Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

3. okt 2005 18:01

Najlepša hvala vama za odgovor in za recept.Jaz ga imam zelo rada, čeprav ne bo nič mesa. Za jutri imam jedilnik, pošteno se ga bom najedla.Kaj pa ostale?? Zaupajte svoje jedilnike. Marjetka cvetka tudi jaz imam motivacijo zaenkrat.Tako res ne gre več naprej.Moram narediti nekaj zase.Počasi se daleč pride.Držim pesti za današnji uspeh. Robi, dobro se držiš. Veliko kg si oklestil v enem mesecu.Le tako naprej, držim pesti za uspešno nadaljevanje.Ti pa za nas drži, da bi šli za tabo.Tudi tvoji zobje se bodo popravili. Mene čaka drugi teden.Me je strah, ko hudiča!! Lanes, to pa ni hec s tvojimi ledvicami. Čimprej se pozdravi!! Čao helena45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. okt 2005 19:28

Hojla! Helena,jutri imam B dan in bo za kosilo pečeno jajce in špinača z česnom.Za večerjo bo prav tako nekaj iz jajc,vendar še ne vem točno kaj. Lanes,jaz sem imela poleti enkrat vnetje mehurja in tudi jaz ti predlagam,da je najbolje,da stopiš do zdravnika,da dobiš zdravila.Pa pozdravi se nam čimprej. Pravkar sem pojedla sadno solato.Zaenkrat se odlično počutim,mraz sem pregnala z čajem. Mogoče bom še mal na orbitrek stopla. Mejte se lepo,nč grešit,velik vode pit,pa ne se utopit. Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

3. okt 2005 21:23

OJLA Prav lep občutek,ko te nekdo pogreša.Prebrala sem skoraj vse.Vrnila sem se po skoraj tednu dni -skoraj 2 kg viška.Brez-veze.Pa se trudim ,pa klinc vse skupaj Marjanca 45 prav nič nisem od volje .Sedaj se moram pa malo zamislit,kako bom naprej.Vidim ,da ste kar pridne-nekatere zavidanja vredno.Pa ko bi me videle, kako sem pridno jedla kot da bo jutri konec sveta .Pujsa.Še malo pa bo RININA knjižica tud pri meni doma.Ma nisem od volje-kako se temu reče -depresija to bo to.Punce mejte se -oglasim se kmalu ,upam,da bom bolj spodbudna-ne zamirite,. joli

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

3. okt 2005 21:42

Najlepša hvala za odgovor Marjanca 45. Vidim , da bo treba trebušček napenjat vsak dan s telovadbo. Bom kar začela že danes.Ko pridem do 100 × ti povem . Ha-Ha-Ha......Če bom še med živimi. Maza- Prebrala na internetu med Dietami za spreminjanje metabolizma,da stročji fižol in avokado spadata med zelenjavo in gobe. Tam tudi piše , da med sadje spada paradižnik.Rinine knjižice pa jaz nimam, da bi pogledala vanjo če kaj piše. Se bo že katera oglasila. Mislim,da je imela ena že odgovor ,ki pa je bil drugačen od tega. Najbolj da to razčistimo. Kruha pa jaz rajši ne jem med obroki. Marjetka cvetka tudi jaz bom pristavila svoj lonček k tvojmu ješprenju. Našim pa še malo mesa not. Sicer pa kuhamo skoraj isto hrano ,ki smo jo jedli prej,le da je zame spiljena na 3MD. Lahko moč .V sanjah si pa le privoščimo grehe.Jaz bom potico,ki jo že dva dni samo gledam. Nočko. ksusta1

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. okt 2005 23:15

Tudi za moje pojme spada stročji fižol med zelenjavo, ampak pred nekaj dnevi se dekleta niso strinjala z menoj. Pa sem šla pogledat v kuharsko knjigo, kaj vsebujeta stročji in suhi fižol in videla, da sta si precej različna. Presenečena sem pa nad tem, da bi paradižnik spadal med sadje. Jem ga kot zelenjavo čim večkrat, zmešam med zeleno solato, tudi kar samemu se ne odrečem. Ampak, če bomo jedle vse ostalo primerno ločevalni dieti, bomo uspele ne glede na ta različna mnenja. Tudi jaz si grehe privoščim večkrat v pogovorih, sanjam pa o hrani še ne. Pozdrav! riba-ribica

helena45  

4. okt 2005 5:05

Dobro jutro suhice in suhec!! Ribica ti si nočni ptič, mene zvečer kar zmanjka, ko se stemni.Kaj delaš tako pozno?? Veronika kako pa je tebi šlo včeraj??Kaj pa ti danes kuhaš?? Marjetka cvetka uživaj danes ob meseku.Jaz ga imam zelo rada, tako kot Migla. Dušanka kako je s tvojo motivacijo.Mislim, da ne smemo telesu dovolit ukazovanja glede hrane. Ksusta ne ga lomit, niti v sanjah si ne smem privoščit dobrote.Potem zjutraj sem sigurno zelo lačna. Marjana vse čestitke tolikim trebušnjakom. Jaz jih naredim komaj 20.Grem telovadit.Danes sem popoldan v službi, ker zjutraj peljem dragega k zdravniku. Danes mi zopet noče poslati računalnik kar je napisano. Pišem ponovno, dobro da imam čas. To ne moreš verjet, kako nagaja. ČAO,čao helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 04. okt 2005 05:27:14

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

4. okt 2005 6:17

Dobro jutro vsem. Danes je Helenin45, Gogin in moj Š dan. Pravkar gledam dve hruški za zajtrk,potem pride na vrsto kak paradižnik, za kosilo in zvečer pa jotka (malo zgolfana). Se bom popravila. Včeraj zvečer je moj dragi skuhal zelenjavno župco, kar bo tudi dobrodošlo za poplaknit po jotki. Sem mu pa morala jaz zrezati številno zelenjavo, potem pa se on spravi k kuhi. Vseeno dobro, a ne? Ja Helena 45, kako ne boš zvečer utrujena, ko pa si tako zgodaj pokonci. Kajk pa delaš sedaj, če nisi v službi? A ne, kako zoprno deževno vreme, ti pa dopoldne frej! Dekleta, dobre ste, da lahko delate trebušnjake, meni že par korakov dela probleme!! No, za danes je jedilnik odločen, kaj pa za jutri? Jaz mislim narediti široke rezance s paradižnikovo omako. Ker pa pride hčerka mojega dragega na obisk, moram kaj speči (ona prisega na čokoladne zadeve), in tako bo dobrodošlo za večerni obrok tudi košček zame. Mislim, da bom spekla Sonjino Jaffa pecivo iz baze. Bo hiro narejeno, menda tudi okusno. Lanes, a je kaj bolje z ledvičkami? Bodimo močne kljub dežju in vsem lep pozdrav! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 04. okt 2005 06:18:02

helena45  

4. okt 2005 6:51

Zdravo, sedaj se odpravljamo zdravniku!! Zjutraj perem , likam in še pomivalni stroj dela. Gledam na bolj poceni tok. Ričet sem skuhala, ko pridem, ga lahko že jem.Tako, da ne morem grešit. Lep dan vam želim Čao,čao helena45

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

4. okt 2005 7:18

POzdravljene! ZMAGALA - vodni dan uspel brez grehov, razen seveda zjutraj kava z mini mleka, kar pa sploh ne štejem več za greh. V 1 mesecu sem zgubila malo več kot 4 kg - morda to ni niti preveč slabo, ker se gremo 3md že tretjič. Danes za kosilo - hrenovke, solata in kruh. Kruhu se jaz lahko odrečem, sinova pa ga vedno jesta. Še to - moj starješi sin je shujšal v 1 mesecu 6.5 kh, mlajši pa je bolj levi za tehtanje, pa mislim da tudi nekje okoli - 5kg. Marjanca - kako je bilo v VODO? Še nasvet za OH dan - pri nas doma imamo nadvse radi široke rezance, ki jih skuham in zdraven naredim preliv iz praženega paradižnika, paprike, čebule in buč. Na koncu dodam še 1 konzervo narezanih šampiono in peteršilj - odlično. Sicer pa v teh dneh pojem veliko, veliko zelja, ki ga tudi prepreažim na čebuli in zelenemu dodam paradižnik, rdežemu pa jabolko. Zelo zelo dobo in nasitno. Takšno zelje jem zelo pogosto, tudi včasih na S dan. Čestitke za vse uspehe vsem - vsem, ki oklevate pa tole: Ne vem katera od vas je napisala tale rek, ki se mi zadnje dni zelo pogosto mota po glavi - PAR SEKUND V USTIH IN VSE ŽIVLJENJE NA BOKIH! Drži, da je res tako. Vas še berem - med malico in popoldne! LP VERONIKA

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

4. okt 2005 7:49

Dobro jutro vsem. Rinina knjiga uvšča recept stročji fižol s krompirjem v škrobni dan (zaradi krompirja). To bom jedla jutri. V knjižici najdete dosti prijetnih in enostavnih receptov. Helena45, pri nas imamo poceni tok samo med vikendom! Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti