Celulit

korenje  

član od: 14.8.2004

sporočila: 18

10. jun 2005 17:29

po moje se celulita in mascobe pod kozo lahko znebite samo z zelo intenzivno telovadbo in ne toliko s pravilno prehrano. ce se clovek nic ne giblje, se bo zredil neglede koliko malo poje. Damir Sporočilo je spremenil(a) korenje dne 10. jun 2005 17:30:44

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

10. jun 2005 18:21

Moje mnenje pa je, da je krivo za celilit vsega po malem. Ne bom trdila, da ga pred 30 leti ni bilo, samo mlada dekleta ga nismo imele. Se še dobro spomnim, kako nam je ena sošolka pri telovadbi začela stiskat kožo in gledala, katera ima pomarančno kožo. Takrat sem prvič slišala zanj. Vidnega ni imela nobena. Ni bilo toliko avtomobilov, veliko smo hodili peš, mehurčke si pil mogoče nekajkrat na leto, za čokolado in sladkarije ni bilo denarja,hrana je bila sigurno manj obremenjena, manj je bilo sirov, salam, verjetno tudi meso ni bilo tako nabito s hormoni in antibiotiki. Ker to, da imajo mlada, aktivna dekleta to nadlogo ni normalno. LP

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

10. jun 2005 18:35

Reca,tole tvojo literaturo bi bilo pametno skenirat in zapečt na cd. Ostalim pošlješ po emailu. Koliko strani vsebuja ta zadeva? l.p. Vesna L.

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

11. jun 2005 0:20

Precej preveč da bi se mi to dalo. lp Vesna Vesna Milek Recko

houselady  

član od: 31.5.2005

sporočila: 7

11. jun 2005 13:38

Ja, jaz uporabljam kremo proti celulitu od afrodite, pa čeprav mi pravijo da nimam celulita.. Mislim pa, da ta krema kar pomaga, zelo napne kožo in jo naredi gladko. Moram pa povedati da izredno pomaga tek oziroma katerikoli šport. Ker sem seveda tipična mlada ženska in sem se začela tako fizično kot psihično pripravljati na poletje; no, vsak dan tečem vsaj 45 min., med vikendi pa redno obiskujem košarko, seveda je v boju nad prevladovanjem celulita potrebno piti zadostno količino vode. Ampak konec koncev je življenje preveč lepo da bi se obremenjevale z takšnimi in drugačnimi stvarmi, moramo se zavedati da to kar počnemo, počnemo zase, za svojo duhovnost ne pa zaradi ljudi okoli nas. Če bomo všeč sebi bomo prostor in ljudi napajale z nevidno, belo, pozitivno energijo- takrat se bomo ljudem zdele čudovite. Moški pa nas imajo radi že zaradi tega ker nismo moški in ker imamo celulit in se zaradi njega verjetno njim prav srčkano sekiramo... zadnjič me je moj dobil na fotelju z banjico sladoleda in aniticelulitično kremo...verjetno si ga predstavljete... Ostanite lepe.... houselady houselady

korenje  

18. jun 2005 2:57

celulit na zenskah je meni, kot moskemu, prov nagnusen. oz. 50kg mascobe na telesu. ampak to je samo moje mnenje... Damir

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

18. jun 2005 8:22

Ne vem ali bi komentirala ali raje spregledala.... Suzi

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

18. jun 2005 9:18

Korenje, ne prehitro govoriti, celulit imajo tudi moški...ampak si zatiskajo/te oči pred resnico maychi

houselady  

član od: 31.5.2005

sporočila: 7

18. jun 2005 12:17

vsem skupaj... mislim da besedico nagnusen lahko definiramo na več načinov... vendar se ravno tu pokaže moški odnos do žensk ki priznajo: imam celulit in všeč sem si! lahko pa si le mislimo da človek ki izreče ta stavek JE popolen, saj potem takem že res da ima odlično telo, vendar malo manj v glavi in manjka mu ravno tisto najpomembnejše kar ženske ljubimo; spoštovanje! DAMIR: prosim da si še enkrat prebereš moje mnenje, ker boš potem ugotovil kaj sem pravzaprav napisala, samo dvomim...nekaj imaš verjetno v mišicah pa ti potem niso dodelili spoštovanja! vendar seveda, vsak ima svoje mnenje...in če na to nisi pričakoval odgovora potem si pogumen-čestitam kajti pogum je privilegij zmagovalcev, pa čeprav ga preveč inačiš z prepotentnostjo... lep pozdrav, houselady houselady

korenje  

18. jun 2005 13:40

s tem da mi je celulit nagnusen nisem mislil koga zaliti. imam tudi spostovanje do oseb s celulitom, ce si spostovanje zasluzijo. to da imajo moski celulit sploh ni res. moski ne igrajo rastlino cez dan, ampak vedno kej delajo. Damir

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti