30. sep 2005 20:17
Hoj!
Bonaca ne bi ravno rekla da je isto?
V Rinini knjižici je dovoljena rezina rženega ali polnozrnatega kruha, tvoji cmoki pa so verjetno bili beli? No pa če zanemarimo to malenkost, s tvojo kombinacijo hrane si prekršila eno glavnih pravil, da naj med sabo nebi mešali različnih beljakovin. Torej mleko+jajca+ meso ne gre skupaj. Vrejetno je vse od naštetega vsebovalo tvoje kosilo.
Sicer pa je vse odvisno od posameznika, koliko želi shujšati in glede na to se tudi vsak posameznik odloči kako dosledno bo upošteval dieto. Oziroma kako bo pripravljal hrano, da bo zanj najbolje.
""Če želite močno shujšati jejte v glavnem kuhano in dušeno hrano, odpovejte se kruhu,..."" Tak napotrek je napisan v Rinini knjižici.
Riba-ribica bog ne daj, samo tega ne! Potem je še večji cmok. Ko vmesiš moko v krompirjevo mešanico je najbolje, da kar oblikuješ cmoke in čimprej v krop z njimi, ker se drugače moka napije, al` kako se naj izrazim in je še večji cmok.
Picika ti pa si dobra. Tudi jaz sem zelo trmasta in ko si nekaj vpičim v glavo se tega držim... Vendar si še zadaj kupujem vse z malo rezerve. Kar ne morem iz svoje kože, imam raje da ni preveč opeto, ker sem mnenja, da ti preopeta oblačila dodajo kar nekaj kilogramov. Veselo naprej. Upam da boš čimprej lahko oblekala nova oblačila.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.