veš, Dušanka mi tle gor smo ena velika družina, ki nas vse pesti ena velika težava.Zakaj bi se še z vikanjem obremenjevali. Bodimo domači, če si pomagamo med seboj, saj vsi strmimo proti cilju. Zdaj se pripravljava za jutrišnji dan.Resnično mora nama uspeti. Bila sem tudi na teku z otroki.Samo kako težke noge imam. Tudi pri tem se moram popravit. Lep večer vam želim!!! Čao,čao! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

2. okt 2005 18:04

Helena45, midva sva komaj pokosila, prva runda posode se pere, pa sem medtem skočila na forum. Tudi prav, pa na ti, ampak bojim se, da bom tikala kakšno damo, ki pa tega ne bi želela - sem pač stare šole . Ko bo stroj opral, se bom iz ostankov spravila delat joto (kot rečeno zame brez mesa, za dragega z mesom), bo prav prišlo v torek, ko je Š dan. Dopoldne sva pa tudi midva bila "v trgatvi" - no, ne čisto, ampak sva obiskala teto, ki ima doma eno veeeeliko trto z belim drobnim grozdjem, ki je neverjetno sladko, in se razteza po celi dolžini atrijske hiše pod streho, pa sva ga bila kar celo vrečo deležna - in ker sem ravno videla na forumu, da se da narediti iz tega tudi marmelada, jo bom malo tudi jaz naredila - vsaj iz ene kilce, saj je iz grozdja še nisem delala nikoli - pa da vidimo. Morda bo mojemu možu všeč, pa še kak nečak ali kaka prijateljica bodo deležni kakega kozarčka. Mi je žal, da nas je dež pregnal domov, pa sva se med potjo premislila in obiskala še nečaka z dvema malčkoma, dve leti in 5 mesecev - prav lepo smo se imeli, zato tako pozno kosilo. Dušanka

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

2. okt 2005 18:51

Pozdrav Popoldne sem šla na sprehod. Veste , da je že zgodnji kostanj? Danes imate vse veliko optimizma, meni pa se vse sesuva.Ne vem ali je to kriva menstruacija ali pa sem jedla preveč sadja. Sicer z ostalo hrano ne grešim.Pa mi gre dva dni samo po 100g dol . Je to normalno? Sadje se v istem obroku ne bi smelo mešat . Kaj pa zelenjava? Da se mi nebi . Pozdravček Val ksusta1

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

2. okt 2005 18:54

Rožica, če vsi priznavajo, kako grešijo, pa sem še sama priznala. A ni to lepo? Drugič bodo samo cmočki in solata, brez skrbi. Včasih pa je treba vsekati malo mimo. Picika, jaz sem doma na Ostrožnem. Sva sosedi. Pa čestitam za izgubljene kilograme. Tigrolina, danes sem jedla mlince, sem prebrala na forumu, da so OH in solato. Odgovorila sem ti malo pozno, nisem bila nič na forumu, ker smo včeraj obrezovali živo mejo, pokosili, danes dopoldan pa smo postorili, kar se je postoriti dalo (pograbili, obrezali...). Popoldan likanje, zdaj pa imam čas zase in za vas. Nataša, hvale vreden uspeh. Super! Dušanka in Helena 45, držim pesti za jutri. bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti