2. sep 2005 11:37
Hojla!
Pravkar sem očistila zmrzovalno omaro,v pečici se peče skutin narastek za moje,jaz pa sem si privoščila malo počitka!
Ko prebiram vaše zgodbe,ostanem brez besed!Jaz sem se pa zjutraj cmerla,ker mi je pralni stroj crknil.
V glavnem,vse ste čudovite!
Sasy,vem da je to hudo,vendar nikoli,prav nikoli ne kaži materi žalostnega obraza.V njeni bližini bodi zmeraj vesela,razigrana,pa če ti je pri srcu še tako hudo,delaj se,kot da grejo njene besede pri enem ušesu not,pri drugem pa ven.Nikoli,prav nikoli ji ne pokaži,da ti je hudo.
Če pa imate kakršno koli možnost,pojdite stran od nje,pustite jo samo in verjetno bo ona prej iskala tebe,kot ti njo!Saj vem,mama ja mama,pa kakršna koli že,sej prav,da spoštujemo svoje matere,toda če ona ne zna biti mama,zakaj bi se ti trudila biti hči!
Ko sem še živela pri starših,sva se z mamo kar naprej kregali.Ona je hotela uveljavljati svojo voljo,jaz pa se ji nisem pustila.Sedaj se veliko bolje razumeva,čeprav me hoče še vedno pokomandirati,vendar je tega vedno manj,ker je enostavno ne poslušam.Sej če me kaj muči,če česa ne vem jo lepo vprašam za nasvet,drugače pa res ne dovolim,da bi se vtikala v mojo družino,v vzgojo mojih otrok.
Pač se mora vsaka mama sprijaznit,da otroci zrastejo,da gredo na svoje,najdejo svoje partnerje in živijo svoje življenje.Važno je,da med starši in otroci ostane vez,vez ki se ji reče ljubezen!
Tako,imejte se lepo.uživajte v lepih trenutkih in ne pustite se nikomur,da vas spravi na tla.
Marjetka cvetka