2. sep 2005 13:04
Khm, Khm Khmm,...
Vodno-sadni dan Masenka praviš. Pa ti si za štose! Grozdje, banane, Sadna SKUTA....
Po moje, bi bila ta prava za v prvi razred devet letke. Pa brez zamire! (joke)
Luthein si narobe razumela, saj ni nič narobe, da izraziš mnenje al kar koli drugega.... Jaz sem samo hotela rečt, da sama ne znam kratko in jedernato povedat, kar želim povedat, vedno nekaj bluzim in se zagovorim zraven še o vsem drugem. Kar so že davno opazile tu na forumu, pa vendar ljudje smo si različni, eni smo bolj tihi :))), eni pa čvekajo tako, da je kar veselje poslušat-brat. Ker pa je slučajno tako naneslo, da kot vidim sva res enakih misli, bi me rešila vsega tipkanja, če bi slučaj nanesel tako, da bi malo prej napisala-poslala,.... No vidiš spet BLUZIM....
Skratka v tistem postu ni bilo mišljeno nič slabega, hudobnega, škodoželjnega,....
Ja jaz sem tudi vržena na hrano. Danes je sadni dan. Včeraj pa sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Še en sendvič in lonček mleka ob 23:00.
Diši mi vse sladko, kislo, ...
Pa vendar nimam PMS, tako da bo verjetno krivo kaj drugega, verjetno luna, ker nekje pač mora biti vzrok. Ker z mano že ni kaj narobe!!!
Ne priznam!!!
Lp sončen pozdarv. Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 02. sep 2005 13:06:55