5. okt 2005 15:45
Lep pozdrav! Za mano je naporen dan, upam da je bil pri vseh vas drugih manj. Še enkrat bi prosila če je katera, ki je trenutno na vzdrževalni naj mi prosim pomaga z nasveti, ker jaz sem čist zmedena. Razumem da se ene že zelo dolg tuki dopisujete in da težko sprejmete nove, ampak ta forum naj bi bil tudi za to da nam "novim" pomagate z nasveti o dieti. Vem da se pogovarjate o mnogočem in mate skupne sestanke in se bolje poznate, jaz vas pa prosim za nasvete in upam da se bomo spoznale tekom še teh 3 mesecev (če ne bom šla 2 krog). Res lepo prosim pomagajte mi z nasveti že tako sem po 3md z minimalnimi grehi izgubila manj, kot sem pričakovala (nisem med tistim, ki nimajo veliko kil za izgubit). Zdaj pa se bojim da se mi bo strgalo in se bom nažrla na način "marjanca45" ker je tolk stvari k se mi luštajo in vse prejšnje "trpljenje" bo šlo v nič. Tud to me zanima ali ste opazile da je na vzdrževalni v 6 dneh le en sadni in en oh dan na pribl 2 B in 2Š, ne razumem zakaj. Ta navodila v knjižici so mal čudna. A moram sledit nijhovemu zaporedju pri kosilu, pri večerji pa ne? Ali res lahko poljubno kombiniram? Čudno je tudi to da je en dan za večerjo jogurt z žlico kosmičev, en dan pa lepinja z popečenimi malancani ali bučkami in z najljubšo omako, jest nič več ne razumem. Bojan Z dobrodošel, če so tvoji nameni pošteni ti bomo pomagali po najbolših močeh. Lepo se imejte. Nenya