Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

2. sep 2005 12:58

Tudi jaz se vam bi z veseljem pridružila na kavici in klepetu. Sem iz Studencev. Le povejte kdaj in kje in pridirkam s svojim vijoličastim kolesom, peš ali z rolerji. Tako bom še nekaj za svoje "miganje" in manjšo rit naredila. olina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. sep 2005 13:03

Evo, smo že štiri forumašice. Definitivno vas obvestimo - upam, da ne bomo priklicale dežja !!!! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

2. sep 2005 13:04

Khm, Khm Khmm,... Vodno-sadni dan Masenka praviš. Pa ti si za štose! Grozdje, banane, Sadna SKUTA.... Po moje, bi bila ta prava za v prvi razred devet letke. Pa brez zamire! (joke) Luthein si narobe razumela, saj ni nič narobe, da izraziš mnenje al kar koli drugega.... Jaz sem samo hotela rečt, da sama ne znam kratko in jedernato povedat, kar želim povedat, vedno nekaj bluzim in se zagovorim zraven še o vsem drugem. Kar so že davno opazile tu na forumu, pa vendar ljudje smo si različni, eni smo bolj tihi :))), eni pa čvekajo tako, da je kar veselje poslušat-brat. Ker pa je slučajno tako naneslo, da kot vidim sva res enakih misli, bi me rešila vsega tipkanja, če bi slučaj nanesel tako, da bi malo prej napisala-poslala,.... No vidiš spet BLUZIM.... Skratka v tistem postu ni bilo mišljeno nič slabega, hudobnega, škodoželjnega,.... Ja jaz sem tudi vržena na hrano. Danes je sadni dan. Včeraj pa sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Še en sendvič in lonček mleka ob 23:00. Diši mi vse sladko, kislo, ... Pa vendar nimam PMS, tako da bo verjetno krivo kaj drugega, verjetno luna, ker nekje pač mora biti vzrok. Ker z mano že ni kaj narobe!!! Ne priznam!!! Lp sončen pozdarv. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 02. sep 2005 13:06:55

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

2. sep 2005 13:17

Drage moje dame! Jaz vas berem in berem in takole razmišljam: hujšam po nekem svojem sistemu in kot mi narekuje moje telo. Največ pojem za zajtrk. In veliko telovadim - brez tega ne gre, pa seveda spijem veliko tekočine. 3MD je zakon, da se človek sčisti in drugače razmišlja o prehrani, a je treba čim manj razmišljat o tem in bolj delati in uživati življenje, kolikor se le da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Torej punce: UŽIVAJTE IN SE NE OBREMENJUJTE S TEM, KAJ STE POJEDLE IN KOLIKO! Sasy, sama še vedno jemljem 3 vrste zdravil, če so ti kaj znana: Cipramil, Lorsilan in Zyprexo - slabo leto že in sem tudi bila 1 mesec v bolnici, ker se mi je svet sesul in s tem psiha. Ampak sem spet nazaj in se ne dam. Bodite pridne in še naprej vztrajajte kot do sedaj. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. sep 2005 13:18

Meni se vedno bolj zdi punce, da preveč mislite na hrano - se pravi kaj lahko jeste in kaj ne, pri meni je tako, če si rečem aha tega pa nesmem, se mi bo tistega najbolj luštalo. Danes sem po 4 mesecih pojedla sendvič, ker sem ga želela - 1 polnozrnato žemljo z 10 dkg klobase, polnjena piš. prsa, madona je bil dober. Pasal mi je , pa zato ne krivim PMS, lune, mame ali kogarkoli že. Punce mislite raje na to kam boste šle danes zvečer, kako boste jutri presenetile moža.....ne razmišljat o hrani. JEMO ZATO DA PREŽIVIMO, NE ŽIVIMO ZATO DA JEMO. Tako nekako a ne. Pa brez zamere! Lp tuna

neznan uporabnik

2. sep 2005 13:43

marjetka cvetka! midve sve pa na istem. tudi mene je pralni stroj pustil na cedilu in iščem nekoga ki bi mi ga pošlihtal. rabim nekega poceni inštalaterja, da me ne bi oskubil do konca. strmim v telefonski imenik in nimam pojma koga naj pokličem, ker v ljubljani sem s takimi stvarmi zgubljena. ( če bere kak inštalater za pralne stroje, naj kar pride. upam da da kaj popusta na forum:))))) ) res je, da ne smemo samo razmišljati o hrani, ampak če si ne splaniramo vsaj malo naprej, potem pride ravno tisti napad. neveš kaj bi jedel in na hitro vržeš nekaj vase, pa še malo in končni učinek pa je moralni maček in težki želodc. sama sem sedaj ravno končala s kosilom. mojo najljubšo solato in pojedla sem jo celo skledo in najboljše mi je to, da me sedaj nič ni tišči. ne tišči me na levi krompir, ki se ni prav vsedel, pa na sredini rezanec,ki noče potonit, pa meso še ni prišlo do končne postaje... in ko bi se to vse do večera komaj uskladilo pa bi že spet treba bilo nekaj jest, ko bi se šele tisto začelo prebavljat. ne. solata gre v prebavo in do večerje bo že nekaj predelane. v tej dieti je bistvo ravno v tem, da lahko se naješ ali krompirja ali testenin pa te ne tišči kot če poješ normalno kosilo z vsem po možnosti še sladico na koncu. vsaj meni se to zdi super! uživajte, sonček sije!

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

2. sep 2005 13:50

Zdravo punce!!! Koliko ste napisale,pa boleče zgodbe.Komaj sem prebrala, da se nisem razjokala.Kaj moramo vse pretrpet in preživet!!Če pademo, moramo zmeraj vstati!!To je moj moto!! Jaz sem danes spet grešila in to s krem šnito,pa še2 sem morala pojesti.Namreč imam škrobni dan. To bo spet krize!! Marjana, kje pa so te Studenci??Moram še ti povedat, da sem čakala 2 meseca na internet!! Date mal potolažim!!(se hecam) Lep vikend vsem,ki se ne slišimo!!! helena45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. sep 2005 14:02

Ste pa pridne s pisanjem danes. Da bo še med vikendom tako, saj je običajno mrk! Marjetja cvetka, tudi meni je mesec do dva nazaj odpovedal pralni stroj. Sem nosila prat tašči, naslednji dan ko sem prišla, pa me je vse že zlikano čakalo v vrečkah da nesem domov. Super, kaj? In to je trajalo mislim da 10 dni. Ne vem če sem imela kdaj vse tako sproti poštimano. Danes si bom za kosilo pripravila sataraš. Najprej sem mislila narediti zrezke, vendar sem se odločila, da mora biti današnji dan zaradi včerajšnjega napada požrešnosti malo lažji. Joj, kolk danes kuha! Meni že od 9-ih klima dela. Pozdravček! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. sep 2005 14:02

Punce, kakšno skledo paradižnikove solate s tuno bom sedaj pojedla !!!!!!!!!!!!!!! Glede na to, da sem še vedno v internetni blokadi, vam vsem skupaj želim lep vikend !!!!! Žulite se s tistimi, ki so ob vas, saj čas prehitro mineva, da bi ga zapravljali za zlobne tašče, mame in druge, ki nas spravljajo ob pamet. Imejte se lepo ! marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. sep 2005 14:04

Skozipadalica, jaz sem poklicala v trgovino kjer sem stroj kupila in so mi kar oni dali številko serviserja. Veliko uspeha pri iskanju! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti