2. sep 2005 14:33
Tejčica, ni potrebno da mečeš hrano - kupi koker španjela . naš požre glih kar vidi (sej ni da mu dam kr vse po vrsti), a kljub temu mi pride kar prav. ciao! gogy
2. sep 2005 14:33
Tejčica, ni potrebno da mečeš hrano - kupi koker španjela . naš požre glih kar vidi (sej ni da mu dam kr vse po vrsti), a kljub temu mi pride kar prav. ciao! gogy
2. sep 2005 17:05
Punce super! PRihodnji teden se definitivno dobimo eno popoldne na klepetu! Malo mi nakažite kateri dan vam najbolje ustreza.... da ne bomo samo pile vodo Prijeten vikend! Masa
2. sep 2005 17:43
Ej,a bo katera razložila kako je s tem albumom? Pa naslov prosim.Toliko problemov na kupu ,da ne uspem slediti ,mislim,da se bi glede naših taščic lahko v nedogled pogovarjale.Vas zanima moja zgodba? Ne bom vas morila z njo.Imam srečo,ker mi vse štima mož,mama,otroci,služba a tašča ta coprnica ta pa mi je ne samo meni vsem nam v družini zagrenila življenje do daske.A ,ker sem vsaj mislim ,da sem ,kar močna oseba sem se ji postavila po robu in že 12 let ne govorim z njo.Bivamo pa v isti hiši.Pustimo.Vesela sem ,da ste tu in da smo skupaj -s hrano ali brez nje.Ponosna sem na ta naš ženski svet ,da se je treba upret ko je treba in da to zmoremo.Goga nič ne de ,če si na terapiji ta ti bo pomagala ,da se postaviš pokonci-saj jo boš lahko uživala nekaj let .Nič sama ne prekinjaj.Pa fajn se mejte do večera. joli
2. sep 2005 18:44
Pozdravljene punce!!! Vidim, da se znamo postavit in borit za svojo družino.Samo, jaz se ne znam upreti skušnjavi!! Imeli smo nevihto,Jaz pa v kuhinjo sendviče delat, sedaj pa se ne počutim vredu. Zakaj se mi to dela?? Joli,koliko jaz vem je Marjetka Cvetka uredila.Ali boš ti dala sliko,jaz se nisem še odločila. Geslo je pa isto. Punce ali kaj grešite??Danes ninmoj dan.Jutri bom bolj pridna!! Še ostanek dneva, naj Vam bo lep ... helena45
2. sep 2005 18:59
Rožica saj tudi jaz komaj misli spravim na papir, zato pa včasih traja toliko časa, da vmes že pride nekaj sporočil na forum. Kar se pa tiče hrane, vsak izgovor je dober, a ne . Prejle sem otepala jedilno čokolada (čeprav nimam OH dan, ta pride jutri). Sem imela prebavne motnje, zato sem je pa pojedla malo, vse se mi "scufuzla" prvi dan. Pa me je mož vprašal kako to da jem čokolado. "Ja če me pa trebuh boli." In tako je to No pomagalo je, zdaj mi je bolje, jutri pa naprej...Sicer mi še diši, pa sem raje šla na forum. Gogy, moja taščica ima kokoši, katere vse pojedo, pa še dobra domača jajčka znesejo . Če bi včasih čakale na moje ostanke bi se posušile, zdaj pa se lepo redijo. Helena, midve pa sva ta prave. Pa vseeno, jutri nadaljujeva. Jaz si bom naredila testeninsko solato, ker nas ne bo doma in si jo bom vzela s sabo. V nedeljo bo pa bolj kriza, ampak bova že, a ne? luthien
2. sep 2005 19:27
OJla Rožica! Ob celodnevnih obveznostih v službi je zares težko imeti vodni dan. Ne morem medleti niti sredi sestanka, niti na poti in moja besedila morajo biti brez napake. Zato sem vodni dan spremenila v sadni. Na koncu niti ni bilo časa za skuto... nekaj grozdja, banana in paradižnikova solata je zdaj celodnevna bera. Zdaj pijem vodo za večerjo, ker se komaj kaj spominim, da sem pila kaj drugega kot obveznega čaja in limonade čez dan. Glede na to, da teža kljub temu počasi pada.... se ne sekiram preveč! Nimam namena shujšati 20 kg....ampak 10 in 6 sem jih dosegla že v 4 tednih. Moja mama je tako v mojih letih shujšala v enem mesecu več kot 10 kg in je postala v mesecu dni starka - popolnoma se je zgubala... niti pod razno ne bi želela, da me doleti kaj takšnega, pa če tudi ostane kakšen kilogramček preveč. Na to me opozarja tudi zdravnica, da je treba diete delati po pameti. Zato mirno vztrajam dalje.... uživam v hrani, ker mi je dieta zelo všeč in se veselim dobrega počutja. Helena kot pravijo.... pravila so da jih lahko prekršimo Glede na to, da sem bila nagnjena k angelskim oblinam že iz otroštva, sem moje otroke zelo skrbno hranila in vesela sem da mi je uspelo in da so pridobili zdrave navade, ampak to vključuje tudi nekaj sladkega na dan, sadje, zelenjavo, naravne sokove.... tako so učile knjige pred 30 - timi leti in uspešno vsaj na primeru mojih otrok.... edina napaka kupili smo muco namesto kužka, ki bi nas sprehal vsak dan .... mi pa imamo zato eno veliko zaspano scrkljanko... Uživajte v dieti in drobnih grehih! Čaubau, Maša
2. sep 2005 19:27
Helena ,ne vem kako se to uredi ,a najraje ne bi ,ker ne vem kdo to vse gleda in koliko je to zaupno-lahko se pa drugače zmenimo ni problema.Jaz običajno nimam apetita po nevihtah-SREČA.Imam pa kepo v želodcu.No ma sem še v normalnih mejah 166-64,5.Pa variram goreka -doleka.Spravljam se likat,moji so se vsi razbežali mož v službo,hči dela preko študenta ,sin je pa priden košarkaš pustili so me z 2 m cunj.Upam, da se rešim do noči ,pa da ne misliš da je to od 1leta od treh dni nazaj.Ko zmanjka pare pa pridem spet.Helena,jaz ga ne vem-na kateri strani je? joli Sporočilo je spremenil(a) joli dne 02. sep 2005 20:39:24 Sporočilo je spremenil(a) joli dne 02. sep 2005 21:17:13 Sporočilo je spremenil(a) joli dne 02. sep 2005 21:17:47neznan uporabnik
2. sep 2005 19:32
punce, ne grešit, ker bo nevihta! jaz sem danes pridna (vsaj do zdaj) in še ni, se pa kaže. to bo verjetno za par dni nazaj, ko sem ga parkrat kiksnila. meni je ta forum zelo pomagal predvsem na začetku, ko sem še bila v precepu. takrat sem vedno šla na forum, kjer sem spet napolnila baterije za nekaj časa. v navodilih za dieto bi lahko kar pisalo, da pred uporabo 3mddiete in o stranskih učinkih(napad na hrano) se posvetujte z forumom.:) marjetka cvetka pridna da si spet porihtala album... po dolgem času sem ga spet pogledala in bila malo jezna, da je tako malo slik poleg toliko povpraševanja za geslo in obljubljanja za slike punce, dajte no...no sicer pa jaz že tudi en čas obljubljam novo sliko, po dieti. res bo. morem se sliknit. malo še počakajte, ker sem bila na operaciji in sem mela skoraj pol obraza velik obliž. samo da se rana zaceli, ker so mi ta teden komaj šive ven vzeli...na račun tega sem mela prejšnji teden dva vodna dneva, ker sem samo na slamico lahko jedla. včasih nočeš pa te doleti. grem ..........ne vem.................kam................. pridne bodite
2. sep 2005 19:35
Helena45, Studenci so del Maribora. riba-ribica
2. sep 2005 20:40
Čer! Imaš prav Masenka, res zna bit naporen ta vodni dan. Meni je že današnji sadni zelo naporen. Sem ful razdražena in preperljivo nastrojena. Verjetno zarado lakote, ki pravzaprav sploh ni lakota, le pomankanje sladkorja v krvi verjetno, ob vsem tem sadju in zelenjavi. Sicer pa kot sem napisala je bila to le šala. Važno je da se zdravo prehranjujemo in da smo zadovoljne z kilogrami. Jaz se za enkrat, le bojim da bi se hitro spet zradila in ravno to je vzrok, da še vstrajam pri teh sadnih dnevih. Ker pri vseh ostalih zamežim na eno oko in upoštevam svoja prirejena pravila. Kjer bi tudi lahko debatirali kam kakšno živilo spada. :) Joli poglej pošto namesto da se samo jeziš. In upam da moj trud ni bil zaman. Skozipadalica se strinjam, ni pošteno da nas želijo vsi spoznati sami pa se nam ne predstavijo. Bomo morale res odpreti nov album in gesla posredovati le uporabnicam, ki bodo predhodno poslale svojo sliko na našo e-pošto. Tako se bomo izognile vsem radovednežem,.... Kaj pa vem? Meni ideja ni slaba. Izgleda da s praznim želodcem bolje razmišljam, ker lahko več krvi priteče v možgane. :))) Skozipadalica veliko vitaminov, da se bo hitreje celilo! Upam da te ne boli preveč. Noćko. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Sladki rogljiči