5. okt 2005 7:02
Ksusta1, Helena45, moji trebušnjaki niso tisti, ko si noge nekam zatakneš, pokrčiš kolena in se dvigneš v pasu toliko, da se dotakneš kolen. Ne, bila sem operirana na hrbtenici in delam jih tako, da ležim in pokrčim noge, roke sklenem za glavo, potem pa se dvignem toliko, da ledveni del hrbta ostane na podlagi. Vseeno delajo trebušne mišice 100 na uro. Ko sem v dvignjenem položaju, se primem za trebuh in je trd ( preverim, če se se že kaj "zmehčala"). Ampak v vsakem primeru ne pretiravati, sploh na začetku.
Veronika, kot sem že pisala, komaj sem preživela vodo. In vedno, ko je mimo, si rečem, da ne bom več ponovila, pa me vsake toliko časa premami, da preverim, če zdržim. Mogoče je bilo narobe, da sem naslednji dan naredila še sadni dan. Ampak danes pa pražena jajca s čebulo in solata, zvečer pa paradižnokova solata s tuno. Tista tvoaj o par sekundah v ustih pa vse življenje na bokih pa še kako drži ! Omaka za široke rezance je zelo podobna tvoji. Joj, kako bi končno jedla eno pravo hrano ! Tudi jaz pojem zelo dosti kislega zelja, največ kar svežega in vanj zamešam eno konzervo tun. Na eno sezono ga spravim v sebe 10-12 kil.
Stročji fižol sem jaz vedno jedla kot zelenjavo, ker sem si ganaredila v solati. Luščen fižol pa je Š.
Lisička, pa ti tudi v nov krog ! Vedno znova, ko berem, da se katera od vas odloči za nov pohod na kile, si mislim, kako bi pa jaz. Pme kar mine. Ampak dokler bom pri 64-65 kil, bom zelo zadovoljna. Sem se v teh dveh dneh dobro očistila. Samo je pa te dni razsajala jotomanija na forumu !!!!
Rožica, jaz v glavnem uporabljam pirine široke rezance in so superca. Pa omaka, kot jo je opisala Veonika ! Jutri definitivno na mojem jedilniku !
Tuna, jaz delam pico iz samo polnozrnate moke. Je drugačna kot običajna, pa sem se navadila. Na njej pa imam zelenjavo vseh vrst, najraje čebulo, pa olive nikoli ne pozabim. Spečem jo cel pekač, razrežem in potem dam zmrzniti, da lahko jem še kdaj drugič. Ajdovo kašo tudi jaz že jem, odkar sem začela z dieto. Prej je nisem poznala. Jem jo z razno zelenjavo in je res fino, ker je tako hitro skuhana.
Robi, zobje pa so hudič, če nam nagajajo ! Jaz sem imela pravo grozo z dvema modrostnima, ko sem bila za vsakega po 3 tedne na bolniški. So mi jih z operacijo vzeli ven, tako, da se mi zelo smiliš, pa karkoli ti že počnejo .
Lanes, mene so ledvice bolela, ko sem pila premalo vode. Z mehurjem pa imam zadnje čase kar malo problemov. Po moje sem se prehladila. Ja pa pametno, če to le predolgo traja, obiskati zdravnika. Tako vnetje lahko postane trdovratno, z ledvicami pa se tudi ni za igrati.
Zunaj pa še kar dežuje. Spet plesnim !
marjanca45