Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

2. sep 2005 21:55

Punce, js sm tako VESELA!!!! Danes so me poklicali in 12.9. grem nazaj v službo, zopet za tri mesece, potem bomo pa spet videli za naprej. JUPI!!!! Komaj čakam! kokos

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

2. sep 2005 21:56

Punce hvala.Album sem si ogledala in moram reči,da ste me nekatere prav presenetile-kje so tako zvani kg.Nekatere ste prav O.K.,MA SUPER STE.Ne vem kaj je bilo prej ..No,res ste me imele poln kufer.Bom pa zato še bolj navijala za vas in vsako posebej.Lp joli

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

2. sep 2005 22:42

Ves čas berem o nekem albumu, pa ne vem kje je oziroma kako pridem nanj. Z računalnikom delam že vrsto let, na tehle forumih pa sem več kot zelenec. Moj sin, zdajle ga ni doma in uporabljam njegov računalnik, se ob mojih prvošolskih vprašanjih samo nasmiha. Verjamem, da vas plovica izgleda kot Twiggi in se belite glavo s tem, kako bi izgubile tiste tanke obline, ki so verjetno še kar OK. Še dobro, da ni moje slike nikjer, ..potem bi dobile šele voljo za hujšanje, da ne boste postale take kot sem jaz ......... Prosim za enostavna navodila za dostop do albuma! LP VEROVNIKA

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. sep 2005 22:43

Hojla! Ne se bat dodat slikce v album,kajti album je zaseben in si jih ogledajo samo tisti,ki imajo geslo.Tako,da ste lahko brezskrbi,ne bo vas videl cel svet. Samo tam,ko piše zaseben ne klikat,kajti potem se album spremeni v javen,takrat pa vas lahko vidi vsakdo.Torej pustite napis"zaseben"čist pri mir.To je ajs! Mejte se lepo! Jaz bom juri sadna! Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. sep 2005 22:51

Zdravo punce!!! Joli, ti imaš pa super postavo. Ne vem , če bo meni gdaj uspelo spravit kakšen kg dol.Ko začnem grešiti je konec.Potem začnem jesti kar naprej. To so moje napake, ko ne morem nehat. Ribica, hvala za odgovor, to je pa predaleč.Mogoče, pa gdaj ne. Bravo, Kokos,da se tako veseliš službe, pa to samo par mesecev, mi pa imamo stalno službo, pa samo nekaj jamramo in nismo zadovoljni.Kakšni nehvaležneši!!! Rožica ne bit tako kruta do nas, ki smo strahopetni. Ne morem se odločit.Nerada se slikam,sem nefotogenična in še kup stvari se bi našlo. Skozipadalica, čim prešnjo okrevanje ti želim.Z Rožico pa ne preveč skupaj študirat, glede slik!!!! Saj bodo slike ne...ko...č, ko bomo lepši!!! Moram spat, zjutraj bo težko za vstati. Lahko noč in mirno noč!!! helena45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. sep 2005 23:01

ZDRAVO Marjetka Cvetka!! Hvala ti za razlago in za skrb. Lahko noč!! helena45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

2. sep 2005 23:10

Helena45, glede slikanja te povsem razumem. Tudi jaz sem med tistimi, ki so dolgo oklevali. Nisem fotogenična in to vem. Moja stara teta je na fotografijah izgledala dosti lepše kot jaz. Mojih slik me je enostavno groza in če me ne bi vzpodbudila Kokos, moje fotografije še ne bi videli. Razmišljala sem o fotografiji, na kateri kolesarim in govorila sinu, da me slika s telefonom, tako je nastala balkonska fotografija. Mogoče pa bo kdaj še kakšna boljša, ko nabavimo digitalni aparat. Verovnika, tudi po 2. krogu še ne bom zgledala kot tista slavna suhica. Imam 162 cm in 71 kg, 14. sept. pa zaključim 2. krog. Imela pa sem že tudi dobrih 85 kg. Hujšanje je vsekakor dolg in trajen proces. Še dobro, da imamo sinove, ki nam pomagajo. Kokos, čestitam za naslednje tri mesece. Še jaz sem vesela zate. Glavno je, da človek dela. Držite se, punce, oz. hujšajte in vzdržujte težo! Lahko noč! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 02. sep 2005 23:21:39

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

3. sep 2005 0:34

Tako, pa je za mano 2. B dan. Za kosilo sem si kot sem že planirala pripravila sataraš, enako pa sem planirala za večerjo. Potem pa sem popoldan delala njoke in porabila jajčka, za večerjo pa obstala pred prazno poličko. To se pa sam men lahko zgodi!!! Potem sem pa spila malo mleka in zraven pojedla še malo sira. Mislim da ni preveč hudo saj je vse beljakovina, samo iz različnih skupin. No ja, vsaj buhtelnjev nisem jedla, se pravi da sem bila pridna. Jutri jo šibamo k mojim na Gorenjsko in to mi je vedno izziv ko sem na dieti. Upam da se me bodo usmilili in me pustili pri miru (sanje!!!). Je pa dobro da imam jutri Š in v nedeljo OH, tako a se bo v vsakem primeru našlo nekaj zame. Če bo pa kriza, pa bom malo na forum skočila da me streznete. Upam da jim bo (enkrat za spremembo) delal internet! Sedaj pa tudi jaz počasi odhajam v mižule. Že cel večer sem na računalniku in mi že vse skače pred očmi... Nočko! tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. sep 2005 9:01

Dobro jutroooooooooo! Pravkar sem zmazala eno veeeeeeeeeliko breskev.Upam da bo sadni dan uspel! Tuna,tisto sporočilo o eni čist navadni tuni ti je poslal moj mož,jaz nimam čist nič s tem.Očitno se mu dopadeš.Sej sem ga skregala. Sem premišljevala,ker Mariborčanke pripravljajo srečanje,bi se lahko skupaj dobile še me s Celjskega konca.Kaj pravite! Lep sadni pozdrav! Marjetka cvetka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

3. sep 2005 9:25

Uspelo mi je priti v album. Kot sem predvidila, niste nič kritične. Bom počakala s svojo sliko, ko bom malo bolj oklestena (da ne pozabim, v ponedeljek začnem). Danes pa bom imela malo več dela v kuhinji, saj se poslavljam od ........ užitkov. LP VEROVNIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 03. sep 2005 09:26:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti