5. okt 2005 12:08
Marjanca prav do srca sem se nasmejala, ko sem brala tvoje sporočilo. Res grozno je to odrekanje hrane. Kaj vse mi roji po glavi, kaj bi jedla, same okusne jedi. Kuham pa veliko, ponavadi za druge. Res pa so vmes krizni dnevi. Včeraj sem tudi sama komaj zadržala pred odprtim hladilnikom. Tolažim se s tem, da bom kmalu na konju. Imeti moram 2 kg manj, kot je v načrtu in to zato, da se bom po končanem odrekanju najedla tistega, kar si najbolj želim. Potem pa nadljujem z disciplino. Jedla bom vse, vendar manj. Shujšala sem tudi tako, da sej jedla male obroke, vendar vse jedi. Vseeno pa je ostalo tudi veselje. Če stojim pred ogledalom in se pogledam, sem vesela. Nosim manjšo številko konfekcije, na koži se mi nič ne pozna. Pa kaj hočem še več! Bom se še odrekala odrekala hrani. Verjetno bo potrebno to delati do konca življenja. Na žalost nismo edine. Moja prijateljica to dela že skozi. Ima lepo postavo in vsak jo rad pogleda. Marjanca samo ne omagat. Jaz grem zdaj delat rižoto. Še to. Zdravnik ki, ljudem svetuje da shujšajo mi je povedal, da svojo težo zadržiš lahko na tri načine: 1. Vsak dan šteješ zaužite kalorije (to ni zame) 2. Ješ vse po vrsti, vendar polovične obroke (to se mi zdi najbolj zdravo) 3. Dva dni v tednu ješ po želji in pet dni si na stari dijeti. (torej vikendi so normalni, ostalih pet dni pa dijeta, kar delamo že sedaj) Zdaj se pa odločite kaj vam bolj ustreza. Vsak od nas si bo moral za nekaj odločiti, drugače bomo zopet na istem, kot pred dijeto. Kaj pravite na to? Resnica je kruta, ali ne? Migla